سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه خراسان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
(06-20-2013 01:27 AM)vahid66 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستای گلم خوشحالم که با همشهرسام رو پیدا کردم ولی چه فایده که پولی در بساد ندارم

سلام

خوش آمدید

لازمه یک آشنایی یا همکاری خوب داشتن پول نیست

ملاک همه چیز پول نیست.....

اگر فرد توانمند، با پشتکار ، صادق و فعالی هستید نه برای اینجا که برای همه گروه های کاری مفید خواهید بود.10_004
درود به دوستان
خیلی مخلص دوستان هستیم
راستش یکم گرفتار کار های شرکت بودم ،برای همین نتونستم زیاد به انجمن سر بزنم .
خبر اول ، طی صحبت های انجام شده در گروه هلسا ، تصمیم بر آن شد که فعالیت گروه هلسا کاملا غیر انجمنی و دوستان نماینده ها در شهرهای مختلف غیر انجمنی هستند.
خبر دوم : انشاالله دفتر سوم شرکت نیز به همین زودی های در محله خوش نام مشهد افتتاح خواهد شد . عکس شون رو برای دوستان انشاالله بعد از افتتاح ، جناب رضایی خواهند گداشت .
خبر سوم :جلسات انشاالله از سر خواهد گرفته شد در دفتر جدید امید به خدا .
خبر چهارم : از این به بعد موفقیت هایی فروش گروه هلسا جهت اموزش در همین تاپیک نوشته می شود و اگه دوستان سوالاتی از استادان عزیز جناب رضایی ، خانم سیدی یا ملک پرور داشتند می توانند در همین تاپیک سوال نمایند .
ما همه به هم نیاز داریم و موفقیت با کمک هم امکان پذیر هست .
موفق باشید رفقا
با عرض سلام به همه دوستان گروه خراسان و آرزوی موفقیت روزافزون
جناب سیدی زاده عزیز چون فرموده اید سئوالات در همین تاپیک عنوان شود اگر ممکن است قدری در مورد "خبر" اول که فرموده اید فعالیت گروه هلسا کاملاً غیر انجمنی و نمایندگان شهرها نیز غیر انجمنی هستند توضیح دهید.
آیا این خبر بدین معنی است که ما که در چهارچوب انجمن با این گروه آشنا شده ایم حق گرفتن نمایندگی نداریم یا طریقه تماس باید خارج از انجمن باشد؟
در ضمن ما نمونه های محصولات هلسا را دریافت کردیم و به صورت آزمایشی هم به بازار ارئه شد اگر موافقت می فرمایید همینجا نتیجه تحقیق و بازاریابی را برای اطلاع شما و سایر کاربران عرض کنم و در غیر اینصورت بفرمایید تا در پیام خصوصی تقدیم نمایم.
جناب سیدی راده عزیز فعلا از گروه هلسا کالائی را پخش نموده اید که در رابطه با نوع آن و بسته بندی وقیمت مفصلا با جناب رضائی عزیز توضیح داده شد.ضمنا اینجانب نیز با شما کامل صحبت داشتم. اگر لازم دانستید بفرمائید تا هر دو مورد عینا در این تایپیک توضیح داده شود.
دوست عزیز وقتی کالائی در راهکار پخش می شود باید هم از نظر قیمت و هم از نظر کیفیت قابل قبول باشد. عزیزانی که در این انجمن با شما تماس میگیرند چنانچه بعدها مشکلی باشد مدیر انجمن را مسئول می دانند.(نمونه آنرا در پخش لوازم بهداشتی مشاهده فرمودید).

در راهکار زمانی که عزیزی و یا عزیزانی کالائی برای فروش معرفی میکنند دو نفر در رابطه با قیمت و کیفیت آن نظر می دهند.
نفر دوم حتما باید فردی باشد که در رابطه با تهیه آن کالا تخصص کامل داشته باشد و در صورت در خواست هم از نظر قیمت و هم از نظر تهبه در همان زمان آنرا به ما ارائه دهد.

