سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سفر و سفرنامه اصفهان (بهار 1392)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
(04-25-2013 10:33 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-25-2013 10:26 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]بی صبرانه منتظر تاپیک مسافرت بعدی هستم و روزشماری میکنم

راستش مسافرت بعدی خیلی سوپرایزه و چون نیاز به هماهنگی های خیلی گسترده داره. احتمالا یه هفته مونده به حرکت اعلام می کنمش تا دیگه مشکلی پیش نیاد و همه هماهنگی ها کامل باشه Smile Smile Yosef.gif

wow پس بی صبرانه منتظریم12_00212_00212_00212_00212_002
می گم مثل اینکه می خوایم یه سفر نامه تو مایه های سفرنامه ناصر خسرو بنویسیم. دوستان دست به قلم شروع کنند Yosef.gif
بزرگترین درسی که تو این سفر گرفتم اینه که با ناظم جماعت شوخی نکنم Big Grin کلا شعر گفتن رو هم گذاشتم کنار Big Grin
ولی ما فهمیدیم شما حتما یه شاعر معاصر و خیلی مطرح در زمینه شعر نو خواهید شد
می شه من بیام خونتون درست نوشته های شعرتو جمع کنم کتاب کنم میلیاردر بشم Yosef.gif
(04-25-2013 11:21 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]ولی ما فهمیدیم شما حتما یه شاعر معاصر و خیلی مطرح در زمینه شعر نو خواهید شد
می شه من بیام خونتون درست نوشته های شعرتو جمع کنم کتاب کنم میلیاردر بشم Yosef.gif

اولین بار بود تقریبا شعر میگفتم Big Grin غیر از اون نمی ارزه شاعر شدن تو انجمن ! سه سال زحمت کشیدم چهار تا امکانات مدیریتی و اینا جمع و جور کردم واس خودم با یه شعر کوچیک در مدح مجید جان همش نابود شد Big Grin
(04-25-2013 10:18 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]انچنان رابطه ای بین بچه ها برقرار شده که امکان ندارد هیچ وقت این رابطه بریده شود

فقط بعضیا تنها تنها رفتن قهوه خونه حاج میرزا Sleepy
خو منم میخواستم بیام Sad
الان که فکر میکنم میبینم این بلایی که داره تو انجمن سرم میاد نه تقصیر مجید (...)ه نه تقصیر تغییر کاربریم به مدیریت کل Big Grin بلکه حاص آه و نفرین اون گز فروش بدبختیه که 90 درصد سودش رو ازش تخفیف گرفتم Big Grin کلی هم مغازش رو بهم ریختم Big Grin دو بار هم دست انداختمش Big Grin
این عکس رو که نیگا کردم خیلی دلم گرفت...

[تصویر: UNC01.jpg]
آخییییییییییییی دلمون حسابی برای این شوخیای سبحان جان تنگ شده بوددددددددددددددداااااا Yosef.gif
(04-25-2013 11:31 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]این عکس رو که نیگا کردم خیلی دلم گرفت...

[تصویر: UNC01.jpg]

منم همش چشمم به این عکساس و تو ذهنم خاطرات اون 4 روز را مرور میکنم
چقدر زود گذشت
سفرمون به کوهرنگ و دشت لاله ها که انگار یه رویااااااااا بودددددددددددد
لینک مرجع