سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه خراسان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
آقای رضایی این جایزه ما چی شد؟؟؟؟ درست حدس زده بودم دیگه . من اولین نفر حدس زدمااااااااااا
(02-10-2013 01:05 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]آقای رضایی این جایزه ما چی شد؟؟؟؟ درست حدس زده بودم دیگه . من اولین نفر حدس زدمااااااااااا

بله درست حدس زديد خانم معاون ، افتخاري بود در خدمت عزيز دوست داشتني و با معلومات و با اخلاق خودم يوسف عزيز باشم ، اين نوشته شما من رو ياد اين عزيز انداخت و الان طي تماس تلفني با ايشان احوالشان را جويا شدم ، كه دارند با ماشين زيبايشان به طرف تهران بر مي گردند .

هر جا هستند خدا نگهدارشان باشد .

جايزه هم انشاءالله اسفند ماه كه مشهد تشريف آورديد ، سوغات مشهد و توليد گروه اقتصادي پيشرو مشهد را تقديمتان خواهيم كرد .Huh
"سوغات مشهد و توليد گروه اقتصادي پيشرو مشهد را تقديمتان خواهيم كرد"
این سوغاتی یعنی چی می تونه باشه؟؟؟؟ یعنی من 1 ماه باید تو فکر باشم که چیه؟؟؟
(02-08-2013 10:20 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-07-2013 08:30 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]تشکیل صندوق صبا(صندوق استانی) بر همه شما مشهدی های عزیز و عزیزان انجمن مبارک باد.

با تشكر از جناب قربانيان كه با حضورشان استارت صندوق استاني شكل گرفت .

با عنايات ويژه آقا امام هشتم پنجمين جلسه استاني مشهد با حضور اكثريت اعضا و راس ساعت 4 جمعه 1391/11/20 تشكيل شد و به جمع بندي هاي و نتايج بينظيري دست يافتيم .

بعد از پذيرايي عزيزان در ساعت 4.5 با اضافه شدن مهماني عزيز و بينهايت دوست داشتني از تهران به جمع ما جلسه با رسميت و سخنان آقاي سيدي زاده راجع به مطالب روانشناسي و قوانين مختلف جذب آغاز شد ، كه براي همگي دوستان مفيد فايده بود .

از حضور دوستان تهران و تجربياتي كه از حضور و سرگذشت و سخنان اعضا ياد گرفته بوديم صحبت شد و با ذكر نكته هايي از ديگر دوستان جلسه ادامه يافت .

در ادامه با تعيين نفرات براي افتتاح حساب و بانك نوين مورد نظر ، جهت فردا شنبه هماهنگي بوجود آمد كه انشاءالله بعد از افتتاح حساب ، شماره آن براي استاد قربانيان و ادمين عزيز و براي بازرس محترم صندوق ارسال خواهد شد .

در ساعت 5.5 با ارائه نقطه نظرات راجع به كار گروهي و زمينه هاي كار و طرح ايده اي خاص به اتفاق آرا براي پي گيري تحقيقات كامل ايده تا سه شنبه و تعيين مسئوليت هاي هر كدام از دوستان به جمع بندي رسيديم .

قرار بر انتخاب نامي مناسب براي فعاليت ها به عنوان بـــرند نيز مطرح شد كه با تعيين نام در ادامه به ثبت آن نيز خواهيم پرداخت .

در آخر دوست عزيز با تجربه انجمن به بيان نكاتي واقعاً كار گشا و مفيد و ذكر نكاتي خاص براي موفقيت در ايده مان و شروع كار پرداختند كه همگي استفاده برديم و واقعاً حضور ايشان در اين مقطع زماني ، بي نهايت براي صندوق استاني مشهد پر ميمنت و ارزشمند بود .

از طرف همه دوستان حضور ايشان را گرامي داشته و از اينكه در جمع ما حضور يافتند خوشحال و مسرور شديم و بايد تشكر ويژه اي از ايشان داشته باشيم .
( حتماً با خودتان گفته ايد كه اين مهمان عزيز ما چه كسي است كه من عكس ايشان را در ادامه قرار خواهم داد ).

با سپاس از همه دوستاني كه حضور يافتند ، ديگر دوستاني كه به هر دليل موفق به حضور نشدند ، انشاءالله در جلسات آينده به جمع ما ملحق شوند تا استارت كارها را با نيروي بيشتري شروع كنيم .

دوستان بشتابند كه از قطار پيشرفت جا نمانند .

