آقای محمودی روی منزل اصلا حساب نکنید، چون من خودم چند روزه با حاج خانم زدیم به هم و ما رو چادر نشینمون کرده!

هتل یه حیاط کوچیک انگاری داشت، من هم میرم یه گوشه حیاط رو اجاره میکنم که چادر بزنم، بعد با خودتون میام تهران
بعد باید بیاید ریش سفیدی کنید و ما رو با حاج خانم آشتی بدید تا راهمون بده تو خونه!
شوخی کردم
یه کلبه فقیرانه داریم که دوستان گلم رو میزبان باشم
(03-18-2013 01:18 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]آقای محمودی روی منزل اصلا حساب نکنید، چون من خودم چند روزه با حاج خانم زدیم به هم و ما رو چادر نشینمون کرده! 
هتل یه حیاط کوچیک انگاری داشت، من هم میرم یه گوشه حیاط رو اجاره میکنم که چادر بزنم، بعد با خودتون میام تهران
بعد باید بیاید ریش سفیدی کنید و ما رو با حاج خانم آشتی بدید تا راهمون بده تو خونه! 
شوخی کردم
بدوییییید بیایددددددددددد این ارسال محمدو ببینیدددددددد
محمد یه بار تعارف کرد بریم خونشوننننننننننننننن
یکی این ص را پرینت بگیره با خودش بیاره اصفهان
من از امشب دیگه غذا نمی خورم تا اصفهان و خونه محمد اینا

(03-18-2013 01:24 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ] (03-18-2013 01:18 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]آقای محمودی روی منزل اصلا حساب نکنید، چون من خودم چند روزه با حاج خانم زدیم به هم و ما رو چادر نشینمون کرده! 
شوخی کردم
بدوییییید بیایددددددددددد این ارسال محمدو ببینیدددددددد
محمد یه بار تعارف کرد بریم خونشوننننننننننننننن
یکی این ص را پرینت بگیره با خودش بیاره اصفهان
من از امشب دیگه غذا نمی خورم تا اصفهان و خونه محمد اینا 
محمد جان
اگه جات بودم تا بیشتر از این خراب نمیکردم میرفتم میگرفتم میخوابیدم
البته قبلش هم میتونی یه تجسم خلاق بزنی که همه، همه چیو فراموش کردن، بعدشم رها کنی و بسپاری دست کاینات... بلکه جواب بده دادا...
از ما گفتن...
خود دانی...

محمد می تونی برای در رفتن از این اوضاع بری تاپیک انرژی مثبت احتمالا انرژی های بچه های پشتیبان بتونه یه کاری بکنه هاااااااااااا
ممدی غصه نخور
الان خودم میرم اونجا واست انرژی مثبت میفرستم، ضمناً:
معاونت محترم
بدینوسیله اینجانب به همراه خانواده ام انصراف خود را از هتل و شام اعلام میدارم. احتمال 99.999% ما در منزل یکی از بستگان جدیدمان در اصفهان بیتوته خواهیم نمود. خوب دیگر، ملالی نیست جز... ای بابا، این مال این مدل نامه ها نبود! هیچی خداحافظ
ممدی، تو هم بعنوان شهود پاشو امضا کن، وگرنه انرژی بی انرژی ها!
اونوقت همه تلپن!
فک کنم محمد در کل محو شد!

الانه که محمد اس بده و نصیحت کنه واسه زود خوابیدن و...!

چقده شماها بی جنبه اید!
اصن نمیشه به شماها تعارف کرد!

من حرفم رو رسما پس میگیرم