سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کافه گپ میلیاردرها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
ممنون بچه های گل
محمد، مهدی خداییش اتاقو داغون کرده بودیدااااااااااا
مجبور شدیم به خانومه هی چپ و راست پول بدم نفروشتمونااااااا Smile Smile
به منوشون یه عالمه چیزای جدید اضافه شده بود جاتون خالی : برگ، بختیاری، پیتزاااااااااااااااااا
راست میگه مهدی
محاله کسی تو اتاق 107 باشه و بهش خوش نگذره! Smile
اصن ما که نبودیم بهت خوش گذشت؟!
چطوری اون غذاها رو خوردی؟!!! Smile
به منم بدون شماها اصا خوش نگذشت کهههههههههه
اگه بگی یه لقمه از گلوی من پایین رفت؟؟؟؟
دیدید که همش بهتون اس ام اس می دادم چون واثعا جاتون خالی بود
همش یه عالمه غذا از میزمون اضافه میومدددددد
انشاله به زودی قسمت بشه باز همگی با هم بریم مشهددددد
راست میگه مریم خانم تو چجوری دلت اومد در نبود ما اون غذاهای جدید رو بخوری؟؟؟؟؟Yosef.gif
یادش بخیر!!!!!

راسی مریم خانم تو یخچال تخم مرغ نبود (چیزی حدود 25 عدد)؟؟؟؟؟؟؟؟Yosef.gif
همون تخم مرغ ها آبروریزی بوددددددددددددد
ما که می رفتیم برای صبحونه 25 نفر نگهبان گذاشته بودند زوممم می کردند روی ما که چه تعداد تخم مرغ بر می داریم برای صبحونه Smile
ولی پیتزاش خیلی عالیییییییییییی بود
راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی

تشخیص عسل خوب از بد

--- برای تشخیص عسل ؛ سر گوگرد دار چوب کبریت را وارد عسل کرده(آغشته به عسل)
سپس با فندک سعی کنید آنرا آتش بزنید . اگر روشن نشد عسل خوبی خریدید

--- یا با قاشق مقداری از آنرا در ظرف آب سرد بریزید طوری که با فاصله از اب وارد اب شود
اگر مستقیم (اصطلاحا نخ عسل) در یک جا جمع شد عسل مرغوبیست

--- یا ظرف شیشه ای حاوی عسل را جلوی نور بگیرید اگر نور براحتی از ان عبور کرد عسل خوبی نیست ، باید تیره باشد

تشخیص رب گوجه فرنگی خوب از بد

خیلی از کارخانجات برای تولید رب گوجه فرنگی از کدو استفاده میکنند. برای تشخیص اینگونه ربها یک قاشق از رب را در یک لیوان آب حل کنید اگر قرمز رنگ بود خوب و اگر نارنجی یا زرد بود ، کدو است

تشخیص شیر خوب از بد

برای تشخیص شیری که در آن شیر خشک کمتر استفاده شده ، سر سوزن را وارد شیر کرده بیرون آورید اگر سریع قطره شیر چکید کیفیت آن پایین اگر زمان زیادی نیاز به چکیدن قطره بود کیفیت آن خوب است

تشخیص چای خوب از بد

برای تشخیص چای یک پیمانه در آب سرد بریزید. اگر آب سریع رنگ گرفت در چای از رنگ استفاده شده اگر زمانی حدود20 دقیقه برای رنگ گرفتن آب زمان نیاز بود چای خوبی است
سلام سلام صد تا سلام به همه کافه چیها و برو بچ کافه ای
دوستان منم اومدم کافه واقعا جایه با صفاییه اما حیف که از خونمون دوره وگرنه ازش بیرون نمیرفتم
خوب بگزریم
دوستان میخواستم اینجا یه سوال ساده اما سخت رو بپرسم

دوستان دیروز تو این فکر بودم یه تاپیک برای این که هر کس هر کار و هر شغلی که داره بیاد به صورت کامل تشریح کنه توی بخش ایده ها ایجاد کنم
میخواستم ببینم به نظر شما خوبه یا نه؟
و این که چند نفر حاظرند برای شروع همکاری کنند؟

داستان اگر موافقید لیست کار هایی هم که میتونید تشریح کنید و از سیر تا پیازش رو بگید هم همینجا بگید


بسیار بسیار موفق باشید
کاش فقط قهوه خونه مجازی نبود چون حسابی هوس قهوه کردیم..
(03-24-2013 03:52 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]راهکارهایی برای تشخیص برخی تقلبها در صنایع غذایی

تشخیص عسل خوب از بد

--- برای تشخیص عسل ؛ سر گوگرد دار چوب کبریت را وارد عسل کرده(آغشته به عسل)
سپس با فندک سعی کنید آنرا آتش بزنید . اگر روشن نشد عسل خوبی خریدید

--- یا با قاشق مقداری از آنرا در ظرف آب سرد بریزید طوری که با فاصله از اب وارد اب شود
اگر مستقیم (اصطلاحا نخ عسل) در یک جا جمع شد عسل مرغوبیست

--- یا ظرف شیشه ای حاوی عسل را جلوی نور بگیرید اگر نور براحتی از ان عبور کرد عسل خوبی نیست ، باید تیره باشد
عسل رو تو خمیر نان قرار دهید اگر بعد از چند ساعت خمیر خشک شد عسل بد هست واگر خمیر هنور نرم بود عسل خوب

عسل رو یک کاغذ بریزید
اگر نم داد عسل بد

عسل رو تو مسیر مورچه ها بریزید
اگر مورچه ها عسل رو خوردن عسل بد
سلاااااااااااااااام مریم خانم

خوش اومدین
رسیدن بخیر

می بینم که ذکر و خیر 107 ایهاست

مهدی امروز خیلی به یادت بودم داداش

انگار محمدم می دونست اس داد بهم

گل خودمی دادا :ی12_002
لینک مرجع