(03-12-2014 10:57 PM)somesarah018 نوشته شده توسط: [ -> ]من یه سوال دارم میخوام جواب سوال منو از فی.لتر بگزرونین بهم عدد بدید خواهش میکنم از همه شما استادان
به نظرم شما استادان بنده اگر مثلا 1 تومن تو بورس بزارم و متعادل کار منم و فرو آماتوری باشم به نظر شما باهاش چقدر میتونم در بیارم در ماه ؟
درحال حاضر زمان خوبی برای ورود به بازار بورس نیست. آماتور ها که تو این مدت اصلا نباید دور و بر بورس بپلکن. من به شخصه با این اوضاعی که در این سه ماه برای بورس به بار آوردن دیگه امیدی به آینده ی بورس ایران ندارم. با این کاری که اینا کردن نقدینگی سهله کسی حتی صدقه هم تو بورس نمیاره.
(03-12-2014 11:32 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ] (03-12-2014 10:57 PM)somesarah018 نوشته شده توسط: [ -> ]من یه سوال دارم میخوام جواب سوال منو از فی.لتر بگزرونین بهم عدد بدید خواهش میکنم از همه شما استادان
به نظرم شما استادان بنده اگر مثلا 1 تومن تو بورس بزارم و متعادل کار منم و فرو آماتوری باشم به نظر شما باهاش چقدر میتونم در بیارم در ماه ؟
درحال حاضر زمان خوبی برای ورود به بازار بورس نیست. آماتور ها که تو این مدت اصلا نباید دور و بر بورس بپلکن. من به شخصه با این اوضاعی که در این سه ماه برای بورس به بار آوردن دیگه امیدی به آینده ی بورس ایران ندارم. با این کاری که اینا کردن نقدینگی سهله کسی حتی صدقه هم تو بورس نمیاره.
قبول حرفاتون کاملا
حالا اگر شما مثلا بورس نورمال رو در نظر بگیرید چقد در میاری با 1 تومن در یه ماه ؟
من با 1 میلیون نهایت 200 هزار تومن.
رفع محدودیت معاملات از شنبه مورخ 24 اسفندماه سال 1392 انجام می شود
عرضه اولیه غمینو را فراموش نکنید
شراز عجب نوسانی داد
سه دفعه نوسانگیری انجام شد
در کل 25 درصد نوسانگیری کردم
یک نگاهی به نوسان فن آوا بیاندازید ببینید آن هایی که آن را در بازار پایه فرابورس خرید و فروش کردند چه نوسانگیری کرده اند