سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اخبار بورس + آموزش
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
(12-28-2013 08:07 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
بعدازظهر همگی خوش
اگر مایل بودید برای راهنمایی اعضای بورسی به سوالات زیر پاسخ دهید تا راهنمایی جامع برای یافتن جواب سوالات اعضا پدید آوریم هرکس سوالی هم دارد بیان کند تا پاسخ بهتر برای آن توسط اعضای بورسی انجمن داده شود.... سوالات ادامه دارد.....

شما فردی را می شناسد که روزانه 4 درصد از نوسانگیری سود خالص بدست می
آورد؟خیر

آیا اصلا چنین چیزی امکان دارد؟به ندرت و با هدایت حقوقی و یا سهامدار عمده

نظر شما چیست؟به استرسش نمیارزه سود کارگزاری هم فراموش نشه

آیا برای بدست آوردن سود با نوسان گیری روزانه موافقید؟خیر
آیا با فردی که 30 درصد سرمایه خود روزانه به نوسانگیری روزانه اختصاص می دهد و 70 درصد سرمایه خود را در سهام های بنیادی و قوی وهمچنین در صندوق های ممتاز تضمین شده و با پرداخت سودهی ماهیانه قرارداده موافق هستید؟بستگی به خیلی چیزا داره اگه آماتور با سرمایه ی بالا باشه صندوقها گزینه های خوبی هستند.

شما چه راه کاری را برای این نوع معاملات پیشنهاد می دهید؟---
چه زمان از روز را برای نوسانگیری روزانه بهتر می دانید؟---


آیا بهتر است به جای نوسانگیری روزانه ، نوسانگیری هفتگی انجام شود؟به نظرم طرح این سوال مشکل داره .افراد حرفه ای برای تریدشون استراتژی دارن و به اون تحت هر شرایطی وفادارن ابتدا سهمی رو با دقت بررسی میکنن و ترجیحا در کف به صورت پله ای وارد و نزدیک سقف خارج میشن همینطور تعریف حد ضرر از واجباته اینجوری حدود سود به صورت تکنیکالی مشخصه البته در این بین بازار هم تحت نظره تا در صورت بروز شواهدی دال بر فیل شدن تحلیل به هر دلیلی با حداقل ضرر خارج بشن.و یا برعکس در صورت دیدن شواهد مثبت برای ادامه صعود حد سود رو تغییر میدن.(البته فعلا تئوری اینا رو تا حدودی یاد گرفتم تا عمل خیلی راهه)

با پاسخ به سوالات در پیشرفت و بهترسنجیدن شیوه فعالیت اعضای بورسی انجمن در بورس راهنماگر باشیم.

............ ادامه دارد

با کدام یک از سیگنال های خرید زیر هم نظر هستید و پیشنهاد به خرید می نمایید؟
( نام نماد )-----------( قیمت خرید )--------------(تاریخ هدف )-------------( قیمت فروش )---------------( درصد بازدهی )
1. وبصادر ----------------1130 ریال ----------------1392/11/29------------------1401 ریال----------------------- 24 درصد
2. وتوشه----------------4800 ریال------------------1392/10/30------------------ 5280 ریال --------------------- 10 درصد
3. شاوان----------------32230 ریال----------------1392/10/30------------------ 35453 ریال--------------------- 10 درصد
4. وبیمه----------------2021 ریال-------------------1392/12/10------------------ 4000 ریال ---------------------- 97 درصد
5. وساخت -------------7150 ریال ------------------1392/10/30------------------ 8580 ریال ---------------------- 20 درصد
*این پیشنهاد خرید سهام نیست فقط جنبه اطلاع رسانی دارد.*
با نظرات و بررسی سهام ها نظرات خود را اعلام نمایید.
نکات طلائی در تشخیص زمان مناسب فروش سهام


