سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: اخبار بورس + آموزش
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام من دارم کد سهام داری از کارگزاری مفید میگیرم به نظرتون خوبه
من هیچ سر رشته ای تو بورس ندارم کسی هست کمک کنه تا منم خودمو بالا بگشم

ممنون میشم کمکم کنید
(12-21-2013 01:36 PM)اميرعلي نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من دارم کد سهام داری از کارگزاری مفید میگیرم به نظرتون خوبه

ممنون میشم کمکم کنید

بهتره قبل از اینکه کد سهامداری بگیرین مطالعاتی در زمینه ی تحلیل تکنیکال و فاندامنتال داشته باشین تا آگاهانه معامله کنید و سود های خوبی کسب کنید. سعی کنید مطالب آموزشی این تاپیک مطالعه کنید و حتما این تاپیکو دنبال کنید.
(12-21-2013 01:40 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-21-2013 01:36 PM)اميرعلي نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من دارم کد سهام داری از کارگزاری مفید میگیرم به نظرتون خوبه

ممنون میشم کمکم کنید

بهتره قبل از اینکه کد سهامداری بگیرین مطالعاتی در زمینه ی تحلیل تکنیکال و فاندامنتال داشته باشین تا آگاهانه معامله کنید و سود های خوبی کسب کنید. سعی کنید مطالب آموزشی این تاپیک مطالعه کنید و حتما این تاپیکو دنبال کنید.

حتما شروع میکنم این تاپیک میخونم فقط این تحلیل تکنیکال و فاندامنتال کتاب یا سی دی داره باید از کجا یاد بگیرم
خب فعلا دارم بازارو نیگاه میکنم به قول بورسیا رصد .ظاهرا با ویروس کنترل به زور شاخص رو میخوان بفرستن استراحت و نشون بدن حال و روز خوشی نداره و سعی دارن روند صعودی اون رو با کنترل سهام اصل و نصب دار کنترل کنن.خوشبختانه یا متاسفانه فعلا که هیچ پترو پالایشی ندارم .

سیمانیها اصلاح خودشونو تموم کردن احتمالا دوباره وارد بشم اولین نوسانیه که میخوام بگیرم امیدوارم موفق بشم.4yajuyo
غذایی ها هم در حال اصلاح کردن و فرصتی برای اضافه کردن حجم .
خودرویی ها با تکیه به اخبار مثبت در حال خودنمایی ولی کاملا حواسا باید جمع باشه تا در بهترین ایستگاه ازش پیاده شد چون صرفا مثل آقا زاده ها تحت حمایت و سفته بازی هستند و در کل حرفی برای گفتن ندارند.

یه تجربه که در این مدت کوتاه به دست آوردم اینه اگه بتونیم سوار موج صعودی سهامی که به دور از حاشیه هستند و زیاد زیر ذره بین نیستندبشیم خیلی بهتره تا سهام پر سرو صدا که علاوه بر کنترلهای دستوری ،محلی میشه برای کل کل از ما بهترون و تسویه حسابهای شخصی برخی!!!!!اینو از مقایسه ی بعضی سهام مثل شلعابی که دارم متوجه شدم در اوج التهاب هم راه خودشو میره و سهم بدون استرس و سر بزیری هست البته ممکنه توی اصلاحی ها صف فروش هم بشه ولی نگرانی نداره.

امیدوارم همه در ترید هاشون موفق باشن
راستی طلا رو هم تحت نظر داشته باشیم بد نیست البته نباید عجله کرد ظاهرا یه بازه ی 3 ماهه فرصت خرید میده!!!!
(12-21-2013 01:33 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ]متاسفانه پیشبینی امروز درست ازآب درنیومد.از دوستان پوزش می طلبم.

شایعه 5 برابرشدن سوخت پتروشیمی ها باعث صف فروش ودر نتیجه پائین آمدن شاخص شد.من امروز تالار بودم.
(12-21-2013 01:46 PM)اميرعلي نوشته شده توسط: [ -> ]
(12-21-2013 01:40 PM)amirE5Ey نوشته شده توسط: [ -> ]

ممنون میشم کمکم کنید

حتما شروع میکنم این تاپیک میخونم فقط این تحلیل تکنیکال و فاندامنتال کتاب یا سی دی داره باید از کجا یاد بگیرم
راستش من از همین اینترنت یاد گرفتم و تا حالا کتابی در مورد بورس نخوندم. همش از سایت ای اینترنتی مطالعه کردم و یاد گرفتم
برای آشنائی هر چه بیشتر عزیزان علاقمند به بورس لینک زیر را قرار دادم.
لطفا به دقت مطالعه فرمائید:

گزارش بازار 30 آذر 1392
(12-21-2013 05:55 PM)alma نوشته شده توسط: [ -> ]خب فعلا دارم بازارو نیگاه میکنم به قول بورسیا رصد .ظاهرا با ویروس کنترل به زور شاخص رو میخوان بفرستن استراحت و نشون بدن حال و روز خوشی نداره و سعی دارن روند صعودی اون رو با کنترل سهام اصل و نصب دار کنترل کنن.خوشبختانه یا متاسفانه فعلا که هیچ پترو پالایشی ندارم .