[تصویر: ul5jw6rc3hvca6v24g.jpg]

[تصویر: aruircgnkx6dihkasghl.jpg][img]http:

دوستاني كه مهمان ما را بشنا سند جايزه مي دهيم !

عه جایزه دار بود می گفتید خودم لو میدادم Yosef.gif

(02-08-2013 10:29 PM)mallarme نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
طبق صحبت های جناب آقای رضایی...بسیار مفتخر به حضور این بزرگوار در جمعمان بودیم......
که خب ظاهرا باید اسمشان را دوستان حدس بزنند.5_004

صمیمانه امیدوارم در مدت حضورشان، لحظات خوبی را بگذرانند.

ممنون خانم فردوسی. نظر لطف شماست. از بودن در کنار دوستان مشهدی بسیار استفاده کردم Yosef.gif

(02-08-2013 10:30 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]استاد یوسف عزیز من.

استاد قربانیان عزیزتر من Yosef.gif

(02-09-2013 04:21 AM)Mrs.Seyedi نوشته شده توسط: [ -> ]با تشکر بسیار بسیار زیاد از آقای رضایی، من با اینکه مدت کمی است که با شما آشنا شدم، اما واقعاً فردی بزرگ منش و حامی بچه های انجمن هستید، سپاس سپاس سپاس

در حقیقت من امروز نمی توانستم به جلسه بیایم به خاطر ترجمه ی یک قرارداد، ولی خوشحالم که همسرم من را ترغیب به آمدن کرد( بماند که تا همین الان 3.30 بنده در حال ترجمه و ایشان در خوابند) ولی باعث مسرت بود که با مهمان تهرانیمان ملاقات داشتیم، راستش من انتظار این همه دقت نظر و نگرش کارشناسانه از طرف ایشان به خاطر جوانیشان را نداشتم و من را بسیار متعجب فرمودند، اما نگرش جدیدی از کسب و کار را برای من به وجود آورند و البته از این به بعد ایشان هم استاد بنده می شوند اگر اجازه شاگردی بدهند.Blush

از حضور در جمع شما خیلی خوشحالم. بنده هم از تک تک شما عزیزان (حتی از دوستانی ک سکوت اختیار کرده بودند!) مواردی یاد گرفتم. از آشنایی شما و همسر گرامیتان هم خوشحالم.
شما لطف دارید. بنده فقط آموخته هامو که از شما و باقی دوستان عزیز می باشد را در محضر شما اساتید بازپس دادم :-)

(02-10-2013 07:12 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-10-2013 01:05 AM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]آقای رضایی این جایزه ما چی شد؟؟؟؟ درست حدس زده بودم دیگه . من اولین نفر حدس زدمااااااااااا

بله درست حدس زديد خانم معاون ، افتخاري بود در خدمت عزيز دوست داشتني و با معلومات و با اخلاق خودم يوسف عزيز باشم ، اين نوشته شما من رو ياد اين عزيز انداخت و الان طي تماس تلفني با ايشان احوالشان را جويا شدم ، كه دارند با ماشين زيبايشان به طرف تهران بر مي گردند .

هر جا هستند خدا نگهدارشان باشد .

جايزه هم انشاءالله اسفند ماه كه مشهد تشريف آورديد ، سوغات مشهد و توليد گروه اقتصادي پيشرو مشهد را تقديمتان خواهيم كرد .Huh

ممنون جناب رضایی عزیز Yosef.gif
خانم معاون، بنده از این ب بعد در جلسات استان ها شرکت می کنم شما هم شناسایی بفرمایید و جایزه نصف - نصف Yosef.gif
با سلام خدمت بچه های مشهد امید است با گسترش خانواده انجمن مشهدی بتوانیم ایده های مشترک مان را به مرحله اجرا در اوریم . هدف من در انجمن فعالیت اقتصادی پویاست که در چشم اندازی نزدیک قابل اجراست و هدف نهایی انجمن مشهد اجرای اهداف گروهی با شرکت انجمن های شهر های دیگر . فقط خواهشم از بچه های مشهد این است که جلسه های روز جمعه و دنبال کردن مسولیت های محوله از سوی انجمن در راستای اجرای ایده ها را جدی بگیریم و باور به انجام آن داشته باشیم . من قول میدم که تمام انرژی خود را در رسیدن به موفقیت دسته جمعی انجمن به کار بگیرم و واقعا از صمیم قلبم می گم روی کمک اینجانب حساب کنید . قرار ما بالای قله موفقیت .
.
.
اعلان تشکیل ششمين جلسه گروه مشهد

در تاریخ :جمـــعه 1391/11/27

در مکان قبلی جلسه : بلوار سجاد - نبش دستغیب 16 - دفتر تبلیغاتی طبقه پایین

راس ساعت 4.5 بعد الظهر تشکیل خواهد شد .

