(04-17-2013 11:47 PM)توانا نوشته شده توسط: [ -> ]فرموديد روز جمعه ناهار چه ساعتي سرو ميشه مابايد هرطوري شده خودمونو براي ناهاربرسونيم! ضمنا فقط من و همسرم مياييم من ميتونم غذاي سهم ايشونم نوش جان كنم؟!
پس فرزندتون نمیان؟؟؟ چرا به کودک قول می دین بعد نمیارینش؟؟؟
دقیقا نمی دونم اما فکر کنم باید 1 به بعد باشه
(04-17-2013 11:52 PM)صدفی نوشته شده توسط: [ -> ]آقا کاوه پیدا شد؟
نه متاسفانه به هیچ وجه گوشیشو جواب نمی ده و دیگه راهی جز حذف نیست.
پرونده سفر اصفهان هم به سلامتي يواش يواش داره بسته ميشه ولي دوستان خيلي كم لطفي كردند موضوع سفرمشهدرا به ما اطلاع ندادند البته خودمانيم ماهم خيلي بدسفريم ودايم وبال گردن همسفران مي شويم هنوز هيچي نشده با انواع و اقسام سوالات بي ربط خود به مديريت و معاونت محترم و استادقربانيان عزيز دردسرداديم گمان نكنم مسافرت بعدي مارا باخودشان ببرند!ولي اعضاي انجمن هركجا تشريف ببرندمادنبالشان راه ميفتيم پرروترازين حرفاييم روكه نيست سنگ پاي قزوينه!!
زحمت نیست آقای قهرمانی
انشاله که با هم سفر بسیار خوبی را خواهیم داشت و به زودی همه با هم میایم اردبیل خونه شماااااااااا

یه نکته ظریف هست که دیگه نمی تونم تو دلم نگه دارم و باید بگم::
هنوز یه کسی تو ذهنم می گه سبحان نمیادددددددددددددددد، ما سبحانو بالاخره نمی بینیم!!!!
مهدییییی سریعتر به ادامه اخبارت بپرداز تا فردا شب نشه و مهدی خبر نده سبحان اومده من که باورم نمی شه
(04-17-2013 11:56 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ] (04-17-2013 11:47 PM)توانا نوشته شده توسط: [ -> ]فرموديد روز جمعه ناهار چه ساعتي سرو ميشه مابايد هرطوري شده خودمونو براي ناهاربرسونيم! ضمنا فقط من و همسرم مياييم من ميتونم غذاي سهم ايشونم نوش جان كنم؟!
پس فرزندتون نمیان؟؟؟ چرا به کودک قول می دین بعد نمیارینش؟؟؟ 
دقیقا نمی دونم اما فکر کنم باید 1 به بعد باشه
من بي تقصيرم بخدا اين را بايداز مادرمحترمشان سوال كنيد چون عقيده داره به دست وپايمان ميپيچه نميتونيم خوب بگرديم! حالا بازم بگين مادر نسبت به فرزندانش از پدرشون مهربونتره!
(04-18-2013 12:08 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]زحمت نیست آقای قهرمانی
انشاله که با هم سفر بسیار خوبی را خواهیم داشت و به زودی همه با هم میایم اردبیل خونه شماااااااااا 
مشكلي نيست استاد ماهي را از آب ميترسانيد ماكه دوسال بيشتره چشم انتظاريم قدم همه اعضاي محترم انجمن روي چشم، كور از خداچي ميخواد؟نخودچي(ببخشيددوچشم بينا) رضا ازخدا چي ميخواد؟ جوابشو همتون ميدانيد!
(04-18-2013 12:09 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]یه نکته ظریف هست که دیگه نمی تونم تو دلم نگه دارم و باید بگم::
هنوز یه کسی تو ذهنم می گه سبحان نمیادددددددددددددددد، ما سبحانو بالاخره نمی بینیم!!!!
مهدییییی سریعتر به ادامه اخبارت بپرداز تا فردا شب نشه و مهدی خبر نده سبحان اومده من که باورم نمی شه
والا منم ترسیدم...

چون الان اس داده که ادرس خونتونو بده خودم بیام...
شاید شما تو فرودگاه اسیر بشید
الله اعلم
(04-18-2013 12:29 AM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ] (04-18-2013 12:09 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]یه نکته ظریف هست که دیگه نمی تونم تو دلم نگه دارم و باید بگم::
والا منم ترسیدم...
چون الان اس داده که ادرس خونتونو بده خودم بیام...
شاید شما تو فرودگاه اسیر بشید
الله اعلم
دیدی چه حسی دارم من
خودشه دقیقا شبیه اتفاق نمایشگاه مهدی یادته دیگه؟؟؟
براش بلیط خریده بودیم؟؟؟
مهدی من مییییییییییییی دونمممممممممم ما سبحانو تو این سفرم نمی بینیممممم
سبحان دادا این چه کاریه انقده دلشوره به دل یه جمعیت می ندازی!!!