خرید سهام مناسب تنها یک طرف معامله به حساب می آید و فروش به موقع آن سهم نیز دارای اهمیتی به سزا در موفقیت آمیز بودن سرمایه گذاری میباشد.
به دنبال آن هستیم که درصورتی که به هر دلیلی در انتخاب سهام و یا زمان خرید ، اشتباه کردیم، چگونه زیان خودمان را به حداقل برسانیم و دیگر اینکه به دنبال آن هستیم که در کدام نقطه و در چه قیمتی به فروش سهم اقدام کنیم تا بدین وسیله بتوانیم سود ضررمان را حداکثر نماییم. این مباحث بر اساس سالها تجربه و مطالعه در بازار بدست آمده است و شامل اصول ساده ای است که اجرای آنها می تواند در بلند مدت تضمین سود آوری شما در بورس باشد.
۱) فروش سهام برای جلوگیری از زیانهای بیشتر
تقریباً تمامی سرمایه گذاران باید انتظار تجربه زیان را داشته باشند . اما سرمایه گذاران موفق کسانی هستند که زیانهای خود را حداقل می کنند.
موفیقت در بورس همانقدر که به انتخاب دقیق سهام برنده بستگی دارد ، به محدود نمودن زیانها مرتبط می باشد. یک استراتژی سرمایه گذاری مشخص و صریح می تواند شما را از زیانهای سنگین حفظ کند.
۲) بدانیم که چه زمانی باید جلوی زیان را بگیریم.
هیچ کس همیشه در بورس درست انتخاب نمی کند، حتی حرفه ای ترین سرمایه گذاران بازار. اما اگر شخصی از هر ۱۰ بار خرید سهام ، ۴ بار آن را درست انتخاب کرده باشد و در صورتیکه بداند چه زمانی باید اقدام به فروش سهام خود بکند ، می تواند به عنوان یک سرمایه گذار موفق، بازدهی مناسبی را تجربه نماید.
روند منفی سهام قسمتی از زندگی روزانه بورس می باشد و هر کس بارها آنرا تجربه خواهد کرد. اگر انتخاب زمان و قیمت خرید سهام شما به هر دلیلی اشتباه از کار درآمد بدون فوت وقت و بدون آنکه درگیر غرور و اطمینان بیش از حد بشوید ، باید سریعاً وارد عمل شوید.
جلوی زیان را بگیرید و به سرمایه گذاری خود در سهام برنده ادامه دهید.
اشتباهی که بسیار در بورس ایران شایع می باشد آن است که بسیاری از سرمایه گذاران هنگامی که با ضرر و زیان در خرید یک سهم مواجه می شوند ، منتظر می شوند که روند بازار مثبت شود و آن سهم به جای اولش برگردد.
مثلاً فرض کنید ۱ میلیون تومان از سهام شرکت الف را خریده ایم و در حال حاضر این سرمایه گذاری ۱۰ درصد زیان داده است و پول ما به مبلغ ۹۰۰ هزار تومان رسیده است.
به جای آنکه منتظر شویم تا سهم الف که دارای جو مثبتیی نیست دوباره ۱۰ درصد رشد کند، بهتر است با فروش این سهام ، سهم ب را خریداری کنیم که هم اکنون دارای جو مثبتی است و در حال رشد می باشد.
در این صورت توانسته ایم به جای انتظار بیهوده از زمان بهترین استفاده را ببریم. در هر حال اگر جو بازار نسبت به سهام الف مثبت شد ، می توان دوباره از این سهام خرید کرد.
نکته مهم این است که وقتی از ۵۰ یا ۶۰ درصد سود صحبت می کنیم ، این میزان بازدهی را در یک محدوده زمانی مشخص تعریف می کنیم . مثلاً فرض می کنیم که سهم الف و ب ، ۳۰ درصد سود می دهند اگر محدوده زمانی این دوره سرمایه گذاری با هم برابر نباشند امکان مقایسه ایندو وجود ندارد چرا که ممکن است سهم الف در یکسال ۳۰ درصد سود بدهد در حالیکه سهم ب تنها در دو هفته ۳۰ درصد بازدهی برای خریداران بگذارد.
بنابراین همیشه بدانیم که آن سرمایه گذاری بهتر است که در مدت کوتاهتری همان میزان بازدهی را داشته باشد ولی به عبارت دیگر در مدت مشخصی مثلاً دو هفته بازدهی بالاتری داشته باشد.
لذا می بینیم که سهامی که انتخاب کرده ایم و در حال حاضر با جو مثبت روبرو نمی باشد . اگر چه سهام خوبی است ولی چون مدت طولانی طول می کشد تا رشد قیمت خود را شروع کند ، پس بهتر است به سراغ دیگر سهم هایی برویم که هم اکنون دارای جو مثبت هستند و سریعتر به ما سود خواهند داد. و بدانیم که هرگز نباید زمان را برای توجیه کردن خریدمان از دست بدهیم. دارایی ها در بورس را به صورت پول نقد ببینیم و نه سهام و بنابراین آنجایی را برای سرمایه گذاری انتخاب کنیم که پولمان رشد بیشتری داشته باشد.
۳) « ماهی را هر وقت از آب بگیرید تازه است »
اولین قانون برای فروختن هر سهمی، فروش آن سهم در صورتی است که قیمت آن سهم بیش از ۸ درصد نسبت به قیمت خرید شما کاهش بیابد.
یعنی اگر سهامی را ۱۰۰ خریدیم و به دلیل جو منفی بازار قیمت آن به ۹۲ تومان رسید و روند بازار آن سهم نیز همچنان منفی بود آن سهم را بفروشید.
چرا ۸ درصد ، به این دلیل که تجربه و امکانات نشان می دهند که سهامی که به خوبی و بر اساس مطالعه دقیق چه از نظر بنیادی ( سود، رشد، فروش و … ) و چه از نظر تکنیکی ( جو بازار ) انتخاب شده اند و در زمان و قیمت مناسب خریدار شده اند ، به ندرت با کاهش درحد ۸ درصد مواحه می شوند بنا بر این هر گاه سهام شما بیش از ۸ درصد از قیمت خرید خود را از دست داد بدانید در چیزی اشتباه کرده اید.
در این رابطه باید بدانیم که نباید در مورد این قانون هیچ استثنایی قائل شد و در همین حال سهام مناسب حتماً فرصتهای بعدی در اختیار شما قرار خواهند داد لذا اکنون آنها را رها کنید.
سهام هر گاه با کاهش شدید در قیمت مواجه می شوند ، به دلیل آنکه انتظارات مثبت در رابطه با آنها در بازار از بین می رود ، به سختی می تواند به سطح اول خود برگردند و هر چه شدت این کاهش بیشتر باشد ، سختی بازگشت نیز بیشتر می باشد.
به هر حال ممکن است استثناهایی نیز در مورد قانون ۸درصد مشاهده کنید ولی به هر حال به آن پایبند باشید چرا که این قانون شمارا در مقابل زیان بیش از ۸ درصد بیمه می کند. در عین حال دقت در هنگام خرید تقریباً نیمی از مشکلات زمان فروش شما را خواهد کرد.
ـ نکته :قانون ۸ درصد فقط برای زیان نسبت به قیمت خرید صادق است
چیزی که باید آنرا در هنگام بکارگیری قانون ۸ درصدی در ذهن داشته باشیم آنست که این قانون فقط در مورد کاهش ۸ درصدی قیمت سهم نسبت به قیمت خرید می باشد و نه هنگامی که قیمت سهام شما در مجموع رشد کرده است.
تقریباً در بیش از ۳۰ درصد مواقع، سهام برنده برای ۲ تا ۳ روز به سطح قیمتهای اولیه خود برمی گردند که در این نقاط انرژی را برای رشد جمع می کنند. در این حالت باید سهام را همچنان نگه داریم و تنها اگر از قیمت اولیه خود ۸درصد پایین آمد ، آنگاه باید اقدام به فروش نماییم.
در دوران پس از خرید سهام، بسیار مهم است که رفتار سهم را نسبت به کل بازار و صنعت مورد بررسی قرار داد.