پيرو صحبت ها و تعيين وظايف دوستان در اين جلسه براي ارائه گزارشات كار و بررسي دقيق ايده و شروع كار گروهي تصميمات جدي اخذ خواهد شد .

منتظر حضور همگی دوستان و اعلان خبر به همدیگر هستيم .
با عنايات خاصه آقا امام رضا ( ع ) ششمين جلسه استاني امروز ساعت 4.5 برگزار گرديد و ميزبان اين جلسه جناب آقاي سيد زاده و همسر محترمشان سركار خانم سيدي بودند .

در اين جلسه با حضور پر شور دوستان و ارائه گزارش كار دوستان در وظايف محوله ادامه يافت و به جمع بندي نهايي و شروع ايده نزديك شديم .

طبق توافق همگي دوستان به جهت فرصت اندك تا عيد نوروز براي استارت كار در فرصت باقيمانده براي بازار شب عيد ايده هاي جديد مطرح گرديد و با بررسي زواياي مختلف ايده ، قرار به جمع بندي انتهايي ايده در جلسه آينده چهـــــارشنبه اين هفته و استارت كار منوط گرديد .

در فرصت چند روزه جلسه هماهنگي با SMS به دوستان حاضر در جلسه اطلاع رساني خواهد شد .

ديگر دوستان حاضر در جلسه لطفاً مباحث مطرح شده را از زاويه ديد خودتان در اين قسمت ارائه كنيد .

متشكر و ممنون
دوستان قرار جلسه آينده چهـــــــــــــــــار شنبه 2/12/1391 همين هفته و مكان متعاقباً اعلام خواهد شد .

آقا مهدي عزيز لطفاً روي دامين و ايجاد سايت اقدام شود .

جناب آقاي قدسي عزيز لطفاً موارد مورد نياز و قيمتها را برآورد نماييد .

اينجانب روي طراحي و بسته بندي كار خواهم كرد .

جناب سيدي زاده در مورد مكانهاي بازاريابي احتمالي به جمع بندي برسيد .

سركار خانم سيدي روي تشريفات اجرا نظر دهي نماييد .

جناب آقاي مهندس ملك پرور روي نقايص طرح و ايرادات احتمالي بررسي نمايند .

جناب آقاي كاووسي عزيز هم از شما در رابطه با قيمت دهي نظر خواهي خواهد شد .

دوستان لطفاً تلفني و يا در اين تاپيك پيگير مباحث باشيد .

متشكر و سپاسگذار همگي
با این که من مهمترین فرد گروه هستم!! فعلا مقدور نیست بیام.
قضیه سایت و دامین چیه؟
(02-15-2013 09:18 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان قرار جلسه آينده چهـــــــــــــــــار شنبه 2/12/1391 همين هفته و مكان متعاقباً اعلام خواهد شد .

آقا مهدي عزيز لطفاً روي دامين و ايجاد سايت اقدام شود .

جناب آقاي قدسي عزيز لطفاً موارد مورد نياز و قيمتها را برآورد نماييد .

اينجانب روي طراحي و بسته بندي كار خواهم كرد .

جناب سيدي زاده در مورد مكانهاي بازاريابي احتمالي به جمع بندي برسيد .

سركار خانم سيدي روي تشريفات اجرا نظر دهي نماييد .

جناب آقاي مهندس ملك پرور روي نقايص طرح و ايرادات احتمالي بررسي نمايند .

جناب آقاي كاووسي عزيز هم از شما در رابطه با قيمت دهي نظر خواهي خواهد شد .

دوستان لطفاً تلفني و يا در اين تاپيك پيگير مباحث باشيد .

متشكر و سپاسگذار همگي

خب خدا رو شکر گروه مشهد هم شکل گرفت و قوی داره پیش میره 36
هرچند که متاسفانه قسمت نبود تا الان در خدمت گروه باشیم ( بعلت هجمه کاری که حت یروزهای تعطیل رو هم تبدیل به روز پر مشغله کاری کرده HuhHuh )

جناب رضایی حالا که جلسه وسط هفته برگزار میشه اگر مقدور بود ساعت 19.30 دقیقه به بعد باشه یا 12.30 تا 2.30 ظهر ... که امکان حضور بنده هم باشه اگرم نشد که باز هم از راه دور پیگیری میکنیم 10_004
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
لینک مرجع