سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه خراسان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر تمامی دوستان و هم استانیهای عزیز

موفق نشدم تمام پیامهای شما رو بخونم ولی خوب اون طور که معلومه داره به خوبی پیش میره (انشاءاله)

چون فعلا نمی تونم زیاد خدمت برسم فقط می خونم

تا باشه سر فرصت در هم اندیشیهای شما عزیزان شرکت کنم.
دچار سوء تفاهم شده اید. بهتر بود کمی بررسی می کردید.
اتاق بعلت ترافیک بالای سرور، دچار قطعی شده بود و دوستان بصورت اتوماتیک از اتاق خارج شده بودند و ضمنا گاهی به علت حجم بالای داده ها بر روی سرور ممکن است متن مطالب در چت هم دیده نشود!
به هر حال طبق گزارش سرور، موضوع عمدی نبوده است.
جالبه این بالا زیر اسمم نوشته برای میلیاردر شدن قدم اول رو برداشت !!!
(06-21-2012 12:18 PM)مهدی 108 نوشته شده توسط: [ -> ]بی احتراما که صرفانه به صورت لسانی نیست

شما خودتون رو بزارید جای من ،

در ساعت مقرر اومدیم تا در مورد موضوعی صحبت کنیم

که با توجه به عدم حضور دیگر دوستان و سوال شما بنده علت حضورم در جلسه رو با این عنوان که هیچ سر رشنه ای در کار بازاریابی و

تبلیغات ندارم و حضورم به این دلیل بوده که چون میخوام در آینده در بازار کار کنم و شاید بتونم تجربه ای کسب کرده باشم به علاوه اینکه اگر کمکی

هم از دستم برمیاد در خدمت باشم

که جواب شما یک علامت پرسش بود

من سوال کردم این ؟ یعنی چی؟

که دوست سوم به هر دلیلی جلسه رو ترک کردن

که اگر خاطرتون باشه من ازتون سوال کردم که چرا ایشون رفت

که شما هم لطف کردید و بدون هیچ جوابی جلسه رو ترک کردید

من در حدود 10 دقیقه دیگه هم منتظرم شدم تا شاید برگردید ، حتی دوباره وارد شدم ولی ....

خوب این یعنی چی؟ ( من که همان اول عرض کردم تجربه ای در بازاریابی ندارم )
همانطور كه ثمين خانوم گفت
اون شب دوتا مشكل داشتيم ما
يكي عدم حضور همه بچه ها بود
ويكي مشكلي كه درچت روم داشت وباعث خروج وورد بچه ها ميشد
بشخصه پرت شدم بيرون وديگر نتوانستم وارد بشم
ومشكل دوم عدم حضور بچه هابود
بهتون هم بيان كردم قبلا ما صحبت كرده بوديم درخصوص تبليغات ودليل اين جلسه اين بود كه دوستاني كه تجربه دارن به ما تجربشون رو انتخاب كنند
وگرنه كسي نگفت شما كاربازاريابي انجام ندادين پس شركت نكين

بازم ازشما عذر خواهي ميكنم كه وقت گرانبهاتون رو گذاشتين ودرجلسه شركت كردين
(06-21-2012 12:28 PM)successman نوشته شده توسط: [ -> ]سلام بر تمامی دوستان و هم استانیهای عزیز

موفق نشدم تمام پیامهای شما رو بخونم ولی خوب اون طور که معلومه داره به خوبی پیش میره (انشاءاله)

چون فعلا نمی تونم زیاد خدمت برسم فقط می خونم

تا باشه سر فرصت در هم اندیشیهای شما عزیزان شرکت کنم.
خوش اومدید به گروه خودتون دوست عزیز
ما هم منتظر حضور پررنگ تر شما هستیم.
موفق باشید Smile
(06-21-2012 12:09 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]آقا من روز سه شنبه میام مشهد(5 تیر)
کسی نیست از ما میزبانی کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟//

دوستان من که دارم میام مشهد دوست دارم بچه های مشهد رو ببینم و یه جلسه داشته باشیم باهم تا کمی از تجربیاتم رو در زمنیه تبلیغات در اختیار دوستان قرار بدم.(البته حمل بر خودستانی نشه)
برای هماهنگی میتونید با من تماس بگیرید.09194842723
البته یه مهمون دارم که نمیگم کیه.......(سورپیریزه)
فقط یه راهنمایی می کنم که از بچه های انجمنه.

مهندس خوش آمدي به مشهد
شرمنده وسط هفته مياي نميتونم بيام مشهد اگر تاجمعه هستي خبربدي كه بعدا باهات هماهنگ كنم
مابقي بچه هاهم اگرميتونند يك وقت بزارن براي ملاقات ويك جلسه با شما

بازم خوش آمدي مهندس هم خودت وهم مهمانت
(06-21-2012 12:32 PM)successman نوشته شده توسط: [ -> ]جالبه این بالا زیر اسمم نوشته برای میلیاردر شدن قدم اول رو برداشت !!!

