10-نسبت سود قبل از کسر ما لیات به فروش چیست؟
این نسبت برابر است با سود قبل از کسر ما لیات تقسیم بر فروش خا لص ضرب در 100. این نسبت شاخص مناسبی برای نشان دادن کارایی شرکت است.اگر در مقایسه باسال های گذشته این نسبت کاهش یابد، بدین معنااست که هزینه های شرکت بالا رفته یا فروش آن کاهش یافته است. اگر این نسبت افزایش یابد بدین معناست که هزینه های شرکت نسبت به فروش کاهش یافته ویا فروش افزایش یافته است.
11-درآمد باقی مانده به چه معناست؟
در آمد باقی مانده بخشی از درآمد شرکت است که بین سهامداران تقسیم نشده است ولی به عنوان ذخیره انباشت شده برای رشد شرکت یا استفاده از آن در موارد اضطراری نگه داری می شود.در آمد باقی مانده را سود تقسیم نشده، مازاد درآمدیا ذخیره نیز می نامند.
12-نسبت قیمت(سهام)به درآمد به چه معناست ؟
نسبت قیمت-درآمد (یا نسبتP/E)نسبت قیمت به درآمد یک سهم شرکت را نشان می دهد. اگر نسبت P/E شرکت در سطح ثابت درآمد بیش از P/Eشرکت دیگر باشدانتظار بازار این است که درآمد شرکت اول در آینده نسبت به شرکت دوم بیشتر شود.
13-نسبت در آمد به دارایی چیست؟
این نسبت عبارت است از سود پس از کسر ما لیات (PAT)منهای سود تقسیم شده سهام ممتاز (سهام با حق تقدم)تقسیم بر مجموع دارایی سهام عادی وذخایر. این نسبت نشان می دهد که شرکت تا چه حد از سرمایه خود به گونه سود آور استفاده کرده است.
14-نسبت نقدینگی چیست؟
نسبت نقدینگی برابر است با وجوه نقد و اوراق بهادار قابل فروش در بازار به تعهدات وبدهی های جاری شرکت. این نسبت سرعت پرداخت دیون شرکت به بستانکاران رانشان می دهد.
15-تحلیل گران فنی چه کسانی هستند؟
بر خلاف تحلیل گران بنیادی، تحلیل گران فنی(تکنیکال) کسانی هستند که اعتقاد دارند قیمت اوراق بهادار کاملا توسط نیروهای عرضه وتقاضای اوراق بهادار تعیین می شود، در عین حال که عوامل موثر برعرضه وتقاضا در جای خود می تواند واقعی،قابل مشاهده ویا ذهنی باشد. علاوه بر این تحلیل گران فنی اعتقاد دارند که با وجود نوسانات هر روزه ، قیمت سهام از ا لگوی مشخصی پیروی می کند و برای دوره های طولانی بدون تغییر باقی میماند
پایان
رسیدن به اهداف باید توام با فعالیت و پشتکار باشد. اینک مدتی است در بورس فعالیت میکنم .باور بفرمائید در این سن روزانه بالای 12 ساعت مطالعه کرده و عملا هم شروع به حرکت کرده ام. مگر نه اینست که میخواهید درآمد خوبی داشته باشید.
بسم الله.
ولی راه طاقت فرسائی است.
بدون شناخت کامل و مطالعه کافی وارد نشوید. این تایپیک که به همت عظیم عزیز شروع به فعالیت کرده و اساتید دیگری هم مشارکت فرموده اند می تواند زندگی شما را متحول کند.
یک نقاش شبانه روز فعالیت میکند تا مهارت پیدا کند.
یک فوتبالیست جدا از تمرینهای طاقت فرسا شب هم در خواب فوتبال بازی کردن را می بیند.
یک نوازنده سالها می نوازد تا معروف شود و همه اینان هم مزد خوبی بابت زحماتشان می گیرند.واینک
بورس
مطالعه -یررسی - تحقیق
تئوری و عملی
راه زیادی در پیش دارید.از اساتید این تایپیک نهایت بهره را ببرید.
موفقتر باشید.
