سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کافه گپ میلیاردرها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
آخ سبحان
حرف دل منو گفتی! Smile
زندگی گاهی خیلی بزرگ تر از اون چیزیه حتی تو تصورت بگنجه و
گاهی انقدر کوچیک میشه که ی اهنگ هم اشکتو در میاره
واییییییییییییی امروز یه روز عالی داشتمممممممممممممم
خیلی عالیییییییییییی
همه کائنات در جهت رسیدن من به هدفمممم در تلاش هستند
خواستم بگم سلام. خوشبختانه دیگه دارم دوره فوق رو تموم می کنم سرم کمی خلوت تر شده. دیشب که با آقای کاظمی عزیز صحبت کردم احساس کردم دلم برای همه تنگ شدم . خواستم بگم که برگشتمنبا انرژی بیشتر و یک روند رشد عالی تر از قبل. و ایمانم به پیشرفت رو مدیون این انجمنم.
(12-09-2013 11:34 PM)مهتاب نوشته شده توسط: [ -> ]خواستم بگم سلام. خوشبختانه دیگه دارم دوره فوق رو تموم می کنم سرم کمی خلوت تر شده. دیشب که با آقای کاظمی عزیز صحبت کردم احساس کردم دلم برای همه تنگ شدم . خواستم بگم که برگشتمنبا انرژی بیشتر و یک روند رشد عالی تر از قبل. و ایمانم به پیشرفت رو مدیون این انجمنم.

سلام یار قدیمی انجمن
خوشحالیم که مثل همیشه و پرانرژی تر از گذشته در کنار ما هستید
موفقیت حق مسلم شماست
پیروز باشید
به هر حال انجمن برای من شبیه بچه ایه که در دوران خردسالیش همراهش بودم حالا که بزرگ باشه چه نزدیک باشم چه دور برام عزیزه. شما هم که برادر عزیز من هستید آقای کاظمی عزیز.
سلامممممممممم مهتاب حوننننن
خوبی؟
مبارک باشه خانوممم
موفق باشی
سلام مریم عزیز عالیممممممممممممممم.
چارلی چاپلین:
با پول میشه خونه خرید ولی آشیونه ، نه!
میشه رختخواب خرید ولی خواب ، نه!
میشه ساعت خرید ولی زمان ، نه!
میشه مقام خرید ولی اِحترام ، نه!
میشه کتاب خرید ولی دانش ، نه!
میشه دارو خرید ولی سلامتی ، نه!
حتی با پول میشه قلب خريد اما عشق نه!
----------
چه زيبا اما دردناك
(12-09-2013 11:34 PM)مهتاب نوشته شده توسط: [ -> ]خواستم بگم سلام. خوشبختانه دیگه دارم دوره فوق رو تموم می کنم سرم کمی خلوت تر شده. دیشب که با آقای کاظمی عزیز صحبت کردم احساس کردم دلم برای همه تنگ شدم . خواستم بگم که برگشتمنبا انرژی بیشتر و یک روند رشد عالی تر از قبل. و ایمانم به پیشرفت رو مدیون این انجمنم.

سلام مهتاب خانم
همراه همیشگیمون
خیلی خوشحال شدم از موفقیتتون
شما لایق بهترین ها هستین 10_004
لینک مرجع