سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اخبار بورس + آموزش
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
(03-12-2014 10:57 PM)somesarah018 نوشته شده توسط: [ -> ]من یه سوال دارم میخوام جواب سوال منو از فی.لتر بگزرونین بهم عدد بدید خواهش میکنم از همه شما استادان
به نظرم شما استادان بنده اگر مثلا 1 تومن تو بورس بزارم و متعادل کار منم و فرو آماتوری باشم به نظر شما باهاش چقدر میتونم در بیارم در ماه ؟

درحال حاضر زمان خوبی برای ورود به بازار بورس نیست. آماتور ها که تو این مدت اصلا نباید دور و بر بورس بپلکن. من به شخصه با این اوضاعی که در این سه ماه برای بورس به بار آوردن دیگه امیدی به آینده ی بورس ایران ندارم. با این کاری که اینا کردن نقدینگی سهله کسی حتی صدقه هم تو بورس نمیاره.
(03-12-2014 11:32 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-12-2014 10:57 PM)somesarah018 نوشته شده توسط: [ -> ]من یه سوال دارم میخوام جواب سوال منو از فی.لتر بگزرونین بهم عدد بدید خواهش میکنم از همه شما استادان
به نظرم شما استادان بنده اگر مثلا 1 تومن تو بورس بزارم و متعادل کار منم و فرو آماتوری باشم به نظر شما باهاش چقدر میتونم در بیارم در ماه ؟

درحال حاضر زمان خوبی برای ورود به بازار بورس نیست. آماتور ها که تو این مدت اصلا نباید دور و بر بورس بپلکن. من به شخصه با این اوضاعی که در این سه ماه برای بورس به بار آوردن دیگه امیدی به آینده ی بورس ایران ندارم. با این کاری که اینا کردن نقدینگی سهله کسی حتی صدقه هم تو بورس نمیاره.
قبول حرفاتون کاملا
حالا اگر شما مثلا بورس نورمال رو در نظر بگیرید چقد در میاری با 1 تومن در یه ماه ؟
من با 1 میلیون نهایت 200 هزار تومن.
رفع محدودیت معاملات از شنبه مورخ 24 اسفندماه سال 1392 انجام می شود
عرضه اولیه غمینو را فراموش نکنید
(03-13-2014 11:07 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]عرضه اولیه غمینو را فراموش نکنید

با تشکر:
روز شنبه ۲۴ اسفند ماه ۱۳۹۲ تعداد ۷ میلیون سهم صنایع غذایی مینو شرق در بازار فرابورس به صورت عرضه اولیه، ارائه می شود.

تعداد سهام قابل عرضه به سهامداران برخط ۴ میلیون سهم و تعداد سهام قابل عرضه برای کشف قیمت ۳ میلیون سهم می باشد.
شراز عجب نوسانی داد
سه دفعه نوسانگیری انجام شد
در کل 25 درصد نوسانگیری کردم
(03-16-2014 01:59 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]شراز عجب نوسانی داد
سه دفعه نوسانگیری انجام شد
در کل 25 درصد نوسانگیری کردم

عالیه دوست عزیز
یک نگاهی به نوسان فن آوا بیاندازید ببینید آن هایی که آن را در بازار پایه فرابورس خرید و فروش کردند چه نوسانگیری کرده اند
من از همه دوستان و استادانی که این تاپیک را پیش می برند متشکرم و خیلی چیزها از شما یاد گرفتم .

البته من همیشه به ابعاد دیگر مسائل چون اطلاعات دست اول بیشتر از نوع سرمایه گذاری اهمیت می دهم و دلیل آن هم اینست که ایران ما با بیشتر منطق ها همخوانی ندارد و بسیار روی احساس و تصمیم های یکشبه بالا و پایین می شود و این می شود که شما نتوانید به درستی با تحلیل هایتان وضعیت را رصد کنید ، بهترین راه، دسترسی به اطلاعات دست اول است که بسیاری از اوقات سیاسی است .

به هرحال تکنیک های کار را آرام آرام از شما دوستان یاد می گیرم تا به روز مناسب و یادگیری کامل و آگاهی بالا.

راستی این مطلب را هم مطالعه فرمایید ............کلیک کنید
لینک مرجع