یکی از دوستان مشهدی عزیز در صفحه شخصیشون نوشته بودند:
خدایا به من توانایی تشخیص این را بده که تا قبل از بیرون رفتن از خانه بدانم چه لباسی بپوشم که با شرایط آب و هوایی مشهد سازگار باشد، الهی آمین
![[تصویر: pceuk7hfo5ubdxlca9w6.jpg]](http://www.up.iranjoman.com/images/pceuk7hfo5ubdxlca9w6.jpg)
دوستان نکته ای که فراموش کردم بگویم اینکه :
در این آخرین جلسه سال 91 بنا بر این باشد که با تعیین قرار جلسه بعدی ، همگی دوستان به اتفاق روی مسائل کاربردی قانون کسب ثروت متمرکز شویم و علمی برخورد کنیم .
اولین نکته حائز اهمیت هم نوشتن اهداف در سال جدید 92 باشد .
نوشتن اهداف گروهی و خواندن آن در بین جمع ..............
پس با این صحبت ها حضور شما دوست عزیز در این جلسه الزامی است
سلام
انشاله اگه دوستان افتخار بدن خوشحال میشم زیارتشون کنم.
موفق باشید
دوستان جلسه فراموش نشود ، صبح زود برای همگی SMS ارسال خواهد شد .
دوستان به غایبان هم خبر دهند ، متشکر
جلسه پایان سال 1392 استانی
زمان چهارشنبــــــه 1391/12/23 ساعت 3 بعد از ظهر
مکان : دفتر تبلیغاتی آقای رضایی
آدرس : بلوار سجاد - نبش دستغیب 16 - طبقه پایین
چند خبر از بهار 92:
امسال 160 المان نوروزی در 250 نقطه شهر نصب می شود که از این تعداد 45 اثر به صورت دائم قرار می گیرد.
نصب المان های نوروزی از شب 25 اسفند تا 28 اسفند ما گذاشته خواهد شد.
نصب و جای گیری یادمان های نوروزی امسال به گونه ای است که خیابان احمدآباد تا پارک ملت ، به عنوان کریدوری در نظر گرفته شده است و پیش بینی شده همچون نمایشگاهی شهری مردم در امتداد این خیابان بتوانند از زیبایی های یادمان ها بهره مند شوند .
سلام
با کسب اجازه از آقای رضایی گرامی؛
بار مثبت آخرین جلسه گروه بسیار بالا و ارزشمند بود.
مهمترین مسئله قابل توجه صمیمیت اعضا در عین حال جدا کردن این صمیمیت از مسائل مالی بود.
شاید مهمترین نتیجه ای که از این فعالیت عاید ما میشود این است که میلیاردر شدن الزاماَ در میزان کسب پول نیست که اگر مهم هست، باید دانست مهمتر از آن همدلی و تبادل انرژی و تجربه هست.
تلاش دوستان قابل تقدیر بود و شاید نتوان در قالب کلمات عنوان کرد.
به عنوان عضو کوچک جمع، زحمات آقایان رضایی، سیدی زاده، ملک پرور، محمودی، کاووسی و .... را ارج میگذارم.
و البته خوش اخلاقی و خوش برخوردی و ادب و انرژی خانم سیدی زاده تکیمل کننده چنین جمعی بود.
ویرایش:
آقای رضایی ادب حکم میکرد شما ابتدا بنویسید اما به علت کمی وقت و عجله در خروج، جسارت کرده ابتدا به جهت تشکر پاسخ نوشتم.
سال نو پیشاپیش بر همه دوستانم مبارک.
سلام
منهم به نوبه خود از آشنایی با دوستان خوشوقت شدم. واقعاً در این گروه صمیمیت ، صداقت و صد البته صراحت موج می زد که خیلی جالب و لذت بخش بود.
از پذیرایی دوستان و شرمنده کردن حقیر هم ممنونم ، که با توجه به این شرایط دیگه فکر نکنم روی حضور مجدد در این جمع رو داشته باشم.