سیمانیها اصلاح خودشونو تموم کردن احتمالا دوباره وارد بشم اولین نوسانیه که میخوام بگیرم امیدوارم موفق بشم.4yajuyo
غذایی ها هم در حال اصلاح کردن و فرصتی برای اضافه کردن حجم .
خودرویی ها با تکیه به اخبار مثبت در حال خودنمایی ولی کاملا حواسا باید جمع باشه تا در بهترین ایستگاه ازش پیاده شد چون صرفا مثل آقا زاده ها تحت حمایت و سفته بازی هستند و در کل حرفی برای گفتن ندارند.

یه تجربه که در این مدت کوتاه به دست آوردم اینه اگه بتونیم سوار موج صعودی سهامی که به دور از حاشیه هستند و زیاد زیر ذره بین نیستندبشیم خیلی بهتره تا سهام پر سرو صدا که علاوه بر کنترلهای دستوری ،محلی میشه برای کل کل از ما بهترون و تسویه حسابهای شخصی برخی!!!!!اینو از مقایسه ی بعضی سهام مثل شلعابی که دارم متوجه شدم در اوج التهاب هم راه خودشو میره و سهم بدون استرس و سر بزیری هست البته ممکنه توی اصلاحی ها صف فروش هم بشه ولی نگرانی نداره.

امیدوارم همه در ترید هاشون موفق باشن
راستی طلا رو هم تحت نظر داشته باشیم بد نیست البته نباید عجله کرد ظاهرا یه بازه ی 3 ماهه فرصت خرید میده!!!!

بشرطی که نقدشوندگی خوبی داشته باشند.
همانطوری که هفته ی قبل گفته بودم بنظر می رسه می خوان بلایی که دی ماه سال قبل سر بورس آوردن امسال هم تکرار کنن. بهمین دلیل هفته ی قبل کلا نقد کردم و وارد قندی ها شدم. چون تو این دوران قندی ها بهترین گزینه برای سرمایه گذاری هستن.

یه مقاله ی جدید هم در مورد خط روند نوشتم که دوستان می تونن از آدرس زیر دانلود کنن :
http://boursesabz.com/?p=58
سلام دوستان.
دو روزی گرفتار بودم و دلم برای اینجا حسابی تنگ شده بود Smile
با تشکر از امیر عزیز که مطالب آموزشیش رو ادامه میده.
دیروز و امروز اصلا نتونستم پای بازار باشم و یه حسی ترکیبی از استرس و آرامش رو در من ایجاد کرده بود! واقعا برام جالب بود که هم استرس بی خبری از بازار رو داشتم و هم آرامش بی خبری از بازار.
میبینیم که پتروشیمی ها هم دارن بر میگردن Big Grin
احتمالا برای 3شنبه نصف بیشتر دوقلو های بانکی رو بفروشم(انصار و پاسارگاد) ، خدا رو شکر تو این ده روز که گفته بودم تو قیمت مناسب جمعشون کردم ، بازدهی خوبی داشتند و برای من که زیاد اهل ریسک نیستم و روحیم طوریه که اگر به هدفم برسم ، از سهم خارج میشم ، بازدهی مورد قبولیه.
احتمالا یه موج جدید در پتروشیمی ها داره شروع میشه و کم کم بانکی ها افت می کنند. شخصا پتروشیمی جم رو در محدوده2100 جذاب میدونم و احتمالا 3شنبه حجم خوبی ازش خریداری کنم.همچنین پتروشیمی پردیس هم گزینه نسبتا جذابیه. کمی در 2450 خریده بودم ، که فعلا تو ضرره ، احتمالا اون رو هم به قصد پایین آوردن میانگین خرید به سبدم اضافه می کنم.ویژگی پتروشیمی جم اینه که خوراکش هم مایع هست و هم جامد+با افتتاح فاز12 عسلویه خوراک بیشتری دریافت میکنه و با تمام ظرفیت کارش رو شروع می کنه.
**عظیم ربیع زاده**
لینک مرجع