فیمت پیشنهادی با جناب رضائی عزیز صحبت شد.
ضمنا بارها هم توضیح داده شد که خرید و فروش در انجمن بدون نظر مدیریت قابل تائید نیست و انجمن فقط مواردی را تضمین میکند که از طریق راهکار در اختیار آنان قرار میگیرد.
وقتی برای حرکت عزیزان استانی برنامه ریزی کردیم پیش بینی خیلی از موارد را داشتیم .متاسفانه عزیزان وقتی اولین محصول خود را ارائه دادند کلا از اهداف برنامه ریزان انجمن (از خود شما عزیزان هم نظرخواهی کرده بودیم.) دور شدند. وهنوز نمی دانستند برنامه های ما چیست جدا شده و در نهایت شما عزیز من چنین پستی زدید که کارها از طریق غیر انجمن انجام خواهد شد.
با سلام
خدمت اعضای محترم هلسا
گروه راهکار مدت کوتاهی است که فعالیت خود را آغاز کرده و همچنان در حال پیشرفت و حرکت در مسیر درست بوده است.زیرا مدیریت آن را فردی بر عهده دارد که به اندازه دو برابر سن و عمر ما تجربه دارد و میداند که چگونه یک گروه را مدیریت کند.خوشبختانه تابحال هر عزیز که با مجموعه ما همکاری داشته به هیچ عنوان ناراضی نبوده و حتی این همکاری را مداومت بخشیده و مشتاق همکاری های مجدد هم بوده است.

من دلیل ایجاد این دوگانگی و این همکاری خارچ از انجمنی گروه هلسا را نمیدانم و نمیخواهم بدانم ولی یک چیز که لازم میدانم متذکر آن شوم این است که ما هرگز نباید فراموش کنیم که درختی که روزی نهالی بوده و امروز تنومند شده...هنوز ریشه اش در خاک است و اگر آن ریشه خشک شود هرگز درخت جزء چوبی خشک ارزش دیگری نخواهد داشت.

مجموعه هلسا از انجمن شکل گرفت و به هر موفقیتی هم که رسیده است از انجمن بوده است.حال اینگونه رفتار مجموعه شما باعث تعجب میباشد.

راهکار برای هیچ کس و هیچ شخصی تضمینی برای کارکردن و کارنکردن نمیدهد.عزیزانی که تمایل دارند با ما کار کنند خودشان میدانند که چگونه باید وارد این مجموعه شد.خوشبختانه اشخاصی همانند آقایان حمزه سلمان پور،هادی محمودی،علی محمدی،محمد جواد دهقانی حبیب طوسی محسن بابایی تا بحال با موفقیت تمام با مجموعه ما همکاری داشته اند و اگر مشکلاتی از جانب ما بوده است به صراحت و بدون رودربایستی به ما گوشزد کرده اند و ما نیز تا آنجایی که میتوانستیم مشکلات را مرتفع نموده ایم.

پس حل مسئله بهتر از پاک کردن صورت مسئله است.

و در انتها بنده آرزوی موفقیت روز افزون گروه هلسا را دارم...
درود به دوستان
حمزه جون خیلی عزیزی بابا دلم برات تنگ شده خفن . همین طور مهدی جون خیلی طلایی .
خوب این از دل و قلوه دادن .
اول داستان خدمت شما دوستان عرض کنم که اول قصه ما با هم رفیقیم چه کار بکنیم چه با هم کار نکنیم بازم همون دوستان جشن پتو قدیمی هستیم . من کوچیک دوستان عزیز و گروه راهکار هستم .
راستش دلیل تصمیم گروه هلسا در مرحله اول احترام به قوانین انجمن بود که خدایی نکرده دوستان از روند کاری هلسا دلگیر نشوند . ببنید دوستان منظور من از دوستان غیر انجمنی دوستانی بود که اصلا در انجمن عضو نیستند و اصلا انجمن رو ندیده اند و از طریق آشنایی و شناسایی گروه هلسا از طریق دیگر سایت ها و روزنامه به صورت نماینده همکاری میکنند .
محصولات و بسته بندی قدیم هلسا کاملا تغییر کرد و نمونه صادراتی در سایت هلسا موجود است و طی تغییری قیمت مناسب تر گردید .

