سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کافه گپ میلیاردرها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
حالا چی می نویسی به آقا نامی کلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــک ؟
(02-09-2013 08:27 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]حالا چی می نویسی به آقا نامی کلــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ​ــــــــــــــــــــــــــــــــک ؟

Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin Big Grin
دیگه دیگه Wink
(02-08-2013 10:10 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]راستی من از همین جا یه چیزیا باید لوووووووو بدم:

آقا مهیار برای ما با خودش آلوچه آورده بود، که آقا محمد شموسی همشو تنهایی خورد و به ما هیچی ندادددددددد

مورد دوم اینکه آقا عظیم 2 تا جعبه شیرینی آورده بود که اتاق 202 همشو یه جا خوردن ما ندیدیمششششششش

مریم خانـــــــــــم !!!!
من همشو خوردم؟
تا من یه دونه میخوردم ، مهدی ده تا دونه میخورد!
Big Grin
جواني از بيكاري رفت باغ وحش پرسيد استخدام داريد؟
يارو گفت مدرك چي داري گفت ديپلم
ياروگفت يه كاري برات دارم حقوقشم خوبه پسره قبول كرد
يارو گفت : ما اينجا ميمون نداريم ميتوني بري تو پوست ميمون تو قفس تا ميمون برامون بياد
چند روزي گذشت يه روز جمعه كه شلوغ شده بود .
پسره توي قفس پشتك وارو ميزد ، از ميله ها بالا پائين ميرفت .
جو گير شد زيادي از رفت بالا از اون طرف افتاد تو قفس شيره ، داد زد كمكکککککککک
شيره افتاد روش دستشو گذاشت رو دهانش گفت آبرو ريزي نكن منم ليسانس دارم.
بارها برای ما پیش آمده برای کسی که دوستش داریم میوه پوست گرفتیم و به وی دادیم تا بی دغدغه کثیف شدن دست و یا پوست گرفتن، آن را میل کند....
یا میز کوچک عصرانه را میچینیم...........
اما ما فقط پوست میگیریم...حال که چنین زحمتی را کشیدیم، چه بهتر آن را چنان چیدمان کنیم که نشانه ذوق و عشق ما باشد.

کمی خلاقیت و سلیقه شما را منحصر به فرد میکند.

[تصویر: ppwx8qxb3mv30gxopnuk.jpg]
(02-10-2013 12:27 AM)mallarme نوشته شده توسط: [ -> ]بارها برای ما پیش آمده برای کسی که دوستش داریم میوه پوست گرفتیم و به وی دادیم تا بی دغدغه کثیف شدن دست و یا پوست گرفتن، آن را میل کند....
اما ما فقط پوست میگیریم...حال که چنین زحمتی را کشیدیم، چه بهتر آن را چنان چیدمان کنیم که نشانه ذوق و عشق ما باشد.

خانم مالارمه, با شکم گرسنه ما همچین نکن!
Smile
چه بشقاب میوه هوس انگیزی
(02-10-2013 01:07 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-10-2013 12:27 AM)mallarme نوشته شده توسط: [ -> ]بارها برای ما پیش آمده برای کسی که دوستش داریم میوه پوست گرفتیم و به وی دادیم تا بی دغدغه کثیف شدن دست و یا پوست گرفتن، آن را میل کند....

خانم مالارمه, با شکم گرسنه ما همچین نکن!
Smile

رفتم از اینا واسه خودم درست کنم فقط زمین درست شد درخت رو نداشتیمUndecided
(02-09-2013 02:29 PM)mallarme نوشته شده توسط: [ -> ]امروزفهمیدم کافیه یکساعت باخانم سیدی زاده باشی تا ازخنده دل درد بشی
درود براین همه اخلاق خوش که زندگی را بهشت میکند

ما چاکر همه بچه محلها هم هستیم آبجی ملارمه 3512_002
لینک مرجع