سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: کافه گپ میلیاردرها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
ممنون دادا مهیار، همین انرژی های مثبت توئه که انقدر برنامه هامون خوب پیش می ره دیگه
اینم اهداف و متن انرژی بخش عسل بدیعی برای سال 92:

به نام خدا
سال ۹۲ شد و این گذر عمر چیزی است که قسمت همه ما می شود ۳۶ سالمه و ۳۰ دهه گذشت با گذری بسیار ۶ سال در رکود بودم، و من فسفر اما سرخوشم همانگونه که بودم حال می‌توانم مسلط باشم و ضعف درونی ام رنگ گرفته. پسری دارم گنجینه عشق و خانواده ای مثل گوهرناب و دنیایی که هر روزش واقعه است حال انرژی خفته ای دارم برای ورود به مرحله دیگر که تمام توانم را امسال برای شگفتی آفرینی خواهم گذاشت و کاری می‌کنم که پسرم جانیار،‌ خانواده و دوستانم به من افتخار کنند می‌دانم که امسال سال من است و پروژه های بسیاری به من پیشنهاد خواهد شد./تاریخ ۱ فروردین ۱۳۹۲
(04-08-2013 04:11 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]ممنون دادا مهیار، همین انرژی های مثبت توئه که انقدر برنامه هامون خوب پیش می ره دیگه

کلا سال 92 سال انرژیه12_002

سال جهش12_002

سال سر زندگی12_002

امسال فوووووووووووووووووووووووووق العاده ستA00 (127)

سال ساله خوشی و زندگیهA00 (32)

خدایا شکرت...10_004
سلام به همه برو بچ گل انجمن

امروز کنفرانس داشتم و خیلی استرس داشتم که خدای نکرده سوتی بدیم(من که نه بچه ها !ما خودمون خدای انرژی ایم).....
خدارو شکر یه ساعت باهاشون کارکردم و تونستم به درجه اعلا برسونمشون....

اولین گروه ،گروه ما بود و خدارو شکر بالاترین رتبه رو بین گروه های دیگه آورد.....

خدایا شکرت!!!!!
(04-08-2013 05:34 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه برو بچ گل انجمن

امروز کنفرانس داشتم و خیلی استرس داشتم که خدای نکرده سوتی بدیم(من که نه بچه ها !ما خودمون خدای انرژی ایم).....
خدارو شکر یه ساعت باهاشون کارکردم و تونستم به درجه اعلا برسونمشون....

اولین گروه ،گروه ما بود و خدارو شکر بالاترین رتبه رو بین گروه های دیگه آورد.....

خدایا شکرت!!!!!
اقا مهدی غیر از این هم از شما انتظاری نیست ،مطمئنم در امور زندگی نیز موفقیتهای بزرگی بدست میاری.
چه کافه سوت و کور و بی رونقی، پسس کافه چیش کو؟؟؟
قدیما خسته و کوفته و دل مرده میومدیم تو این کافه ، با نوشیدن معجونا و شوخیای کافه چی و دستیاراش شاد و خوشحال بر می گشتیم خونمون!!!!
(04-08-2013 11:49 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]چه کافه سوت و کور و بی رونقی، پسس کافه چیش کو؟؟؟
قدیما خسته و کوفته و دل مرده میومدیم تو این کافه ، با نوشیدن معجونا و شوخیای کافه چی و دستیاراش شاد و خوشحال بر می گشتیم خونمون!!!!

امسال سر همه شلوغه Big Grin
کم کم دارم مطمئن میشم امسال استثنایی ترین سال قرن می باشد Big Grin
سلام

دیشب داشتم به این فکر می کردم که یه 25 تومنی (میلیون) از بانک برنده بشیم ، بلکه جذبمون کار کرد

امروز طرفهای ظهر پدرم تماس گرفت و درباره اینکه آیا در بانک رفاه هم حساب دارم یا خیر سوال کرد !

من هم بی خبر گفتم آره خوب ، به لطف ادارات مختلف یه حساب هم از اونجا داریم

یه دفعه با خودم گفتم ، عجب جذبی داریم تازه دیشب داشتم فکرش رو میکردم ! نکنه برنده شدیم !!

پرسیدم چطور ، گفتند همسایه بالا چک داره خواسته .....

اینم از شانس جذب ما !!!
خواستم برم بخوابم چون نوه ام را باید بمدرسه برسانم ولی وقتی این آمار را دیدم پشیمان شدم و تصمیم گرفتم فردا برایش تلفنی مرخصی بگیرم.SmileSmileSmile
170 کاربر فعال در 60 دقیقه گذشته (80 عضو، 6 نفر از آن ها پنهان، و 88 مهمان).
جناب قربانیان این که دیگه آخرشه:
1,525 کاربر فعال در 24 ساعت گذشته (419 عضو, 29 پنهان, و 1,106 مهمان).
لینک مرجع