دوستان عزیز والا من توی این انجمن دوستان زیادی پیدا کردم و کلی چیز از دوستان یاد گرفتم که در روند کاری کمک من کرد
وخیلی برای من ارزش مند است .
نمی خوام خدایی نکرده با این گروه هلسا ، ما نا خواسته کاری کنیم که باعث دلگیری بعضی از دوستان بشه .
از شروع گروه هلسا ما با سه نیت شروع به کار کردیم
1. اشتغال زایی 2. انگیزه برای دیگر دوستان 3. درامد مالی ، که رو راست بگم 47 نفر از دوستان علام امادگی جهت نمایندگی محصولات هلسا کردند که ما به دوستان گفتیم و نوشتیم که محصولات هلسا را از گروه راهکار تهیه کنند ولی دوستان مشتاق کار با گروه راهکار نبودند( البته بگم دوستان گروه راهکار از عزیزان من هستند و این مورد دلیلی برای ضعیف کار کردن این گروه نیست )
ولی خوب هر کدام از دوستان دلیلی خوب تا حدی قانع کننده داشتند . ما خدمت دوستان کاتالوگ فرستادیم و خدمت دوستان گفتیم اگه دوستان بخواهند خارج از گروه راهکار کارکنند نمی توانند از خدمات انجمن و مشارکت انجمن بهره مند شوند و قرار به آن شد که ما با گروه راهکار صحبت کنیم و نتیجه رو خدمت دوستان بگیم .خوب ما شب خدمت عزیزی تماس گرفتیم تا به راه حلی برسیم که متأسفانه قبل از اینکه بنده حرفی بزنم نوع صحبت این عزیز صحبت دو تا دوست با هم نبود بیشتر شبیه صحبت با نیروی زیر دست و صحبت از مرغ و تخم مرغ شد که کاملا به این جانب برخورد .
خلاصه من آن شب از این عزیز دلگیر شدم ولی البته همون شب قبل از تلفن دوم ابن عزیز رو بخشیدم و حلال کردم .
بگذریم ...
اگه قرار باشه بین هلسا و دوستان انجمن یکی رو انتخاب کنم ، من دوستان رو انتخاب میکنیم .
ما فروش رو شروع کردیم و برنامه های زیادی داریم انشاالله مراحل و تجربیات بازرایابی خود رو چه راهکار و چه هلسا بیشتر به جای تشکر کردن در تاپیک بگذاریم تابتونیم فروش رو بالا ببریم . و در آخر مخلص گروه راهکار هم هستیم طبق قوانین گروه راهکار محصولات هلسا هر وقت درخواست کنند خدمت دوستان راهکار تقدیم میکنیم و دوستان محصولات رو از گروه راهکار تهیه فرماییند .
انشاالله مشکلات گروه 47 نماینده رو هم به دوستان راهکار انتقال می دیم که راهی برای حلش پیدا کنند .
چندتا پیشنهاد کاری هم خدمت دوستان راهکار دارم که انشاالله به صورت پیام خصوصی یا تلفنی خدمت دوستان عرض میکنم .
امیدوارم کسی از حرفای این جانب دلگیر نشده باشد و خدایی نکرده اگر ناخواسته حرفی زدم که دوستی ناراحت شدند عذرخواهم و مرا حلال کنند .
قرار به آن شد که ما با گروه راهکار صحبت کنیم و نتیجه رو خدمت دوستان بگیم .خوب ما شب خدمت عزیزی تماس گرفتیم تا به راه حلی برسیم که متأسفانه قبل از اینکه بنده حرفی بزنم نوع صحبت این عزیز صحبت دو تا دوست با هم نبود بیشتر شبیه صحبت با نیروی زیر دست و صحبت از مرغ و تخم مرغ شد که کاملا به این جانب برخورد .

عزیز من
عزیزان انجمن می توانند بهتر در مورد من قضاوت کنند.هیچوقت بعنوان بالاسر با عزیزی برخورد نداشته ام.همه عزیزان خصوصا گروه راهکار می توانند عرایض من را تائید کنند.
وقتی حرکت کاری را برنامه ریزی کردیم شما خدا را شکر شروع کردید ولی متاسفانه مهلت ندادید که بقیه برنامه ریزیهای پیش بینی شده چون راهکار , ارائه گردد.
بصورتی شد که از کل عزیزان خوشفکر مشهدی 4 نفر ماندند.
ما با هم هیچ مشکلی نداریم.شما خواستید خود بقیه راه را ادامه دهید که ماهم حرفی نداشته و نداریم.یا زور نمی شود تجربیات و برنامه ریزیها به فردی تحمیل شود.
کاش فرصت می دادید بقیه برنامه ریزی های ما ادامه پیدا میکرد.
اگر صحبت من باعث دلگیری شما شد صمیمانه پوزش میطلبم و آنرا به حساب پدری بدانید که برای فرزندش نیت خیر دارد.
ما همیشه در خدمت دوستان هستیم.
اما این جمله جناب سیدی زاده عزیز:
بیشتر شبیه صحبت با نیروی زیر دست و صحبت از مرغ و تخم مرغ شد که کاملا به این جانب برخورد .

در مورد زیردست من جوابم را نوشتم و با توجه به اینکه چنین خصلتی ندارم حتی عذرخواهی کردم.