مثلاً اگر کل بازار در حال رشد است ولی سهام شما همچنان در جای اول خود مانده است این می تواند یک هشدار باشد.
در بازار مثبت، سهام برنده ، بیشترین اقبال را خواهند داشت. بنابراین اگر رشد سهام شما در مقایسه با رشد بازار ناچیز است باید سهام را بار دیگر مورد مطالعه قرار داد ، حتی زمانی که ۸ درصد از قیمت خرید خود پایین تر نیامده باشد.
همچنین این را هم در نظر داشته باشیم که برخی از سهام که از همه نظر مناسب می باشند دارای نوسانهای زیادی هستند . در مورد سهام با نوسان بسیار زیاد هم استفاده از قانون ۸ درصدی تا حدودی سخت گیرانه می باشد و باید با دید دسیعتری به آن سهم نظر داشت.
نکاتی که باید به خاطر سپرد.
ـ اولین قانون فروش سهامی است که ۸ درصد از قیمت اولیه خود پایین تر آمده است.
ـ اجرای این قانون ، صرف نظر از پیش بینی شخصی که در مورد رشد آتی قیمت سهام دارید ، همیشه توصیه می شود بازار با هوش تر از همه کارشناسان است پس بر اساس قوانین بازار کار کنیم و نه صرفاً نظرات شخصی.
ـ هر چه قدر کاهش قیمت بیشتر باشد انتظارات منفی نسبت به آن سهم بیشتر می شود و زمان لازم برای بازگشت قیمت طولانی تر می شود.
ـ سهام برنده ، گاهی اوقات برای مدتی به سطح اولیه قیمت خود نزدیک می شوند که این به معنی فروش آن سهام نیست.
۴) چگونه برای سود آوری سهام بفروشیم؟
یاد گرفتن این نکته که بهترین فرصت برای فروش سهام به منظور سودگیری چه زمانی است، ا مهمترین نکات در سرمایه گذاری در بورس می باشد.
برای بررسی و تشخیص نقطه فروش سهام ، استفاده از نمودارها یک ضرورت است.
سؤال اصلی این است که چگونه می توان مطمئن شد که قیمت سهم به بالاترین حد خود رسیده است؟
۵) چه زمانی باید سود گیری کرد؟
منظور از سودگیری ، فروش سهامی است که قیمت آن بالاتر از قیمت خرید ماست. به عبارت دیگر با سرمایه گذاری بر روی آن سهم سود بدست آورده ایم. ولی باید بدانیم تا زمانی که به فروش سهم اقدام نکرده ایم سود ما قطعی محسوب نمی شود . چرا که هر آن ممکن است قیمت سهم کاهش بیاید. به همین دلیل فروش سهام برنده را در قیمتهای مناسب سودگیری می گویند.
فرض کنیم ما سهام الف را خریده ایم و شاهد رشد قیمت آن بوده ایم، حال در چه زمانی باید این سهم را به فروش برسانیم؟
در این مورد روشهایی وجود دارد که به ما کمک می کند ، نقطه مناسب برای سودگیری را پیش بینی کنیم . اول از همه ، با توجه به روند گذشته سهم و مطالعه متغیر های مختلف بازار همانند حجم معاملات ، تعداد خریداران ، عرضه و تقاضا و … می توان الگوهایی را بدست آورد که آن سهم خالص بر اساس آنها بالا و پایین می رود.
معمولاً سهام پس از شروع رشد قیمتی خود، در سطحی از قیمت متوقف می شوند و برای مدتی در آن سطح قیمتی نوسان می کنند.
یک استراتژی این است که سهام خود را پس از رسیدن و تثبیت در سطح قیمتی جدید به فروش برسانیم . این یک روش محافظه کارانه برای سرمایه گذاری در بورس می باشد.
این روش اگر چه شما را از برخی فرصتهای بورس محروم می کند ولی در بلند مدت می توان مطمئن بود که سود معقولی از سرمایه گذاری خود از بورس بدست آورده اید.
در این هنگام می توان با مرور مجدد وضعیت سهم از نظر اقبال بازار و انرژی برای صعود برای نگهداری سهم و با خرید مجدد برنامه ریزی نمود.
۶) استفاده از کلید حجم معاملات
هر گاه قیمت سهامی در حالیکه با حجم بالایی مورد معامله قرار می گرفت شروع به ریزش نمود، می توان از این موضوع به عنوان نشانه ای برای پیش بینی روند منفی سهم استفاده کرد.
معمولاً افزایش حجم معامله در زمانی که روند سهم منفی است ، بیانگر آن است که سرمایه گذاران حرفه ای شروع به فروش سهام نموده اند که این امر هر گونه افزایش قیمتی را با مشکل مواجه خواهد نمود ( سرمایه گذاران حرفه ای معمولاً دارای حجم بالای سرمایه هستند که خروج آنها از یک سهم ، انرژی سهم برای رشد را کاهش زیادی می دهد).
یک نشانه دیگر می تواند افزایش قیمت در حالیکه حجم معاملات کاهش یافته است باشد. که این بدین معنی است که در این سطح قیمت سرمایه گذاران حرفه ای دیگر اقدام به خرید نمی کنند.
۷) استفاده از کلید قیمت سهم
تعداد روزهای متوالی که قیمت رنود نزولی دارد، نسبت به تعداد روزهای متوالی که قیمت روند صعودی دارد ، در هنگامی که قیمت سهم در حال تغییر جهت می باشد افزایش می یابد.
تعداد روزهای متوالی کاهش قیمت
ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــــــــــــــــ
تعداد روزهای متوالی افزایش قیمت
هر گاه Nr افزایش یافت این بدان معنی است که روند رو به رشد قیمت در حال متوقف شدن است و روند منفی به زودی آغاز خواهد شد.
۸) در جا زدن قیمت
پس از یک دوره رشد قیمت هنگامیکه سهم با حجم بالایی مورد معامله قرار می گیرد قیمت سهم رشدی ندارد و قیمت در حال تغییر جهت می باشد.
بزبان ساده حجم بالا بدون رشد قیمت علا مت مهمی است.
۹) قدرت نسبی
استفاده از خط قدرت نسبی یا RSI نیز یکی دیگر ار روشهای تشخیص زمان تغییر جهت قیمت است. در واقع پس از یکدوره رشد قیمت هر گاه قیمت به یک رکود تازه دست پیدا کرد در حالیکه RSI کاهش یافت ، این بدان معناست که سهام در حال تغییر جهت می باشد.
این بدان معناست که در حالیکه قیمت به یک نقطه رکود دست بافته است اما قدرت نسبی سهم برای افزایش بیشتر کاهش یافته است و بنابراین قیمت به زودی تغییر خواهد یافت.
۱۰) خط میانگین متحرک
خط میانگین متحرک همان قیمت سهام است اما به جای آنکه قیمت را در یک لحظه نشان دهد آنرا در یک دوره زمانی نشان می دهد . میانگین متحرک ، میانگین قیمت سهم در یک دوره زمانی است. مثلاً میانگین متحرک ۱۳ روزه ، میانگین قیمت سهام در ۱۳ روز گذشته می باشد . میانگین متحرک ۲۶ روزه معمولاً به عنوان خطی که بیانگر حداقل قیمت سهم و نقطه حمایت قیمت می باشد ، تلقی می گردد
هرگاه قیمت سهم این کف قیمتی را می شکند ویا پایین تر می آید بیانگر آنست که بازار دیگر رقبتی به این سهم ندارد.
۱۱) یاد بگیریم که بازار را تحلیل کنیم نه یک سهم را
یکی از مهمترین روشهای یافتن نقطه فروش تحلیل کل بازار است و نه یک سهم خاص. به این معنی که در مواقعی که جو عمومی بازار مناسب نیست بازار به سمت جو منفی حرکت می کند ، اهدی برای پیش بینی کاهش قیمت تمام سهامها داریم.
در واقع حتی اگر سهام مناسبی را هم خریداری کرده باشیم اگر جو عمومی بازار منفی باشد در این صورت نمی توان انتظار سود چندانی از سهم انتخاب شده داشت و جو روانی منفی بازار تاثیر منفی بر جو روانی سهم مورد نظر ما خواهد گذاشت.
لذا توجه به جو عمومی بازار می تواند خود به عنوان یک تحلیل جانبی پیش بینی مناسبی از قیمتهای آتی و جهت حرکت قیمت سهام خاص به ما ارائه دهد.
در این بین بررسی جو روانی صنعت نیز توصیه می شود.
معمولاً جو طبیعی بازار بعد از چند روز افزایش حجم معاملات در حالیکه شاخص در حول و حوش سطح قبلی در حال نوسان است و یا حتی کاهش می یابد ، نشاندهنده تغییر جهت بازار می باشد.
معمولاً در شرایط چرخش و تغییر جهت بازار، سهام پر رونق بازار شروع به افزایش و نقصان قدرت و انرژی می شوند.
به خاطر بسپارید:
ـ فروش سهام در سطح جدید قیمت که در آن قیمت سهام تثبیت می شود یک روش محافظه کارانه برای سودگیری محسوب می شود.
ـ استفاده از نمودارهای قیمتی می تواند ابزار مناسبی برای تعیین جهت چرخش و پیش بینی روند آتی قیمت باشد.
ـ علاوه بر خود سهم ، کل بازار نیز می تواند در تعیین نقطه سودگیری تعیین کننده باشد.
ـ سهامی که از نظر بنیادی دچار افت شده اند را بفروشیم . همانند نشانه های ضعف در فروش محصولات شرکت و یا رشد سودآوری.
ـ همیشه مراقب وضعیت صنعت باشیم و با اولین نشانه های ضعف در روند سودآوری صنعت و با افت شاخص صنعت به دنبال فروش سهم شرکت باشیم.
ـ اگر به اخباری مبنی بر فروش یک سهام خاص از طرف سرمایه گذاران نهادی دست یافتید شما نیز به دنبال فروش سهم خود باشید.
ـ افزایش سرمایه های زیاد می تواند باعث رقیق شدن و ضعف سهم شود.
MAHDI 2000
گزارش بازار شنبه 7 دیماه 1392

