شب همگی دوستان عزیز بخیر باشد .
در روزهای آینده برنامه دقیق کاری و شالوده همکاری ارائه خواهد شد تا با اصولی درست گامهای آینده را برداریم .
در این قسمت عکسهای زیبای گروه و اعضای جدید را ملاحضه بفرمایید .
از تلاش های همگی دوستان تشکر می شود .
تا جلسه هفته بعد ، دوستان پیگیر امور محوله باشند . ممنون
سلام
ضمن سپاس از شما آقای رضایی و دیگر دوستان، سه دوست جدید در عکس آخری کنار شما ﴿هم سمت چپ و سمت راست﴾، لطفا معرفی میکنید؟
بسیار خوشحالیم که اعضای جدید و بسیار خوش فکری به جمع ما اضافه می شوند ، باور بفرمایید از حضور تک تک دوستان جدید بینهایت شادمانیم .
اعضای جدید سمت راست بنده آقای قربانی ( متخصص حسابداری پیشرفته )
سمت چپ بنده : آقای کاویانی و سرکار خانم ساره پر هیزی
(05-02-2013 11:24 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار خوشحالیم که اعضای جدید و بسیار خوش فکری به جمع ما اضافه می شوند ، باور بفرمایید از حضور تک تک دوستان جدید بینهایت شادمانیم .
اعضای جدید سمت راست بنده آقای قربانی ( متخصص حسابداری پیشرفته )
سمت چپ بنده : آقای کاویانی و سرکار خانم ساره پر هیزی
سپاس
صمیمانه حضورشان را خوش آمد میگم......
باعث خوشحالیست گروه مشهد گروهی، مهربان، خوش فکر، خوش اخلاق و پرتلاش است.
ضمن نهایت تشکر از جناب رضائی عزیز و دیگر عزیزان گروه مشهد .
به این مسئله معترف هستیم که با بودن عزیزانی چون افراد عضو گروه انجمن مشهد , هر حرکت مثبتی ضمن انفجار بمب انرژی در فضای عطرآگین انجمن طبیعی است و همگی عزیزان از اساید بسیار با تجربه بوده و هستند. امیدواریم عزیزان استانهای دیگر هم از این گروه خوشفکر درسی بگیرند.
موفق هستید , موفقتر باشید.
شخصا عاشقانه جلسات گروه عزیز مشهد را پیگیری میکنم تا بتوانم درسهائی از حرکتهای زیبای آنها را داشته باشم و در انجمن مطرح کنم.
(05-02-2013 12:03 PM)jahanagahi نوشته شده توسط: [ -> ]ضمن نهایت تشکر از جناب رضائی عزیز و دیگر عزیزان گروه مشهد .
به این مسئله معترف هستیم که با بودن عزیزانی چون افراد عضو گروه انجمن مشهد , هر حرکت مثبتی ضمن انفجار بمب انرژی در فضای عطرآگین انجمن طبیعی است و همگی عزیزان از اساید بسیار با تجربه بوده و هستند. امیدواریم عزیزان استانهای دیگر هم از این گروه خوشفکر درسی بگیرند.
موفق هستید , موفقتر باشید.
شخصا عاشقانه جلسات گروه عزیز مشهد را پیگیری میکنم تا بتوانم درسهائی از حرکتهای زیبای آنها را داشته باشم و در انجمن مطرح کنم.
از بذل عنایت و توجه شما استاد عزیز به روند کاری گروه مشهد سپاسگزاریم .
ما در سایه وجود انجمن و راهنمایی های دلسوزانه شما به مسیر خود ادامه می دهیم و انشاءالله با انجام فعالیت های گروهی و موفقیت های حاصله ،جبران زحمات شما را بجا بیاوریم .
آقای رضایی پس من کو!!!

تا جایی که یادمه یک دو تا عکس قبل از رفتنم گرفتین.

(05-02-2013 03:38 PM)Mrs.Seyedi نوشته شده توسط: [ -> ]آقای رضایی پس من کو!!! 
تا جایی که یادمه یک دو تا عکس قبل از رفتنم گرفتین.
خانم سیدی شما زود رفتید ، ولی از یادمون نرفته اید .
این هم عکس حضور فعال شما بانوی انرژیک گـــــــــــــــــروه
واقعا حضور خانوم سیدی در هر جمعی انرژی فوق العاده ایشون را به اون جمع القا می کنه
خوش به حال گروه مشهد به خاطر حضور خانواده سیدی و رضائی
خیلی ممنون آقای رضایی.....
مریم جون اینقدر از ما تعریف نکن، خودت و آقا کامیار ماشاا... کوهی از انرژی هستید و خدا را سپاس که چنین بنده هایی را آفریده که بیش از خود به فکر رفاه دیگران می باشند.