اما جریان مرغ و تخم مرغ چی بود.
عرض کردم جناب سیدی زاده عزیز برنامه کاری شما هنوز در اول راه است و با حرکت منطقی می شود روزانه یک تخم مرغ طلا بگیرید. ولی متاسفانه با این تکروی و زود تصمیم گیری در کار مثل اینست که ما بیکباره مرغ را سر ببریم و بخواهیم کل تخم مرغهای طلا را از آن بیرون بیاوردیم.
حس میکنم حرفی را نزده ام که باعث ناراحتی شود.
آیا با یک محصول و آنهم با مشکلاتی که داشت و ما عرض کردیم می شود کل عزیزان مشهد را از خود دور کرد و ضمنا بدون هماهنگی با ادمین عزیز انجمن شروع به گرفتن نماینده در سطح شهرستانها و استانها نمود؟
بارها فرمودید از طریق راهکار اقدام نمایند و در زیر آن فرمودید با مهندس سیدی زاده برای نمایندگی (در سایتتان هم بود ) تماس بگیرید.
خواهشی از شما دارم . بجای اینکه چنین جملاتی که می تواند درسی باشد برای همه عزیزان , باعث ناراحتی و کدورت شود منصفانه در رابطه با اظهار نظر من قضاوت فرمائید. من که خالصانه چه تئوری و چه عملی ثابت کردم که تجربیاتی دارم پس چرا نمی خواهید آن را بررسی کرده و اگر درست بود بکار ببرید.
متاسفانه در ........ صندوق استانی تشکیل شد و چند نفر از عزیزان به تنهائی و یا در قالب 1 نفره و 2 و 3 نفره کار راشروع کردند و در مشهد جلسات پر بار و افراد خوشفکر بودند که متاسفانه همه دلسرد شدند.
می دانید علت این کار چیست؟
نداشتن برنامه اصولی و مشخص نبودن مسئولیتها.
فرصت ندادید پابه پای همدیگر پیش برویم.
من این مطالب را صادقانه نوشتم. بارها عرض کردم در کار جدی و در دوستی بهتر از برادر باشید و رودروایسی نداشته باشیم..اگر باعث ناراحتی عزیزی شدم بفرمائید با تیتر بزرگ از آن عزیز عذر خواهی کنم.
واقعا صندوقهای استانی جواب نداد.
لطف فرمائید از راهکار بازدید فرمائید . چرا در مدت 40 روز به این درجه رسید؟
دوستی صمیمانه.
تقسیم کار
شعار در کار جدی و در دوستی بهتر از برادر.
استفاده از توانائیهای هر عزیز
با درود به دوستان عزیز
انشاالله گروه راهکار همین طور خوش بدرخشه و اگه کاری از دسته بچه های مشهد هم بر اومد خوش حال میشیم بتونیم کمک کنیم .
قضاوت فقط کار خداست ، چون ما انسانیم و همیشه حتی یک درصدی وجود داره که اشتباه کنیم پس قضاوت رو بگذاریم به عهده خدا و بهتره به زندگیمون ادامه بدیم .
راستش خیلی ممنون از دوستان جهت انتقاد از محصول اول گروه هلسا که خیلی به فروش بیشتر این محصول در بسته بندی دوم و قیمت اون در سوپر مارکت ها کمک کرد .
خیلی ممنون تر از دوستان عزیزم که این محصول رو بازاریابی کردن و عیب های محصول رو گوشزد کردن .
ولی سوالی که برای من وجود داره که چرا ،همون محصول اولی که ه گروه دوستان ارسال و زحمت کشیدن بازار یابی کردن فروش خوبی نداشت !
ولی ما همون محصول رو در مشهد و تهران بازار یابی کردیم و فروش خوبی داشت !
چرا اینطور شد ؟
البته دوستان همه استاد من هستند و من شاگردشون ولی یک سری تجربیاتی در شغل شریف بازاریابی خدمتون عرض میکنم که شاید در فروش محصولات دیگه نیز کمکتون کنه .
ببنید دوستان ما با دو روش وارد سوپر مارکت میشیم که محصولمون رو بفروشیم :
روش اول :
آقا سلام من محصولی دارم با این شرایط ...
خوب اینجا دوتا موضوع پیش میاد :
موضوع اول : طرف آشنا نیست و محصول شمارو نمیخره و کلی بهونه میاره که فلانه و فلانه .
موضوع دوم آشنا ی شماست ( یعنی دوسته و شمارو میشناسه ): بعد از خوش و بش کردن میگه بگذار کنار همونجا تا بفروشم و بعد از یک هفته سر میزنید تا خبر از محصول بگیرید و سفارش دوم رو بگیرید که حتما طرف میگه خدا خیرت بده شرمنده به هزار بد بختی فروختم و نمیخوام .