شاخص کل در اولین روز کاری هفته افت 498 واحدی را تجربه کرد و بار دیگر وارد کانال 87 هزار واحدی شد.
نماد معاملاتی فارس با 148 واحد و تاپیکو و پارسان به ترتیب با 111 و 86 واحد بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص کل بورس داشتند.
فولاد نیز تاثیر مثبت حدودا 137 واحدی بر شاخص داشت.
شاخص کل فرابورس هم افت حدودا 7 واحدی را تجربه کرد.

ارزش کل معاملات بورس به 394.1 میلیارد تومان رسید که بیشترین ارزش به معاملات فولاد با 36.4 میلیارد تومان و تاپیکو با 17.6 میلیارد تومان اختصاص داشت

بازار در حالی در آخرین روز هفته ی پیش با فشار عرضه ها روبرو بود که در ادامه ، امروز نیز فشار عرضه ها در نمادهای بزرگ برخی گروه ها را شاهد بودیم .
عطش خرید در بورس در ماه های اخیر بالا بوده است و رشد فزاینده شاخص ،نگرانی ها را در مورد حبابی بودن افزایش داده و این عامل مسئولان را واداشت تا راهی به کمک دولت برای پاسخ به این تقاضاها پیدا کنند.دولت در نظر دارد در سهامی که در آنها مالکیت دارد تا میزان 5 درصد در قیمت های مثبت عرضه کننده باشد،این سیاست درستی نیست و همانطور که گفتیم تلاش آنها برای عرضه اولیه های بزرگتر و بیشتر کار منطقی تری بود.امیدواریم این سیاست غلط بورس و دولت در عرضه ها با یک خبر منفی برای بازار همراه نشود چون آن وقت باید به فکر راهی برای حمایت از بازار بورس باشند!

عامل عرضه های خصوصی سازی در برخی شرکت ها که در آنها سهم دارد باعث شده اولا حقیقی ها از خرید این سهام هر چند که با شرایط بنیادی مناسبی همراه باشند،خودداری نمایند ثانیا همین حقیقی ها در صف اول فروش این شرکت ها قرار بگیرند اتفاقی که امروز در بیشتر این نمادها رخ داد و شاهد بودیم که قبل از آنکه خصوصی سازی در قیمت های مثبت عرضه کننده باشد سهامداران حقیقی دست به کار شدند و باعث افت محسوس قیمت آنها شدند

برخی از سهامی که دولت در آن قصد عرضه در قیمت های مثبت را دارد با توجه به شرایط بنیادی که دارند می توانند هر تعداد عرضه را هضم کنند و به سهامداران حقیقی توصیه می کنیم به دور از هر گونه هیجان سهام بنیادی و خوب خود را از دست ندهند

علاوه بر این عامل به عنوان یکی از عوامل فشار فروش در بخشی از بازار برخی مسائل نیز در حوزه های مختلف سیاسی و اقتصادی وجود دارد که برای برخی سهامداران و فعالان بازار سرنوشت آن مبهم است.بحث هدفمندی یارانه ها،بودجه سال 93 شرکت ها، گزارش های 9 ماهه از این مسائل هستند.در حوزه سیاسی نیز با اینکه گفته می شود بازار با رفع برخی تحریم ها از سوی اتحادیه اروپا رشد خوبی خواهد کرد ولی نمی توان پیش بینی خیلی دقیقی از دنیای سیاست و بازی های پیچیده آن داشت

در اخبار حاشیه ای بازار، در اخبار سیاسی دور جدید مذاکرات کارشناسی ایران و گروه 1+5 روز دوشنبه (9 دی ماه) در شهر ژنو برگزار می‌شود.

