سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اخبار بورس + آموزش
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
(05-20-2014 05:19 PM)ashena_73 نوشته شده توسط: [ -> ]
(05-20-2014 12:01 PM)azim نوشته شده توسط: [ -> ]وخارزم ....
صف خرید وخارزم و اصرار حقوقی برای جلوگیری از صف خرید ! با خبر های خوب منتشر شده از رتاپ ، رکیش ، مفاخر و ... سهم رفت بالا و فروشنده حقوقی هم از ترس صف خرید شدن ، شروع کرد به فروختن.
این سهم فعلا تا سال مالی جدید یعنی تیر ماه 93 در صورت های مالیش تغییری ایحاد نمیشه و سود آوری هایی که نیروگاه قائم و دیگر پروژه های عمرانی شرکت دارند در سال بعد لحاظ خواهد شد. و خارزم در مرحله اول هدف 230 تومانی(اواخر تابستان) ، و در مراحل بعد(طی شش ماه تا یک سال) تا 400 تومان رو ارزش داره.
حجم معاملات از 200 ملیارد تومان گذشت ، ولی ای کاش این حجم در بازار منفی میخورد نه مثبت !

بازار راکته...

بله بازار خیلی وقته راکده ، به همین حاطره همیشه ذره ذره پول خرج بازار میکنم. ولی کم کم داره انژی میگیره سهام هایی مثل تیپیکو ، وساخت و ... رو جزیی نوسان گیری میکنم و باز پولشو میارم تو سهمایی مثل مخابرات و وخارزم.
امروز وخارزم 180 تومانی رو از من به یاد داشته باشین منتظرم تا به 165هم برسه که ایشالا...
(05-23-2014 07:41 PM)ashena_73 نوشته شده توسط: [ -> ]من تو بورس هستم ولی اسم این نرم افزار رو الان از تو شنیدم
کار نرم افزار چیه؟

شما که باید بهتر از من بدانید تحلیل به طور کلی در دو شاخه فاندامنتال و تکنیکال قرار می گیرد.فاندامنتال به طور ساده بگم شامل بررسی تاثیر اخبار اقتصادی و مسائل سیاسی و .... در نوسانات قیمت می باشد.
تحلیل تکنیکال بررسی نوسانات قیمت با استفاده از علم آمار و ریاضی است که این در ابزار کار تحلیگر نمود پیدا می کند مثل اندیکاتور ها و ترند لاین ها و خطوط فیبوناچی و ....
نرم افزار متا تریدر این ابزار تحلیل تکنیکال را در در اختیار تحلیگر قرار می دهد البته چندین نرم افزار دیگر نیز وجود دارند که همین کار را می کنند مثل ترید نیجنا و ...
البته دامنه تحلیل بسیار گسترده است و حتی پاره ای از تحلیل گران از علم ستاره شناسی (آسترولوژی ) در ترید و معاملات خود استفاده می کنند.خلاصه تحلیل بسیار مبحث گسترده ای است و در همین چند کلام نمی شود به کسی تحلیل گر واقعی گفت.
موفق باشید
بله تحلیل هارو میدونم، منتها از این نرم افزار سر در نمیارم
دوستان نظرتون راجع به "شسپا" که تازه عرضه شد چیه؟
دوستان اینجا کی شسپا خریده؟
من که نتونستم بخرم
یکی از دوستانم به زور وونسته بود بخره ولی اصلا راضی نبود مثل اینکه در بالاترین قیمتش خریده بود.
(05-30-2014 12:17 PM)MARYAR نوشته شده توسط: [ -> ]یکی از دوستانم به زور وونسته بود بخره ولی اصلا راضی نبود مثل اینکه در بالاترین قیمتش خریده بود.

با سلام
خانم معاونت شسپا عرضه اولیه بود و روز دوشنبه و چهار شنبه نوسان قیمت نداشت و فقط به قیمت 1750 تومان فروش رفت چون متقاضی زیاد بود به سختی می شد خرید
منم نتونستم بخرم
ایکی ثانیه فروخته شد...البته برای خریدش دو دل بودم
میگن تا 2300 قراره بالا بره...
دور از انتظار نیس..
روز 2 شنبه برام یک کاری پیش اومد و نتونستم بعد از ساعت 10 پای سیستم باشم ، و اونقدری حرص خوردم که نتونستم شسپا رو بگیرم ، وقتی فهمیدم معاملات آنلاین باطل شده جییگرم خنک شد Smile))

خدا رو شکر چهارشنبه گرفتم ، و امروز (شنبه ) هم اول صب میخوام برم تو صف بلکه چیزی گیرمون بیاد.

حالا از امروز 10/3 بازار بهوونه ای نداره واسه منفی خوردن. قیمت اونس جهانی که ریخت و سکه اوضاعش فعلا نزولیه و اونایی که چشم به جنگ اوکراین دوخته بودند فعلا نا امید و نگران از ریزش بیشتر....

عرضه اولیه هم که انجام شد ، آخر ماهم نیست که بخوان با کارگزاری ها تصفیه کنند ، پس باید کم کم سرمایه ها رو بیارن تو بورس دیگهههههههههههه.....
خدا یا به این شاخص کمک کن کانال 77 هزار رو با قدرت رد کنه تا ایشالا بازار صعودی رو شاهد باشیم.

تحرک حقوقی ها بیشتر شده ، این نشونه خوبیه. ولی واقعا استراتژی خیلیی مهمه.
وقتایی که طمع رو میذارم کنار و سهام رو در محدوده ای که مورد انتظار شخصی خودم بوده میفروشم و بعدش میبینم افت میکنه خیلیییی لذت میبرم Smile ولی جاهایی هم هست که بالاتر میره هااا ولی بازم حسرت نمیخورم ، سهمی مثل مخابرات هم که از 330 تومن(قبل مجمع) بهش اشاره کردم ، همچنان باهاشم ، فکر میکردم قبل مجمع به هدف 400 تومنی میرسه ، اما جو مسموم بازار اجازه رشد نداد بهش ، پون سودش رو خیلی زود تقسیم میکرد باهاش رفتم مجمع و سودش شد منبع نقدینگی برای این روزا. بعد مجمع که تعدیل شد قیمتش با 280 باز شد و بازهم انتظار 310 تا 320 رو دارم براش ، از 280 پله ای خریدم و میانگین رو کم کردم تا آخرین خریدم که 258 بود.
حالا چرا میکم قیمتش جذابه و پاش وایستادم ؟ سهمی که برای امسال 60 تومن سود داره ، قیمت 260 تومنی براش جذاب نیست به نظرتون؟
دیر و زود داره ولی سوخت و سوز نداره. امسال سال سهامداریه ، اصلا مثل پارسال نمیشه هر هفته روی یک سهم باشی و سود کنی! البته بزرگان بازار میتونند هااا ، ولی من و امثال من نمیتونیم. پس بهتره پای سهم خوب واستیم و صبر کنیم.
وخارزم هم همینطورهه ....
فعلا سعی میکنم آهسته و با احتیاط قدم بردارم ، درسته بازار دیگه ریزشی نیست ، ولی صعودی هم نیست. توی یک روند خنثی گیر کرده.
الان شما پیشنهاد میکنی چی بخریم؟
من منتظرم خپارس آزاد شه بخرم...
ما که به اندازه شما اطلاعات بورسی نداریم
لینک مرجع