(01-01-2014 02:07 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]رسیدن به اهداف باید توام با فعالیت و پشتکار باشد. اینک مدتی است در بورس فعالیت میکنم .باور بفرمائید در این سن روزانه بالای 12 ساعت مطالعه کرده و عملا هم شروع به حرکت کرده ام. مگر نه اینست که میخواهید درآمد خوبی داشته باشید.
بسم الله.
ولی راه طاقت فرسائی است.
بدون شناخت کامل و مطالعه کافی وارد نشوید. این تایپیک که به همت عظیم عزیز شروع به فعالیت کرده و اساتید دیگری هم مشارکت فرموده اند می تواند زندگی شما را متحول کند.
یک نقاش شبانه روز فعالیت میکند تا مهارت پیدا کند.
یک فوتبالیست جدا از تمرینهای طاقت فرسا شب هم در خواب فوتبال بازی کردن را می بیند.
یک نوازنده سالها می نوازد تا معروف شود و همه اینان هم مزد خوبی بابت زحماتشان می گیرند.واینک
بورس
مطالعه -یررسی - تحقیق
تئوری و عملی
راه زیادی در پیش دارید.از اساتید این تایپیک نهایت بهره را ببرید.
موفقتر باشید.
جناب استاد حرف های شما را باید بر روی لوحه هایی از طلا نوشت. ای کاش درک کنیم ما که در ابتدای راهیم .
امروز برای اولین بار می خواستم آنلاین تو بورس خرید کنم. ولی آخرش هم نتونستم. چون هر چه جلوتر می رفتم می دیدم اطلاعاتی که الان دارم به هیچ عنوان کفاف فعالیت در بورس برای موفق شدن رو نمیده.
البته قبلا سهام صندوق ها رو خریداری کردم ولی خوب اونها رو به دید بلند مدت نگاه می کنم.
باز هم یه هفته ی معاملاتی را پشت سر گذاشتیم
این هفته برای من از بهترین هفته ها ی معاملاتیم بود چون وگردش بازگشایی شد، شبندر خریدم که هنوز سهامدارشم و رو 666 تا 670 وغدیر خریدم برای وغدیر هدفم 740 - 750 ت و شبندر هم شنبه به احتمال زیاد خالی کنم.
قابل توجه اعضای بورسی انجمن (( بویژه برای اعضای بورسی که تازه می خواهند وارد سرمایه گذاری در صنعت بورس شوند ))
پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری سپهر اندیشه نوین با نماد معاملاتی ( صنوین )
صندوق سرمایه گذاری سپهر اندیشه نوین از نوع صندوق سرمایه گذاری قابل معامله در بورس می باشد که به صورت مختلط در ترکیبی از سهام و اوراق با درآمد ثابت سرمایه گذاری می نماید. این صندوق دارای بازارگردان می باشد و معامله واحدهای صندوق در بازار بورس امکانپذیر است.
صندوق سرمایه گذاری سپهر اندیشه نوین
ثبت شده به شماره 11196 نزد سازمان بورس و اوراق بهادار
ثبت شده به شماره 32710 نزد مرجع ثبت شرکتها و موسسات غیر تجاری
اولین و پرجمعیت ترین صندوق قابل معامله پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار
صندوق سرمایهگذاری سپهر اندیشه نوین از نوع صندوق سرمایهگذاری قابل معامله در بورس میباشد که به صورت مختلط در ترکیبی از سهام و اوراق با درآمد ثابت سرمایهگذاری مینماید. این صندوق دارای بازارگردان میباشد و داد و ستد واحدهای صندوق در بازار بورس امکانپذیر است. صندوقهای ETF نسبت به سهام و دیگر انواع صندوقها، دارای شفافیت اطلاعاتی بیشتر و هزینههای اجرایی و محدودیت کمتر در تخصیص و مدیریت منابع میباشند. علاوه موارد فوق، سهولت معاملات آنها در بازار و همچنین بهره مندی از نظام قیمتگذاری و عرضه و تقاضای بازار بورس و در نتیجه کاهش تفاوت قیمت بازار واحدهای صندوق با ارزش ذاتی آنها در مقایسه با سهام شرکتهای سرمایه گذاری بورسی، این صندوقها را به یکی از محبوبترین ابزارهای سرمایهگذاری در جهان تبدیل نموده است.
قیمت هر واحد در پذیره نویسی: 10,000 ریال.