معاون وزیر خارجه روسیه نیز روز دیروز ضمن تمجید از توافق هسته‌ای میان ایران و گروه ۱+۵، گفته: آثار مثبت اقتصادی این توافق به مرور در اقتصاد ایران هم نمایان می‌شود. وی گفته : تحریم‌های ایران به تدریج لغو می‌شود

در دیگر اخبار سیاسی نیز طرح "افزایش تعداد سانتریفیوژ ها " در حالی توسط برخی نمایندگان مجلس پیگیری می شود که طرح "الزام دولت به غنی سازی 60 درصد" با حدود 100 امضاء قرار است به هیئت رئیسه مجلس تحویل داده شود.

در بازارهای جهانی فلزات اساسی رشد داشتند.مس به محدوده 7400 دلار رسیده است که خبر خوبی برای غول مسی بازار می باشد.سرب به 2300 دلار نزدیکتر شده است و روی نیز به 2100 دلار رسیده است که خبر خوبی برای سرب و روی کاران بورسی و فرابورسی می باشد

انس طلا به 1214 دلار رسیده است. تحولات اقتصادی چین به خصوص وضعیت نرخ تورم، رشد اقتصادی و تولیدات صنعتی تاثیر زیادی بر تحولات قیمت جهانی طلا دارد. بهبود وضعیت تولیدات صنعتی چین تاثیر زیادی بر افزایش مجدد قیمت طلا در بازارهای جهانی داشته و موجب شده تا قیمت به کمتر از 1200 دلار نرسد

در بازار داخلی چه خبر بود؟

پتروشیمی ها تحت تاثیر اخبار نرخ خوراک گازی امروز هم با افت قیمت روبرو شدند. در هفته‌ای که گذشت نرخ خوراک پتروشیمی‌های گازی طبق گفته مدیرعامل شرکت ملی گاز نهایی شد و بر همین اساس نرخ 13سنتی در قبوض پتروشیمی‌های گازی صادر و برای آنان ارسال شده است.آخرین خبرها پیرامون این موضوع نیز حکایت از این دارد که بیژن نامدار زنگنه به خاطر دریافت نکردن قیمت واقعی گاز از پتروشیمی‌ها در معرض سوال نمایندگان قرار گرفته و باید در صحن مجلس پاسخگوی نمایندگان باشد.

مدیرعامل شرکت ملی صنایع پتروشیمی نیز گفته: قیمت خوراک مجتمع های پتروشیمی به زودی نهائی شده و به طور رسمی اعلام و از سال آینده اعمال خواهد شد.

در خبری دیگر معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت از اعمال محدودیت در صادرات محصولات پتروشیمی خبرداده و گفته: پتروشیمی ها مکلفند که ابتدا بازار داخلی را تامین کرده و سپس محصولات خود را صادر کنند، ضمن اینکه قیمت این مواد باید معادل قیمت کشف شده این کالاها از چند کشور بوده، این قیمت از سوی سازمان حمایت صحه‌گذاری شود و در نهایت محاسبه نرخ حداکثر معادل ریالی دلار مبادلاتی صورت گیرد.

گفته شده فردا نظر قطعی کمیسیون صنایع در مورد نرخ خوراک که به نظر می‌رسد 13 سنت قطعی باشد اعلام می‌شود.

امروز نمادهای پتروشیمی در حال ساخت با فشار عرضه ها روبرو شدند که در این بین زنجان و کازرون افت قیمت داشتند

پترول با توجه به اعلام برنامه های سال آینده که یکی از آنها خرید برخی پتروشیمی ها از جمله 17 درصد شپدیس و 99 درصد پتروشیمی هزاره سوم و برخی دیگر پتروشیمی ها می باشد بود با صف خرید بازگشایی شد و روز پر اقبالی داشت.شرکت برای سال آینده برنامه افزایش سرمایه 100 درصدی را نیز دارد.برنامه هایی نیز برای خرید پالایشگاه گاز ایلام و پالایشگاه بید بلند دارد که در راستای تامین خوراک زیر مجموعه ها انجام می شود.در آخرین لحظات بازار امروز نیز بلوک 1 درصدی جم توسط پترول عرضه شد

بانکی ها با افت قیمتی و فشار عرضه ها روبرو شدند که در این بین وگردش و وکار و ونوین رشد قیمت داشتند.وکار برای برگزاری مجمع به منظور افزایش سرمایه متوقف شد

بانکی ها در بلند مدت و میان مدت گزینه های کم ریسکی هستند. در هفته‌ای که گذشت سازمان خصوصی‌سازی عرضه‌های سنگینی در سهام شرکت‌های بانکی از جمله تجارت، صادرات، پاسارگاد، پست‌بانک و ملت داشت که در همین راستا سازمان بورس نیز به سهامداران عمده این مجموعه‌ها توصیه کرده که در شرایط مثبت بازار اقدام به جذب نقدینگی برای تامین مالی پروژه‌های خود کند.بحث افزایش سرمایه در برخی شرکت های گروه را نیز باید مد نظر قرار داد.وتجارت امروز تا مرز صف فروش نیز پیش رفت که عمده فروشندگان سهم ( بیش از 93 درصد) حقیقی ها بودند.مثل روز های قبل حقوقی ها از خریداران ثابت سهم بودند و امروز نیز 55 درصد خریداران حقوقی بودند.وتجارت افزایش سرمایه 100 تا 150 درصدی دارد و تا پایان سال قابلیت افزایش سود خود را نیز از محل تسعیر دارایی های ارزی و سود زیر مجموعه ها دارد

در فولادی ها فولاد مبارکه مثبت بود ولی عرضه ها در قیمت های درصد مثبت نیز بالا بود.ذوب آهن منفی شد ولی خرید سهم و نگهداری با دید بلند مدت ریسکی ندارد.روز چهارشنبه شاهد افزایش تقاضا برای محصولات شرکت بودیم. رکورد تولید ماهانه در ذوب نیز شکسته شده است.دست یابی به تولید 260 هزار و 2 تن محصول نهایی در آذرماه سال جاری ،‌ تولیدی بی سابقه در تاریخ ذوب آهن است

مدیر عامل جدید فولاد مبارکه امروز در رابطه با شرایط صنعت فولاد گفته : از آنجایی که شرکت‌های تولیدکننده فولاد با حاشیه سود بسیار پایینی کار می‌کنند و تولیدکنندگان کوچک‌تر به دلیل هزینه‌های بالای تولید در آستانه زیان قرار دارند، به منظور جلوگیری از توقف تولید؛ باید قیمت محصولات فولادی افزایش یابد. وی زمزمه افزایش قیمت سنگ آهن به دلیل اخذ بهره مالکانه در این مقطع را ضربه مهلک به صنعت فولاد کشور دانسه و گفته: امیدوارم مسئولان در دولت و مجلس این موضوع را باتدبیر، مدیریت کنند تا صنعت فولاد بتواند به مسیر تولید و توسعه ادامه دهد.

معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت نیز از گشایش ال‌سی 15 درصدی برای 5 طرح فولادی خبرداده و اعلام کرده: این طرح‌ها با سرمایه گذاری 65 درصدی بخش‌خصوصی داخلی و 35 درصدی دولت محقق شده است.

در سنگ آهنی ها نیز عضو کمیسیون برنامه و بودجه مجلس از قطعی شدن 10 درصد عوارض صادراتی سنگ آهن در بودجه سال 93 و اجرای آن از ابتدای فروردین 93 خبر داده است.کنور و کچاد و کگل امروز با معاملات متعادل و منفی همراه شدند

خودرویی ها امروز هم با فشار عرضه ها روز منفی را تجربه کردند.خبهمن به صف فروش نیز رسید ولی خریداران سهم در قیمت های درصد منفی بالا بود.خرید سهم در این قیمت ها و پایین تر با دید میان مدت و بلند مدت توصیه می شود.گزارش 9 ماهه و 12 ماهه شرکت با تعدیل سود مثبت همراه خواهد شد

به نظر نمی رسد گزارش های 9 ماهه برخی شرکت های گروه خیلی امیدوار کننده باشد لیکن با توجه به رشد تولید در ماه های اخیر وضعیت آنها در سال آتی بهتر خواهد شد البته در صورت ادامه روند رو به رشد تولید!

در این گروه معاون امور صنایع و اقتصادی وزیر صنعت گفته : هر گونه تصمیم جدید در حوزه خودرو تغییری در قیمت محصولات تا پایان سال نخواهد گذاشت و فرمول جدید قیمت گذاری خودرو به شرط تصویب در شورای رقابت، از سال ۹۳ اجرا می شود

بحث حضور خودروسازان خارجی نیز در ایران بسیار مهم است که باید دید در عمل چه اتفاقی خواهد افتاد شرکت‌های پژو، رنو، نیسان، کیا و فیات جزو اولین گزینه‌ها برای حضور در ایران هستند که اکثرا نیز مذاکرات خود با خودروسازان داخلی را آغاز کرده‌اند

بحث افزایش سرمایه های شرکت های خودرویی نیز مهم است . در آخرین جلسه وزیر صنعت و معدن با مدیران سازمان گسترش و نوسازی صنایع ایران و مدیران خودروسازان مقرر شد که ایران خودرو و سایپا افزایش سرمایه بدهند که در مرحله اول حدود 50 % است و سپس فروش مازاد دارایی ها را در دستور کار قرار دهند که تاکنون ایران خودرو حدود 330 میلیارد تومان فروش دارایی داشته و دو خودرو ساز بزرگ تولیداتشان دو برابر ابتدای سال در هر روز شده است

وساپا رشد قیمتی خوبی داشت و به صف خرید نزدیک شد.شرکت در دوره آذر ماه از فروش زیر مجموعه ها 47.5 میلیارد تومان سود کسب کرده است که عمدتا ( 43.9 میلیارد تومان) آن مربوط به فروش بلوک سرمایه گذاری پارس آریان بوده است که اثرات آن در صورت های مالی قبلا لحاظ شده است

ورنا منفی بود.بلوک شرکت که توسط خصوصی سازی قیمت گذاری شده 200 تومان می باشد و به همین دلیل جلوی رشد زیاد سهم گرفته می شود

انفورماتیکی ها به جز رانفور که همچنان مورد توجه می باشد همه نمادها افت قیمت را تجریه کردند.خرید سهام این گروه با دید بلند مدت مناسب می باشد

در سرمایه گذاری ها وخارزم و وگستر به قیمت های درصد منفی کامل رسیدند. سرمایه گذاری خوارزمی در دوره آذر ماه از محل فروش برخی زیر مجموعه ها که عمدتا پارسان و ثاخت و خبهمن بوده است مبلغ 21.7 میلیارد تومان سود کسب کرده است.شرکت در دو ماه اخیر نیز از فروش زیر مجموعه ها 4.2 میلیارد تومان سود از فروش زیر مجموعه ها داشته است.با این شرایط شرکت در سه ماهه اخیر از محل فروش زیر مجموعه ها 25.9 میلیارد تومان سود داشته است که به ازای هر سهم 55 ریال خواهد شد.در صورت عرضه اولیه مفاخر سهم بار دیگر مورد توجه قرار خواهد گرفت.در کل خارزم سهمی ست که تعدیل سود خوبی در ماه های آینده خواهد داشت

وصنا مثبت بود و به 400 تومان نزدیک شده است. شرکت در دوره ی آذر ماه از فروش زیر مجموعه ها 6.4 میلیارد تومان سود کسب کرده است.شرکت در دوره آبان ماه و مهر ماه نیز به ترتیب 8.1 و 4.4 میلیارد تومان سود کسب کرده است .با این شرایط در سه ماهه منتهی به 31/9/92 از این محل 18.9 میلیارد تومان فروش داشته است که به ازای هر سهم 25 تومان به سود هر سهم شرکت اضافه خواهد کرد.آخرین سود محقق شده شرکت در دوره 9 ماهه منتهی به 31/6/92 مبلغ 653 ریال بوده است که پیش بینی می شود سود واقعی 12 ماهه به بیش از 90 تومان برسد

شرکت های برقی و پیمانکاران برقی و نیروگاهی با رشد قیمت و صف خرید همراه بودند. نمایندگان مجلس در نشست علنی چهارشنبه 4 دی ماه به کلیات طرح حمایت از صنعت برق کشور رأی مثبت دادندوزیر نیرو نیز گفته: از بخش خصوصی برای مشارکت در بخش انرژی و احداث نیروگاه برق حمایت می کنیم.