كجا شوديدي جالبتر هم ميشه وقتي بيشتر به اون نوشته ايمان بياري وبيشتر تلاش كني تازه ميفهمي واقعا قدم اول رو براي ميلياردشدن برداشتي

خوش آمدي هم به انجمن هم به گروه
عیبی نداره احمد جان
ان شالله دفعه بعدی میبینمت.

دوستان من سه شنبه به همراه دوستم ساعت 12 ظهر در مشهد هستیم.من نمیدونم کدوم یک از شما ها تشریف میارید.فقط هرکس تونست بیاد به من زنگ بزنه و سعی کنید قرار رو تو حرم امام رضا بزاریم که دیگه ما اسیر نشیم.چون ما باید بعد از ظهرش(احتمالا)برگردیم.
در ضمن دوستان کسی خونه ارزون برا 1 یا دوشب سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟برا دونفر آقا؟؟؟؟نزدیک حرم؟؟؟؟؟

اگر سراغ دارید بگید ممنون میشم بگید تشکر
(06-21-2012 01:56 PM)مهدی گل محمدی نوشته شده توسط: [ -> ]عیبی نداره احمد جان
ان شالله دفعه بعدی میبینمت.

دوستان من سه شنبه به همراه دوستم ساعت 12 ظهر در مشهد هستیم.من نمیدونم کدوم یک از شما ها تشریف میارید.فقط هرکس تونست بیاد به من زنگ بزنه و سعی کنید قرار رو تو حرم امام رضا بزاریم که دیگه ما اسیر نشیم.چون ما باید بعد از ظهرش(احتمالا)برگردیم.
در ضمن دوستان کسی خونه ارزون برا 1 یا دوشب سراغ داره؟؟؟؟؟؟؟برا دونفر آقا؟؟؟؟نزدیک حرم؟؟؟؟؟

اگر سراغ دارید بگید ممنون میشم بگید تشکر

سلام

منزل ما نزدیک حرم نیست (حدود یه ساعتی با حرم فاصله داره)

منتهی مایل بودید تشریف بیارین خوشحال میشیم

(آدرس رو براتون فرستادم)
(06-21-2012 12:35 PM)goldmen نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-21-2012 12:18 PM)مهدی 108 نوشته شده توسط: [ -> ]بی احتراما که صرفانه به صورت لسانی نیست

شما خودتون رو بزارید جای من ،

در ساعت مقرر اومدیم تا در مورد موضوعی صحبت کنیم

که با توجه به عدم حضور دیگر دوستان و سوال شما بنده علت حضورم در جلسه رو با این عنوان که هیچ سر رشنه ای در کار بازاریابی و

تبلیغات ندارم و حضورم به این دلیل بوده که چون میخوام در آینده در بازار کار کنم و شاید بتونم تجربه ای کسب کرده باشم به علاوه اینکه اگر کمکی

هم از دستم برمیاد در خدمت باشم

که جواب شما یک علامت پرسش بود

من سوال کردم این ؟ یعنی چی؟

که دوست سوم به هر دلیلی جلسه رو ترک کردن

که اگر خاطرتون باشه من ازتون سوال کردم که چرا ایشون رفت

که شما هم لطف کردید و بدون هیچ جوابی جلسه رو ترک کردید

من در حدود 10 دقیقه دیگه هم منتظرم شدم تا شاید برگردید ، حتی دوباره وارد شدم ولی ....

خوب این یعنی چی؟ ( من که همان اول عرض کردم تجربه ای در بازاریابی ندارم )
همانطور كه ثمين خانوم گفت
اون شب دوتا مشكل داشتيم ما
يكي عدم حضور همه بچه ها بود
ويكي مشكلي كه درچت روم داشت وباعث خروج وورد بچه ها ميشد
بشخصه پرت شدم بيرون وديگر نتوانستم وارد بشم
ومشكل دوم عدم حضور بچه هابود
بهتون هم بيان كردم قبلا ما صحبت كرده بوديم درخصوص تبليغات ودليل اين جلسه اين بود كه دوستاني كه تجربه دارن به ما تجربشون رو انتخاب كنند
وگرنه كسي نگفت شما كاربازاريابي انجام ندادين پس شركت نكين

بازم ازشما عذر خواهي ميكنم كه وقت گرانبهاتون رو گذاشتين ودرجلسه شركت كردين

اختیار دارید ، بنده هم قصد جسارت نداشتم

البته وقت گرانبها هم با وجود جلسه ارزشمند تر میشد که متاسفانه ارتباط قطع شد

امیدوارم موفق باشید
سلام ... این قسمت کلا خوابیده ؟؟ من کوروش کریم پور هستم ...ساکن مشهد ... تمام دوستانی که به نحوی طرح و ایده دارند ، و تا به امروز به دلیل نداشتن دفتر کاری نتونستن کار خودشون رو جلو ببرن ما حمایت خودمون رو اعلام می کنیم و استقبال می کنیم از دوستان عزیز ...
لینک مرجع