سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کافه گپ میلیاردرها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
میبینم مشهدیا دارین اصفهانیها رو غیرتی میکنید ؟بترسید از اون روزی که اصفهانیها بخوان تلافی رو سرتون در بیارند!!!!
(01-10-2013 08:56 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]میبینم مشهدیا دارین اصفهانیها رو غیرتی میکنید ؟بترسید از اون روزی که اصفهانیها بخوان تلافی رو سرتون در بیارند!!!!

پس هنوز مشهدی ها رو نشناختی
عمرا یک مشهدی اینطوری غیرتی بشه
این مشهدهای یک موجدات نا شناخته اند که فکر کنم خدا هم هنوز کشفشون نکرده3535353535
سلام به به چه عجب، آقا یه دور قهوه و چایی بیار واسه همگی‌ مهمون من،

--- آقا هوشنگ دم در بده بیایید تو لطفا چأیتون یخ میکنه

-- آبگوشت ندارن تو این قهوه خونه؟ 36
راستش امروز یه چیز عجیب از شخصیتم فهمیدم: تا حالا فکر می کردم اصلا علاقه ای به سریال ندارم اما امروز فهمیدم یهویی چقدر به سریالهای کره ای علاقه دارم!!!! (احتمالا یه دختربچه کره ای در درونم دارم Smile )
خانوم ها بدویید امشب باید این تریا را واسه خانوما غرق کنیم!!!
آقا رزرو اختصاصی این کافه چنده؟؟؟
اگر خانومها موافق باشند یه ساعتی تعیین کنید این کافه را غرق کنیم در مورد بخش زنان انجمن صحبت کنیم که این روزها حسابی کار و بارش کساده!!!
به عنوان اولین نفر :
1- معاون حاضر

دیگه کی حاضره؟ چه ساعتی؟
(01-10-2013 09:35 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]خانوم ها بدویید امشب باید این تریا را واسه خانوما غرق کنیم!!!
آقا رزرو اختصاصی این کافه چنده؟؟؟
اگر خانومها موافق باشند یه ساعتی تعیین کنید این کافه را غرق کنیم در مورد بخش زنان انجمن صحبت کنیم که این روزها حسابی کار و بارش کساده!!!
به عنوان اولین نفر :
1- معاون حاضر

دیگه کی حاضره؟ چه ساعتی؟

ما (خانم ها) آهسته هم حرکت کنیم این تریا را غرق کردیم![تصویر: 48.gif]
زنان ممکنه سکوت کنند اما هیچگاه نمیگذارند، کار و بار امور کساد باقی بمونه! و باید ترسید از سکوت یک زن.....5_004
من حضور دارم تمام ساعات امشب رو! اما خواننده مطالب خواهم بود....Heart
سپاس
تا دیروز فکر می کردم که آقای مدیر خیلی کم سپاس رو میزنه و هر پستی رو سپاس نمیزنه
ولی
امروز فهمیدم آقای مدیر ، پستهای خانم معاون رو بی برو برگرد سپاس میزنه Yosef.gif
ااااا
آقا مهدی خوب همه مدیر ها باید تصدیق کننده حرف های معاونانشون باشند!! چون معاون ها همیشه در جهت اهداف شرکت و مدیر حرکت می کنند Smile Smile
(01-10-2013 08:56 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]میبینم مشهدیا دارین اصفهانیها رو غیرتی میکنید ؟بترسید از اون روزی که اصفهانیها بخوان تلافی رو سرتون در بیارند!!!!

ما زمین خورده ی بچه های با مرام اصفهون هم هستیم

اینا رو هم به رسم ادب از آقا محمد گل و عزیز عرض کردیم

پ.ن: آقا محمد جان باور بفرمایید راضی به زحمت زیاد نیستیم Yosef.gif

،انشاالله مشهد زیارتتون کنیم 10_004
(01-10-2013 10:12 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]ااااا
آقا مهدی خوب همه مدیر ها باید تصدیق کننده حرف های معاونانشون باشند!! چون معاون ها همیشه در جهت اهداف شرکت و مدیر حرکت می کنند Smile Smile
مدیر جرات نمی کنه سپاس نزنه،وگرنه مجبوره تو این هوای سرد ، تو مسجد بخوابه3636
لینک مرجع