مپنا با توجه به این عامل و رشد سود برخی زیر مجموعه ها همچنان مورد توجه می باشد.سود یکی از زیر مجموعه های شرکت در شش ماهه اول سال رشد 679 درصدی نسبت به شش ماهه سال قبل داشته است

ساختمانی ها در بیشتر نمادها مثبت بودند.آ س پ پس از غلبه بر عرضه ها بار دیگر صف خرید شد.پی بر ای پایین ،سهم را از 490 تومان قبل از مجمع به بیش از 600 تومان رسانده است.بحث افزایش سرمایه 5 برابری شرکت نیز در میان است

وساخت بعد از تعدیل مثبت به بیش از 700 تومان رسید و رشد نزدیک به 5 درصد را تجربه کرد.در این گروه فعلا سهام با پی بر ای پایین تر مورد توجه هستند

ثمسکن با توجه به شفاف سازی مبنی بر عدم تغییر سود سال 92 و 93 با معاملات متعادلی روبرو بود

تمامی بیمه ای ها به جز بیمه نوین با رشد قیمت به کار خود پایان دادند.بیمه میهن در 200 تومان سیگنال خریدش صادر شد که امروز در بیش از 250 تومان صف خرید داشت

حمل و نقلی ها یکپارچه با صف خرید روبرو بودند.حسینا فردا به 2000 تومان می رسد و اگر صف سهم داده شود با توجه به تعداد سهام کم شرکت ،خیلی زود خریداری خواهد شد.در مورد حتاید و حسینا گفته می شود در حال بستن قرارداد با بندر شهید رجایی هستند.با توجه به پی بر ای بالای گروه اگر حتاید در زمینه قراردادها به مشکلی برنخورد و سود خود را کاهش ندهد با رشد خوبی بازگشایی خواهد شد

کاشی سازها نیز با توجه به شایعاتی مبنی بر تعدیل مثبت در 9 ماهه یکپارچه سبز پوش بودند

غذایی ها نیز در بیشتر نمادها رشد قیمت را تجربه کردند. بر اساس مصوبه دولت، اعتبار ۱۵۰۰ میلیارد تومانی به دو سبد کالایی تا پایان سال بین ۱۵ میلیون نفر تخصیص داده می شود.قانون ارائه سبد کالای دولتی به برخی اقشار جامعه به‌منظور اجرا به دستگاه‌های اجرایی امروز ابلاغ شده که بر اساس آن، سبد کالا شامل (1.8) کیلوگرم روغن نباتی مایع، (10) کیلوگرم برنج، (4) کیلوگرم گوشت مرغ، (800) گرم پنیر بسته‌بندی (uf) و (1.8) کیلوگرم تخم مرغ می باشد

پالایشی ها منفی بودند.نوع گزارش های 9 ماهه برای تعیین مسیر حرکتی آنها مهم می باشد. در این صنعت در هفته قبل محموله 3500 بشکه‌ای میعانات گازی پالایشگاه ایلام که یک ماه پیش از سوی مشتریان خریداری شده بود، از سوی شرکت ملی نفت تحویل شد تا بورس انرژی به شکل جدی وارد چرخه تامین خوراک پالایشگاه‌ها شود.

در دیگر نمادها

دارویی ها در سهام با پی بر ای بالاتر عرضه های زیادی را تجربه کردند.دشیمی با صف خرید روبرو شد . دشیمی میزان تقسیم خود برای سال مالی جاری را از 700 ریال به 540 ریال کاهش داده است

افست بعد از تعدیل مثبت سود 118 درصدی با رشد 32 درصدی به بازار بازگشت ولی در 10541 ریال با صف فروش روبرو شد

سرب و روی کاران با توجه به رشد خوب سرب و روی با صف خرید روبرو شدند.فاسمین که توانایی افزایش سود هر سهم خود را تا پایان سال دارد با خبر افزایش سرمایه همچنان در بلند مدت از گزینه های کم ریسک بازار می باشد.همه فلزات اساسی با اقبال روبرو بودند که در این بین فقط فملی و ذوب منفی بودند.
پرشین تحلیل
عزیر لطفا با پاسخ دادن به سوالات زیر اعضای بورسی انجمن را راهنمایی نمایید.
سیگنال خرید صادر شد یعنی چی؟
سیگنال خرید و سیگنال فروش کی صادر می شود؟
سیگنال خرید را در چه نرم افزاری صادر می شود؟
سیگنال خرید براساس چه متغیرهایی و به واسطه کدام سیستم نرم افزاری کار می کند؟
لطفا آموزش رسیدن به سیگنال خرید را تشریح نمایید.
لظفا تمامی کاربران راهنمایی نمایند
لطفا نرم افزاری را برای سیگنال خرید و فروش معرفی نمایید( نرم افزار اتوماتیک سیگنال خرید و فروش صادر کند )
(12-28-2013 09:12 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]برای (سود 20 درصد تا آخر دی ماه ) به نظرتان سهام وتوشه می تواند برآورد سود موردنظر را بجا آورد؟

تا جایی که من در تکنیکال سهم می بینم یه کندل جلاد شکل گرفته که همانطور که از نامش پیداست باعث ریزش سهم خواهد شد. استواستیک و آر اس آی هم در منطقه ی اشباع از خرید هستن. حجم معاملات هم که خیلی بالا اومده. البته اطلاعی از فاندامنتال سهم ندارم. شاید شرایط فاندامنتالی چیز دیگه ای بگه!
[تصویر: QHxc.png]
(12-28-2013 09:52 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]با کدام یک از سیگنال های خرید زیر هم نظر هستید و پیشنهاد به خرید می نمایید؟
( نام نماد )-----------( قیمت خرید )--------------(تاریخ هدف )-------------( قیمت فروش )---------------( درصد بازدهی )
1. وبصادر ----------------1130 ریال ----------------1392/11/29------------------1401 ریال----------------------- 24 درصد
2. وتوشه----------------4800 ریال------------------1392/10/30------------------ 5280 ریال --------------------- 10 درصد
3. شاوان----------------32230 ریال----------------1392/10/30------------------ 35453 ریال--------------------- 10 درصد
4. وبیمه----------------2021 ریال-------------------1392/12/10------------------ 4000 ریال ---------------------- 97 درصد
5. وساخت -------------7150 ریال ------------------1392/10/30------------------ 8580 ریال ---------------------- 20 درصد
*این پیشنهاد خرید سهام نیست فقط جنبه اطلاع رسانی دارد.*
با نظرات و بررسی سهام ها نظرات خود را اعلام نمایید.
منو بکشن هم سراغ این سهم ها نمی رم
وبیمه شاید سر و شانه ی نزولی تشکیل بده.
البته وبصادر در منطقه ی حمایتیشه ولی تا جایی که خبر دارم اخبار چندان خوبی پشت این سهم نیست ( 3000 میلیارد اختلاص و ... )
با تشکر از مطرح کردن سئوالات بسیار با ارزش شما.
شما فردی را می شناسد که روزانه 4 درصد از نوسانگیری سود خالص بدست می آورد؟
بله . البته در حد 7 تا 10 درصد
آیا اصلا چنین چیزی امکان دارد؟
بله کاملا
نظر شما چیست؟
نیاز به تجربه بالا و ریسک پذیری زیادی دارد که با سن من صلاح نیست.
آیا برای بدست آوردن سود با نوسان گیری روزانه موافقید؟
خیر
آیا با فردی که 30 درصد سرمایه خود روزانه به نوسانگیری روزانه اختصاص می دهد و 70 درصد سرمایه خود را در سهام های بنیادی و قوی وهمچنین در صندوق های ممتاز تضمین شده و با پرداخت سودهی ماهیانه قرارداده موافق هستید؟
اگر تخصص داشته باشد خوب است.
شما چه راه کاری را برای این نوع معاملات پیشنهاد می دهید؟
سهم های بنیادی چون پتروشیمی ها - سیمانیها - بانکها و....
چه زمان از روز را برای نوسانگیری روزانه بهتر می دانید؟
-
آیا بهتر است به جای نوسانگیری روزانه ، نوسانگیری هفتگی انجام شود؟

