سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سفر و سفرنامه اصفهان (بهار 1392)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
آقای محمودی روی منزل اصلا حساب نکنید، چون من خودم چند روزه با حاج خانم زدیم به هم و ما رو چادر نشینمون کرده! Smile
هتل یه حیاط کوچیک انگاری داشت، من هم میرم یه گوشه حیاط رو اجاره میکنم که چادر بزنم، بعد با خودتون میام تهران
بعد باید بیاید ریش سفیدی کنید و ما رو با حاج خانم آشتی بدید تا راهمون بده تو خونه! Smile

شوخی کردم
یه کلبه فقیرانه داریم که دوستان گلم رو میزبان باشم
(03-18-2013 01:18 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]آقای محمودی روی منزل اصلا حساب نکنید، چون من خودم چند روزه با حاج خانم زدیم به هم و ما رو چادر نشینمون کرده! Smile
هتل یه حیاط کوچیک انگاری داشت، من هم میرم یه گوشه حیاط رو اجاره میکنم که چادر بزنم، بعد با خودتون میام تهران
بعد باید بیاید ریش سفیدی کنید و ما رو با حاج خانم آشتی بدید تا راهمون بده تو خونه! Smile

شوخی کردم
نه عزیزم، چرا آشتی دادن رو آخر کار گفتی؟! ما همون اول بسم الله آشتیتون میدیم که تومنی 2 ریال هم واسه ما داشته باشه! Yosef.gif
(03-18-2013 01:18 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]آقای محمودی روی منزل اصلا حساب نکنید، چون من خودم چند روزه با حاج خانم زدیم به هم و ما رو چادر نشینمون کرده! Smile

شوخی کردم

بدوییییید بیایددددددددددد این ارسال محمدو ببینیدددددددد
محمد یه بار تعارف کرد بریم خونشوننننننننننننننن

یکی این ص را پرینت بگیره با خودش بیاره اصفهان
من از امشب دیگه غذا نمی خورم تا اصفهان و خونه محمد اینا Smile
(03-18-2013 01:14 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]
(03-18-2013 01:06 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]آقا یکی تکلیف ما رو مشخص کنه
آمار دقیق نفراتو بهم بگید
هر روز یکی دو تا اضافه میشه
آخر هم فکر کنم باید برم هتل رو دربست بگیرم! Smile
جانا سخن از زبان ما می گویی!!!

اینکه خوبه بعضی از اعضا به زور و پیغام و پسغام برای ثبت نام اصفهان زنگ زدند به من بعد تا بهشون می گم 50ت بریزید به حساب طوری با آدم رفتار می کنن انگار قراره چند میلیاردشونو برداریم و بریم!!!!!ConfusedConfused
میگم... خانم دکتر...
اون قضیه چند میلیارد رو... ما هم هستیم اگه قابل بدونید...!
Yosef.gif
(03-18-2013 01:24 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]

شوخی کردم

بدوییییید بیایددددددددددد این ارسال محمدو ببینیدددددددد
محمد یه بار تعارف کرد بریم خونشوننننننننننننننن

یکی این ص را پرینت بگیره با خودش بیاره اصفهان
من از امشب دیگه غذا نمی خورم تا اصفهان و خونه محمد اینا Smile

محمد جان
اگه جات بودم تا بیشتر از این خراب نمیکردم میرفتم میگرفتم میخوابیدم
البته قبلش هم میتونی یه تجسم خلاق بزنی که همه، همه چیو فراموش کردن، بعدشم رها کنی و بسپاری دست کاینات... بلکه جواب بده دادا...
از ما گفتن...
خود دانی...
Yosef.gif
محمد می تونی برای در رفتن از این اوضاع بری تاپیک انرژی مثبت احتمالا انرژی های بچه های پشتیبان بتونه یه کاری بکنه هاااااااااااا
ممدی غصه نخور
الان خودم میرم اونجا واست انرژی مثبت میفرستم، ضمناً:
معاونت محترم
بدینوسیله اینجانب به همراه خانواده ام انصراف خود را از هتل و شام اعلام میدارم. احتمال 99.999% ما در منزل یکی از بستگان جدیدمان در اصفهان بیتوته خواهیم نمود. خوب دیگر، ملالی نیست جز... ای بابا، این مال این مدل نامه ها نبود! هیچی خداحافظ
ممدی، تو هم بعنوان شهود پاشو امضا کن، وگرنه انرژی بی انرژی ها!
اونوقت همه تلپن!
فک کنم محمد در کل محو شد!
Yosef.gif
الانه که محمد اس بده و نصیحت کنه واسه زود خوابیدن و...!
Yosef.gif
چقده شماها بی جنبه اید!
اصن نمیشه به شماها تعارف کرد! Smile
من حرفم رو رسما پس میگیرم Smile
(03-18-2013 11:45 AM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]چقده شماها بی جنبه اید!
اصن نمیشه به شماها تعارف کرد! Smile
من حرفم رو رسما پس میگیرم Smile
نوش دارو بعد مرگ سهراب !10_00310_00310_00310_003
چی شد برنامه؟هتل رو کنسل کردید؟ بریم خونه آقای شموسی؟12_00212_00212_00212_002
لینک مرجع