خوب روش دوم فروش ،که بچه های هلسا فروش داشتن.
بچه ها یک استند برای محصول تهیه کردند که خیلی کوچک بود و 6 عدد بسته توش جا میگرفت . چرا کوچک؟
چون ما بهترین جای مغازه رو برای دید و معرفی محصول انتخاب کردیم . کنار ترازو و کنار فروشنده .
خوب مشتری خرید کرده بود و میخواست حساب کنه که استند و چیس میوه مارو میبینه . ما بالای استند اندازه یک کاغذ آ3 مطلب جهت توضیح محصول که ،طبیعی و مکمل غذا بودند و تنقلات بدون ضرر نوشته بودیم که احساس نیاز خرید مشتری رو تحریک میکرد خوب مشتری خرید میکنه و تست و بعد معتاد محصول میشه ،چون مشتری با تست محصول و از طرفی با وضعیت گرانی میوه انگار وارد باغ میوه شده بود .
این همون حسی بود که مشتری بعد از خرید محصول داشت .
خوب مشتری محصول رو خرید و باز کرد و داخلش یک سوپرایز دید که بماند بعدا میگم چی بود .
سوال اینجاست چرا مغازه دار باید محصول مارو کنار ترازو و کنار خودش بگذاره و تبلیغ کنه ؟
ببنید دوستان فروشنده های شریف مغازه دار عزیز ، با توجه به سود 50 تومانی تا 700 تومانی و بالاتر خیلی براشون مهمه ؟ شما فکر میکنید سود شیر پاکتی برای فروشنده های عزیز چقدره ؟ برید خودتون سوال کنید تا باور کنید .
حالا اگه به دوست فروشنده مغازه بگید اگه بتونی در یک ماه 6 کارتون از محصول مارو بفروشی ما به عنوان جایزه در خرید بعدی 6 عدد بسته اضافی و رایگان براتون میزاریم تقدیم کنیم . جمعا شما 1دهم از سودتون رو به فروشنده تقدیم کردید که فروشنده 10 برابر بیشتر به شما سود میرسونه .
یک معامله که شما راضی و فروشنده راضی و مشتری راضی .
یک مورد دیگه دوستان از مقایسه یادتون نره !
تاحالا فکر کردید چرا آدامس الیبس همیشه کنار ترازو و کنار فروشنده هست ؟
فکرنمی کنید قیمت ادامش الیپس به اندازه یک ساندویچ سرده ، ولی همه آدامس خوب میخرند و کسی نمی گه خیلی گرونه یا بستش کوچیه !
ببنید دوستان گفتم و تاکید میکنم شما استاد من هستید و من شاگرد شما و سن من هم از شما کمتره ولی درس این کارو خوندم و لیسانس فروش و مدیریت دارم و همین الان هم در دانشگاه بازار و تجربه درحال درس خوندن هستم .

و یک لطفی دوستان دیگه بکنند و در جلسه دوستان مشهدی حضور داشته باشند تا تعداد بچه های حاظر در جلسه رو بشمارند البته جناب رضایی زحمت میکشند هم عکس جلسه و دوستان حاضر رو توی سایت میگذارند تا دوستان بدونند دوستان تغییر کردند و دوستان جدید و فعالی وارد جلسات شده اند که نقشه مهمی در فروش محصول داشته و دارند که البته فکر میکنم تعداشون بیشتر از 4 نفر باشه .
حرف آخر من دوستان ، من از کسی دلگیر نیستم گفتم و لطف کنند اینجانب رو نیز حلال کنند و بازم گفتم و شاگرد تمومه دوستانم ، اینو نمیگنم فقط به خاطره اینکه یک چیزی گفته باشم ، بلکه از جناب قربانی گرفته تا حمزه عزیز و مهدی گلمهمدی و شموسی و قهرمانی و ... دیگر دوستان کلی درس یادگرفتم که فراموش نمی کنم و همیشه با نیکی از دوستان یاد میکنم .
انشاالله یک هدیه معرکه هم برای دوستان دارم که به زودی خدمتون تقدیم میکنیم که انشااله یادگاری از اینجانب و بچه های مشهد داشته باشند.
شب بخیر دوستان عزیز خودم
حمید
ممنون از آموزش خوب شما.
کاش عزیزان مشهدی که بمن پیام خصوصی دادند , همت میکردند پیام را در قالب مطلب در تایپیک مربوط به خود می نوشتند.
موفقتر باشی.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
لینک مرجع