-
(12-28-2013 10:51 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-28-2013 09:12 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]برای (سود 20 درصد تا آخر دی ماه ) به نظرتان سهام وتوشه می تواند برآورد سود موردنظر را بجا آورد؟

تا جایی که من در تکنیکال سهم می بینم یه کندل جلاد شکل گرفته که همانطور که از نامش پیداست باعث ریزش سهم خواهد شد. استواستیک و آر اس آی هم در منطقه ی اشباع از خرید هستن. حجم معاملات هم که خیلی بالا اومده. البته اطلاعی از فاندامنتال سهم ندارم. شاید شرایط فاندامنتالی چیز دیگه ای بگه!
[تصویر: QHxc.png]
(12-28-2013 09:52 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]با کدام یک از سیگنال های خرید زیر هم نظر هستید و پیشنهاد به خرید می نمایید؟
( نام نماد )-----------( قیمت خرید )--------------(تاریخ هدف )-------------( قیمت فروش )---------------( درصد بازدهی )
1. وبصادر ----------------1130 ریال ----------------1392/11/29------------------1401 ریال----------------------- 24 درصد
2. وتوشه----------------4800 ریال------------------1392/10/30------------------ 5280 ریال --------------------- 10 درصد
3. شاوان----------------32230 ریال----------------1392/10/30------------------ 35453 ریال--------------------- 10 درصد
4. وبیمه----------------2021 ریال-------------------1392/12/10------------------ 4000 ریال ---------------------- 97 درصد
5. وساخت -------------7150 ریال ------------------1392/10/30------------------ 8580 ریال ---------------------- 20 درصد
*این پیشنهاد خرید سهام نیست فقط جنبه اطلاع رسانی دارد.*
با نظرات و بررسی سهام ها نظرات خود را اعلام نمایید.
منو بکشن هم سراغ این سهم ها نمی رم
وبیمه شاید سر و شانه ی نزولی تشکیل بده.


- لطفا درباره اصطلاحاتی که مطرح می نمایید به منظور جنبه آموزشی در داخل پرانتز توضیحی مختصر هم بدهید.( سر و شانه نزولی ؟ .......... )

- لطفا دلایل خود را برای بهره گیری اعضای انجمن بیان نمایید تا جنبه آموزشی پیداکند.

با تشکر از کاربر amir
(12-28-2013 10:14 PM)arsho نوشته شده توسط: [ -> ]عزیر لطفا با پاسخ دادن به سوالات زیر اعضای بورسی انجمن را راهنمایی نمایید.
سیگنال خرید صادر شد یعنی چی؟
سیگنال خرید و سیگنال فروش کی صادر می شود؟
سیگنال خرید را در چه نرم افزاری صادر می شود؟
سیگنال خرید براساس چه متغیرهایی و به واسطه کدام سیستم نرم افزاری کار می کند؟
لطفا آموزش رسیدن به سیگنال خرید را تشریح نمایید.

دوست عزیز قصد جسارت ندارم ولی سوالات شما منو یاد ضررهای چند ماه پیش خودم در بازار طلا و سپس بورس انداخت.
ببینید رسیدن به سیگنال معتبر خرید یا فروش یعنی دانستن علم تحلیل تکنیکال .که شرط لازم اون مطالعه ی حداقل یک کتاب تحلیل (مثل تحلیل تکنیکال جان مورفی )و دونستن ا حدودی فاندامنتال و بودن در متن بازار و گوش به زنگ خبرهای مختلف اعم از سیاسی و غیره میباشد.و شرط کافی اون سالها ترید در این بازار و کسب تجربه برای حرفه ای شدن هست که البته به دلیل عدم ثبات در کشور (همه جوره)همین حرفه ای ها نیز خیلی وقتها دچار ضرر و زیان میشن.

دوستان دیگه بهتر میتونن کمک کنن ولی در حال حاضر من از نرم افزار ره اورد نوین استفاده میکنم اما مفید تریدر5 و داینامیک تریدر هم به صورت رایگان میتونید دانلود کنید.

ضمنا یادمون باشه اولویت در این بازار حفظ سرمایه است .زمانی من مجبور شدم سکه 1200رو 1 تومن بفروشم و بعد که بدون اطلاعات حداقلی وارد بورس شدم در فاند سوریه 50%سرمایمو از دست دادم.ممکنه این روزا به دلیل چشم انداز مثبت مذاکرات هر سهمی رو بخرید سود کنید یا حداقل با ضرر زیادی مواجه نشید اما زمانی فرا میرسه که متاسفانه انسان شاهد آب شدن سرمایه اش با وجود صفهای فروش چند میلیونی میشه .یعنی خریداری نیست و هر روز سهم منفی 4میخوره!

در عین حال خاطر نشان کنم با مجهز شدن به علم تحلیل حداقل برای سیگنال خوانی بورس میتونه بهترین بازار کسب درامد باشه.لطفا برای سلامت روحمون هشدارهای اساتید عزیز جناب قربانیان و خسروی و سایر دوستان رو جدی بگیریم.

موفق باشید
لینک مرجع