همسفرای خوب ومهربان انجمن من ورامان جان هم دلمون برای همتون تنگگگگگگگگگگگگگگ شده .بی نهایتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتت.:
1- از استاد بزرگم آقای قربانیان که خیلی به خاطررامان تو زحمت واذیت افتادن بی نهایت متشکرم ،بخصوص از اخلاق ومنش وادب و همراهی شون درسهایی زیادی گرفتم، سپاسگزارم.سایه پر مهرتون بر سر ما مستدام باد.
2- از مریم خانم مهربان ،اکتیو وپویا وهمسر گرامی شون آقای کاظمی بسیار ممنونم.
3- از برادر بزرگوار آقای طوسی ، به توان بی نهایت متشکرم.
4- از لطف آقای میر عباس وبانوی مهربانشون ومینی میلیاردر کوچک پرنیان جان که دلم خیلی تنگ شده براشون بی نهایت سپاسگزارم.
5- راستی از آقا مهدی شاد وپر انرژی ممنونم بابت اجراهای قشنگشون ،راستش هنوزم رامان به پدرش میگه آقا مهدی غذا های منو میخورد

6- از آقای قربانی وبانوی بسیار مهربانشون کمال تشکر را دارم.
7- از آقای قهرمانی وبانوی بسیار مهربانشون وامیر حسین جان مینی میلیاردر آینده،و همچنین استاد حمزه وگلدمن بزرگوار بسیار متشکرم.
8- از آقا سبحان وعلی ومهیار وپارسا وشهرام بسیار متشکرم راستی مواظب آقای دولتی باشید واستون نقشه ها داره فکر کنم دست بردار نباشه از خواستگاری رفتن

9- از آقای دولتی وبانوی بسیار مهربان وفکورشون کمال تشکر دارم راستی دوچرخه سواری رامان عجب خاطره ای بجا گذاشت
.gif)
.gif)
.gif)
برای همهههههههههههههههه تون آرزوی عاقبت بخیری دارم.
- از لطف و عنایت آقای شموسی بی نهایت متشکرم امیدوارم در پناه حق همیشه سالم وبر انرژی باشند و سایه پر برکت والدین محترمشان بر سرشان باشد. به امید عروسی آقای شموسی

ا:
از خانم صدفی گل ومادر وخواهر بزرگوارشون ودوستان گلم کتایون کاظمی وخاله محترم نیز متشکرم .- از دوستان مشهدی راحله خانم وسمیه خانم ، همسرانشون ومینی میلیاردرهای کوچولو نازشون متشکرم.
از هرکسی یادم رفته عذرخواهی میکنم دلم واسه تمامی اون لحظات قشنگ وپر خاطره تنگگگگگگگ شده.
به امید دیدار مجدد همه دوستان.
برای همهههههههههههههههه تون آرزوی عاقبت بخیری دارم.
نمیدونم چرا دوستان انقدر علاقه دارند من عروسی بکنم!
.gif)
کسی رو دعوت نمیکنما
.gif)
دلم واسه هلیا هم خیلی تنگ شده خیلی ناززززز و بامزههههه بود روز اخر رفتیم واسش النگو رنگی خریدیم اومده بود تو لابی هتل استینشو زده بود بالا دستشو گرفته بود بالا که همه ببینن النگوشو ای شیطوننننننن

سبحانننننننننننننننننن من کجا تو انجمن ترسناکممممممممم؟؟؟ ازم یه هیولا ساختیاااا در حد لولوی شبای بچگی که همیشه تو کمد بود!!!
"خانم معاون عزیز که همونقدر که تو انجمن ترسناکن بیرون انجمن مهربون و فان هستن"
دادا؟؟؟؟!!! تو چشای من نگاه کن و بعد جملت را اصلاح کن!!!! (خشم اژدها

)
(04-29-2013 10:13 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]سبحانننننننننننننننننن من کجا تو انجمن ترسناکممممممممم؟؟؟ ازم یه هیولا ساختیاااا در حد لولوی شبای بچگی که همیشه تو کمد بود!!! 
"خانم معاون عزیز که همونقدر که تو انجمن ترسناکن بیرون انجمن مهربون و فان هستن"
دادا؟؟؟؟!!! تو چشای من نگاه کن و بعد جملت را اصلاح کن!!!! (خشم اژدها
)
دوستان من بارها در انجمن در طول این 3 سال خشم این اژدها رو دیدم

عصبانی بشه دیگه هیچچچچچی

سعی کنید تا جایی که میتونید معاونت رو عصبانی نکنید ( از اون خشم استادی ها داره

)
ولی چون نمیخوام خشم استاد گریبان گیر من بشه جمله رو اصلاح میکنم :ِ
خانم معاوت عزیز که همونقدر که تو انجمن ریلکس و مهربان هستن ، بیرون انجمن هم مهربون و ریلکس هستن

ولی سبحان جان هر چقدر اینجا دوست داشتنیه در فضای حقیقی هم دوست داشتنی تررررررررررررر.
انقدر که دلمان هی برایش تنگ می شود. دیگه تعداد اس ام اس ها مشخص کننده نزدیکی شدن افراد است