حداقل تعداد واحدهای سرمایهگذاری عادی مورد پذیره نویسی برای هر کد مالکیت: 100 واحد سرمایهگذاری عادی میباشد.
حداکثر تعداد واحدهای سرمایهگذاری عادی مورد پذیره نویسی برای هر کد مالکیت: حداکثر 5,000,000 واحد سرمایهگذاری عادی میباشد.
عمر صندوق: عمر صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله نامحدود میباشد.
سقف صندوق: 1,000,000,000,000 ریال
ارکان صندوق:
مدیر صندوق: شرکت تامین سرمایه نوین
بازارگردان: شرکت تامین سرمایه سپهر
متولی: موسسه حسابرسی شاخص اندیشان
حسابرس: موسسه حسابرسی بیات رایان
(01-01-2014 01:50 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ]باز هم یه هفته ی معاملاتی را پشت سر گذاشتیم
این هفته برای من از بهترین هفته ها ی معاملاتیم بود چون وگردش بازگشایی شد، شبندر خریدم که هنوز سهامدارشم و رو 666 تا 670 وغدیر خریدم برای وغدیر هدفم 740 - 750 ت و شبندر هم شنبه به احتمال زیاد خالی کنم.
انشالله همیشه پرسود باشی.
خواهشی دارم . عزیزانی که سهمی را می خرند حتما دلایل خرید سهم را هم مرقوم فرمایند تا عزیزانی که میخواهند شروع کنند با دید بالا شروع خود را آغاز کنند.
البته فعلا فقط مطالعه . بررسی و تحقیق.
مدتی قبل با ادمین عزیز در رابطه با بورس و شروع حرکت و آموزش صحبتی داشتیم. ایشان این ماموریت را بمن دادند که تئوری و عملی حرکت را شروع کرده و پله پله مسائلی که لازم است عزیزان بدانند در این تایپیک در میان بگذارم.من اطاعت امر کرده و شبانه روز دارم کار میکنم. البته سبد سهامی هم تشکیل دادم و چند سهم خریدم. بعدا سهامها را معرفی و علت انتخاب را خواهم نوشت.
عزیزان فقط و فقط باید شبانه روز مطالعه فرمائید. وقت من یا برای آموزش پشت کامپیوتر است و یا در کارگزاریها و تالار بورس.ودر بیرون از منزل و تالار مطالعه کتاب.
بدون مطالعه کافی وارد نشوید.
بهترین جمله ای که یاد گرفتم :
پرسود باشید.

زمان پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری سپهر اندیشه نوین ( قابل معامله ) با نماد معاملاتی ( صنوین )
پذیرهنویسی صندوق سرمایهگذاری سپهر اندیشة نوین (قابل معامله)، به عنوان اولین صندوق پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار، به استحضار میرساند تاریخ 15/10/1392 لغایت پایان روز کاری مورخ 18/10/1392 جهت پذیرهنویسی صندوق انتخاب شده است.
(01-01-2014 03:12 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]زمان پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری سپهر اندیشه نوین ( قابل معامله ) با نماد معاملاتی ( صنوین )
پذیرهنویسی صندوق سرمایهگذاری سپهر اندیشة نوین (قابل معامله)، به عنوان اولین صندوق پذیرفته شده در بورس اوراق بهادار، به استحضار میرساند تاریخ 15/10/1392 لغایت پایان روز کاری مورخ 18/10/1392 جهت پذیرهنویسی صندوق انتخاب شده است.
با نهایت تشکر از اطلاع رسانی خوب شما.
لطفا
در صورت امکان در رابطه با این صندوق توضبحاتی را مرقوم فرمائید. ممنون.
(01-01-2014 03:21 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ] (01-01-2014 03:12 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]زمان پذیره نویسی صندوق سرمایه گذاری سپهر اندیشه نوین ( قابل معامله ) با نماد معاملاتی ( صنوین )
با نهایت تشکر از اطلاع رسانی خوب شما.
لطفا در صورت امکان در رابطه با این صندوق توضبحاتی را مرقوم فرمائید. ممنون.
اطلاعات صندوق در تاپیک بالا آورده شده است
برای اطلاعات بیشتر به وب سایت صندوق به آدرس
http://www.novinib.com مراجعه نمایید