همچنین بحثی در اواخر جلسه مطرح شد که با عرض معذرت از دوستان به دلیل ضیق وقت امکان باز کردن بیش از حد اون نبود چون برای هر موردی که عنوان می شد پاسخ مفصلی وجود داشت که اگه میخواستم وارد بشم با توجه به نیم نگاهی به ساعت ، دیگه به نیمه دوم بازی استقلال هم نمیرسیدم! چون بهرحال استقلال با انرژی مثبت و نفس گرم من به محض رسیدن دو گل زد. (هورا) اما همین بحث کلی برای برنامه ریزی فعالیتم در سال جدید مشخص کرد که با خودم چندچند هستم و در واقع نتیجه حضورم از جلسه رو گرفتم.
باز هم ضمن تشکر از ابراز لطف دوستان برای گروه در نیل به اهداف متعالیشون صمیمانه آرزوی موفقیت و سربلندی می کنم.
مخلص شما رضا
از حضور گرم همگی دوستان در آخرین جلسه سال تشکر می شود .
سالی پر از اتفاقات مثبت در زندگی همه گروه رخ داده است که با نگاهی به سیر حضوری و تشکیل گروه موید انرژی های مثبت در اطراف مان است .
با حضور اکثر دوستان، آخرین جلسه سال 91 هم با حسابرسی فروش عید و گفتگو های صمیمانه اعضا خاتمه یافت .
از امروز تا پایان تعطیلات عید فرصت مناسبی برای تکمیل ایده های هر کدام از دوستان و برنامه ریزی برای شروعی توفانی است .
همانطور که در جلسه نیز عنوان شد ، گروه مشهد که با عضویت حدوداً 10 نفر از افراد فعال و انرژیک و علاقمند به پیشرفت های آینده تشکیل شده ، می تواند در آینده نزدیک با بسط و گسترش فعالیت های گروهی به عنوان یکی از وزنه های قوی اقتصادی مطرح شود .
حداقل می توانیم در سایه همکاری گروهی به هدفهایی که در آغاز سال بدقت طرح خواهد شد برسیم .
انشاءالله در تاپیک های بعدی سر فرصت به طرح مباحث نوین خواهیم پرداخت و زیر بنای اجرای ایده های قوی را به اجرا خواهیم گذاشت .
پیشاپیش نوروز سال 1391 را به همگی دوستان تبریک عرض می کنم . موفق و موید باشید .
اعضای مشهد لطفاً جهت آگاهی از مسائل حسابرسی به سایت گروه مراجعه کنید .
کلــــــیــــــــــــــک کنــــیــــــــــــــــد
![[تصویر: 1358254966_1392calendar.jpg]](http://facegraphic.ir/uploads/1358254966_1392calendar.jpg)
[size=large]
سلام و خدا قوت به همه دوستان
انشاالله سال خوبی داشته باشید
![[تصویر: C:\Users\mahdi\Desktop\New folder (3)\New folder]](http://C:\Users\mahdi\Desktop\New folder (3)\New folder)
سلام خدمت بچه های گل انجمن
می خواستم در همینجا باز هم از زحمات دوستان عزیزم برای فروش شب عید تشکر کنم، اگر وقت بیشتری داشتیم من چند ایده درآمدزای عیدانه نیز داشتم،
که متأسفانه یا خوشبختانه می خواهیم به خودمان و ذهنمان استراحت دهیم و پیش به سوی شمال، سرزمین رویاها. 
خوب ایده هامم با خودم می برم تا اونهایم پخته شوند و برای تابستان جا بیفتند و آماده نوش جان شدن توسط اعضای گروه مشهد گردد.
آقای قدسی کجایییییید ؟.gif)
لطفاً این انجمن را از وجود پر خیر و برکت خود تهی نگذارید.
هم اکنون منتظر قدمهای سبزتان هستیم..gif)
آقا مهدی همه ی سرماها رو که تنهایی خوردی
بنا بر گزارشی شما را در حال فرار از منطقه مرزی شهر بیب مشاهده کرده اند
آخه چرا برای چه قدر .gif)
.gif)
دوستیها ارزشش بیشتر نبود .gif)
زود برگرد ولی سالم و سرحال مثل همیشه