سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: سفر و سفرنامه اصفهان (بهار 1392)
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام به همگی دوستان خوبم
اگه خاطرتون باشه ، شب اولی که اصفهان بودیم باتفاق به سی و سه پل رفتیم و اونجا یه جلسه داشتیم راجع به بحث شراکت و هدف گذاری.
مثل همیشه از راهنمائی ها و تجارب آقای قربانیان عزیز بهره بردیم.
من قسمتی از صحبت های ایشون راجع به هدف گذاری رو ضبط کردم که با کسب اجازه از ایشون ، این فایل رو در اختیار دوستان خوبم قرار میدم که اولاً تجدید خاطره ای برای همسفرای خوبم بشه و دوماً اون عزیزانی که نتونستند بیان اصفهان و توی این جلسه باشند ، بتونند استفاده کنند.12_002
دانلود
ممنونم عزیز من.
(04-30-2013 12:23 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]ممنونم عزیز من.
ما هم از شما ممنونیم عزیز که به خاطر رشد و پیشرفت بچه ها ، با تمام مشغله هایی که دارید سختی راه و سفر رو به جون خریدید و ما رو همراهی کردین.
باز هم ممنون10_004
باغ پرندگان.
پرنده ای که نقش اول را در کارتون سندباد بازی میکند:
Smile

[img][تصویر: 3b88k9t5uupfvwvud3jp.jpg][/img]
منظره زیبائی از سی و سه پل:
[img][تصویر: adxbyz24qvbqdid0sstl.jpg][/img]
(04-30-2013 11:27 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]منظره زیبائی از سی و سه پل:

استاد؟کی وقت کردید از اینجا عکس گرفتید؟سبحان جان و آقای دولتی شاهدن فقط یه لحظه گذرا رد شدیم12_00212_00212_002
من عاشق سفرهاي گروهيم، اميدوارم اين روابط صميمي تر و پايدارتر از قبل باشه
(04-30-2013 01:43 PM)habib tousi نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-30-2013 11:27 AM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]منظره زیبائی از سی و سه پل:

استاد؟کی وقت کردید از اینجا عکس گرفتید؟سبحان جان و آقای دولتی شاهدن فقط یه لحظه گذرا رد شدیم12_00212_00212_002

آخر سفر خیلی دلچسب بود Big Grin
بچه ها جاتون خالی ، با اقا و خانم دولتی و حبیب جان گل و دایی خوشتیپ خودم رفتیم سی و سه پل Big Grin
بعد برگشتنی پیاده اومدیم آقا هوشنگ شروع کردن واسه ما از خاطرات تعریف کردن از شروع کارشون. خیلی چیزا یاد گرفتم ( من جمله اینکه فاصله ایده تا عمل = یک هفته )
الانم هدفم از گفتن اینها فقط و فقط آب کردن دل شما و سو سو دادن به شما بوده و نه هیج چیز دیگه Big Grin
(04-26-2013 01:07 AM)sir-mahyar نوشته شده توسط: [ -> ]علی داره خواب جشن پتو تو اتاق 103 رو میبینهYosef.gif12_00212_00212_002

[تصویر: 5voox7wx8jfzuymiwgwk.jpg]

من هر چی عکس هامو نگاه میکنم تو چند تا از عکس ها یا در حالت خواب هستم یا کلا خوابم و در حال تجسم خلاق اونم چه خلاقیت
ببینید و یاد بگیرید با چه سرعتی و بدون هیچ حرکتی فقط از طریق تجسم جشن پتو رو برای خودم جذب کردم؟!! ببینید و یاد بگیرید

(04-28-2013 11:09 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]آقا اجازه؟
اگر اینو تعریف نکنم شب خوابم نمی برد:
چقدر دلم میخواد برای همه شما جشن پتو اجرا کنیم
و
-
-
-
-
-
-
-

-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
--
-
-
و دسته گلهای زیبا , بر سرو رویتان بریزیم.
SmileSmileSmileSmile

اخ اخ استاد اینو گفتی حرفی بود که انگار 150 سال تو گلوم گیر کرده بود.

(04-28-2013 11:59 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]دو تا از موارد را درست گفتید در مورد سر علی آقا فکر نکنم درست باشه، چون موهای ایشون بلند تر بود و از پشت گوشش بیرون می زد. خودش باید بیاد اعتراف کنه Yosef.gif

باورتون میشه خودمم نمیدونم منم یا نمایندمه؟
خودمم به خودم شک کردم.واقعا صاحب این سر بیاد خودشو معرفی کنه
[تصویر: Untitled_4jpg.jpg]
لینک مرجع