سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه خراسان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام دوستان مشهدی من
امیدوارم این گروه بتونه با کمک همه پا بگیره و باعث بشه که هممون با کمک هم به هدفامون برسیم.
مخصوصا با شرایط اقتصادی الان که اینهمه جوون خوش فکر که میتونن با هم یک تیم عالی بسازن و به تدریج هدفاشون برسن،اغلب یا به کارمندی و روزمرگی مشغولن یا به بیکاریBig Grin
پس چه خوب میشه اگه به خلاقیت ها، ایده ها و داشته های خودمون و دیگران بها بدیم و ناامیدی رو بذاریم کنار و با اعتماد بهم همدیگرو به اهدافمون برسم چون همه آدما واسه رشد کردن به دیگران نیاز دارن.
یه جمله قشنگ هست که میگه :
وقتی خدا باورت بشه..
خدا یه نقطه میذاره کنار باورت و..
یاورت میشهHeart
(معنی ظریفی داره که هم میشه مذهبی معنیش کرد و هم علمی)
پس بچه های مشهد بشتابید که وقت طلاستBig Grin
ثمين خانوم در ابتدا از تلاش و انرژي شما دوست عزيز ما هم انرژي ميگيريم.
اما يك پيشنهاد دوستانه ميكنم.اگر واقعا به دنبال شروع كردن يك حركت و فعاليت هستيد.از بين دوستان.اشنايان خودت دعوت كنيد تا با شما همراه شوند.
منظور اين نيست كه بيان در انجمن عضو شوند نه.هدف اين مي باشد كه شما به عنوان يك فردي كه ميخواهيد كاري را شروع نكنيد تا خودتان به صورت فردي در ابتدا تلاش نكنيد.هيچ فردي به شما كمك نخواهد كرد.
به اميد خدا هر ماه شاهد 1000 عضو جديد در انجمن هستيم كه به مرور زمان افرادي كه در مشهد زندگي ميكند با شما همراه خواهند شد.
موفق باشيد.
سلام ثمین خانوم
فکر کنم نزدیک ترین فردبه مشهد تابحال من هستم
من از پایتخت آجیل ایران فاروج هستم
وبسیار خوشحال شدم که یکی از خراسان کبیر پیدا شد تا یک گروه تشکیل بدیم
اگر لایق این میدانید که عضو گروهتون بشم
درخدمت گذاری وهمکاری هستم
سلام
چه گروهی ثمین خانوم(میبخشید با اسم کوچیک خطاب کردم چون فامیلتون رو نمیدونستم) + آقای قدسی بزرگوار
منم که همه عالم و آدم میدونند :
مو خودوم مشهدیوم
عاشق اون آقایوم
همونی که کفتراش
شفا میده زائراش

خوشحال میشم بنده رو هم اون عقبای کلاس راه بدید
موفق باشید
حامد یره تابحال رو نکرده بودی بچه مشدی
مو گفتم تنهایم اینجا
دره هر لحظه بیشتر مشه مشهدی ها
جون داداش مو همه جا چند بار گفتم مشدیم همه یم مدنن.ها والا
اول هم از خودم شروع میکنم. 25 سالمه ومهندسی نرم افزار خوندم ولی خب به هر دلیل به رشته تحصیلیم علاقه ای ندارم.مدت کمی کار بازاریابی تبلیغات و کارمند بیمه بودم ولی بسیار بلند پرواز و رک گو هستم که عملا تو اکثر سیستم های مدیریتی در حال حاضر جایی واسه همچین شخصیتی وجود نداره مگه خودتو بروز ندیBig Grin
بشدت به کارآفرینی و کلا کاری که از استعداد و توانایی خودم ایجاد شه علاقه مندم.معمولا ایده زیاد دارم اما سرمایه زیاد ندارم Tongue
اصولا بلقوه انسان فعال و نسبتا خوش فکری هستم که هنوز بلفعل درنیومدهConfused و در حال مبارزه با تنبلی و راحت طلبی هستمBig Grin
فعلا تمام!!Cool
احمد قدسی فاروجی از خراسان شمالی شهرستان فاروج 24 ساله ودانشجوی کارشناسی نرم افزار
شغل اصلیم دربهزیستی شهرستان مشغول به فعالیت هستم ولی شغل دوم نمایندگی بیمه نوین درشهرستان رو دارم
علایق خاصی ندارم که ذکر کنم چون ازهمه چیز وهمه کارها خوشم میاد وانجام میدم وایده ها وآرزوهام اینقدر بزرگ هست که در حد تخیل خیلی ها نباشد ولی هدف اصلیم محقق کردن همه ارزو ها وخواسته هام هست

بزودی هم اگر مابقی اعضا این گروه تمایل داشته باشند شروع میکنم کارهای بزرگ رو با قدم های کوچکمون.........
ممنون آقای فاروجی از معرفی و همکاریتون ،منتظر عضو سوم گروه و ایشالا اعضای جدید گروه هم هستیم که خودشون معرفی کنن Smile
امیدوارم که بزودی با زیادتر شدن اعضا و هدمندتر شدن گروه بشه اولین جلسه حضوری رو هم برگزار کنیم باهم به امید خدا.Rolleyes
سلام به دوستان گل
من هم علاوه بر اینکه چند بار در انجمن خودم رو معرفی کردم اما دوباره اینجا هم میگم:
حامد هستم 26 ساله.دانشجوی انصرافی مقطع کارشناسی برق(بعد از 4 ترم خوندن مجبور کردن انصراف بدم یه نوع اخراج مودبانه)
تا حالا هم زیاد شغل عوض کردم از شاگردی بگیرید تا شرکت فروش قطعات کامپیوتر و ...
یه مغازه پوشاک بچه گانه هم داشتم که با این اوضاع واگذار کردمش.
در حال حاضر هم دنبال یه جایی میگردم که کار ثابت داشته باشه.و فعلا برای اینکه بیکار نباشم بازاریاب مواد غذایی هستم.
موفق باشید
لینک مرجع