دوستان مشهدي عزيز ، براي يك قرارداد تبليغاتي كه بايد تا پنجشنبه وضعيتش معلوم شود به كمك مالي و همكاري دوستان نياز است . باتوجه به صحبت هاي مطروحه در ملاقات قبلي ، دوستان عنايت كنند ،با تماس و ايجاد يك جلسه ،نوع سفارش و سود آوري طرح را بررسي و شروع به فعاليت كنيم .
براي آگاهي شما يك پيغام خصوصي براي اعضاي مشهدي ارسال مي شود . با بنده در تماس باشيد
اگر دوستان ديگر نيز آمادگي همكاري را دارند ،بفرمايند تا با پيغام خصوصي شرايط را اعلام كنم
تماس بنده : 09156549060
آقای رضائی عزیز ما منتظر تشکیل صندوق استانی شما هستیم.موفقتر باشید.
جناب قربانیان " استاد گرامی "
قولی که همگی بچه داده بودند ، تشکیل صندوق استانی در جلسه بعدی و با شروع یک حرکت اقتصادی بود .
انشاءالله با عنایات پروردگار با تحرک دوستان و در هنگام شروع این حرکت ، تشکیل جلسه صندوق استانی را رسمیت خواهیم داد .
سلام
شنیدم در فاروج مرکز تهیه و توزیع تخمه و آجیل هستش ؟ در صورت تمایل قیمت عمده فروشی را برایم ارسال کنید .
(به نشانی ذیل امضاء)
سلام
من میتوانم در زمینه خرید و فروش فرش دستباف ابریشمی (کارکرده)همکاری کنم . خوشحال میشوم در گروه شما نقش مثبتی داشته باشم .
سلام
اگر تمایل دارید یک پیام از طریق ای میل به نشانی (tejarat.gorgan@yahoo.com) بفرستید آیا حاضر به همکاری با من در خصوص بازاریابی زعفران هستید ؟ در گلستان
سلام دوستان
میشه بگید دقیقا اینجا چیکار میکنید ؟!!!
دوستان و همیارن عزیز با سلام و عرض ادب
هدف از ایجاد این پست : طوفان فکری و همیاری دوستان جهت پیشرفت گروهی می باشد
موضوع : موقعیت جدید در تجارت (شهر بزرگ پدیده)
همانطور که می دانید موقعیتی جدید از لحاظ تجاری در مشهد در حال ساخت می باشد
که می توان با تشکیل کار گروه های اقتصادی از قبل از این پروژه ، به سود آوری رسید
حال سوال اینجاست :
1- با راه اندازی این مکان چه اصنافی ارتقا شغلی پیدا می نمایند؟
2- پس از راه اندازی این مکان چه نیازهایی بیش از گذشته مورد تقاضا قرار می گیرد ؟
3- از ارائه چه خدمات و محصولاتی به افراد این مجموعه و بازدید کنندگان آن میتوان به سود دهی رسید؟
لطفا جواب های خود را در همین تایپیک اعلام دارید
و در صورتی که نیاز به تشکیل جلسه نیز نمودید ، اطلاع رسانی نمایید.
موفق تر باشیم
با سلام. طهورا هستم
عضو تازه گروه مشهدی ها
خیلی دوست دارم با شما عزیزان همکاری کنم.
ایمیل : zpasdar@yahoo.com