سلام
پر از انرژی و شاد شاد باشید
صبح محصولات به محل بسته بندی انتقال یافته و دوستان در حال بسته بندی هستند .
لیبل و کارت های قرعه کشی آماده است و من هم تا دو سه ساعت دیر به دوستان ملحق می شوم
فردا با ازدحامی عجیب در عرض جند ساعت همه محصولات فروخته خواهد شد و برای فروش دوباره باید اقدام کنیم ، انشــاءالله
آقای رضایی، آقا و خانم سیدی زاده، آقای محمودی و دیگر دوستان (به فامیل نمیشناسم) بسیار تلاش کردید.....
سپاس و احترام و ادب مرا بپذیرید.....
امروز تمام تلاشمو کردم برای کمک حاضر بشم اما یک کار کوچیک یادگیری تو دانشگاه داشتم که زمانم رو متأسفانه گرفت.....
تنها میتونم بگم سپاسگزارم .......
سلام
من واقعا امروز شرمنده دوستان شدم که نتونستم توی 2-3 روزه گذشته کمک کنم
حقیقتش اینه که من 5-6 تا مریض آخرسالی برام اومد پنج شنبه تا 10 شب و جمعه از ساعت 9 صبح تا 4 عصر داشتم کار مریضامو انجام میدادم
آخر سالی برای شغل دندانسازی بسیار شلوغ و پر مشغله هست ( همه میخوان برای سال نو و نوروز دندوناشون رو داشته باشن !!! )
امیدوارم در روزهای بعد بتونم با گروه هماهنگتر باشم 

خدا را شکر
هزاران آفرین به این همه جنب و جوش.
موفقتر باشید.
با سلام و عرض ادب خدمت تمامی بزرگواران ارجمند
همانطور که اطلاع دارید امروز ، گروه پس از چندین روز پیگیری و مهیا نمودن شرایط لازمه، نسبت به عرضه محصول انتخابی با قیمت بسیار عالی در نمایشگاه تخصیص یافته همت گمارد
و در حقیت امروز شاهد به جریان افتادن عملی گروه اقتصادی بزرگ خراسان بودیم
که جای دارد این گام بلند رو به تمامی اعضای گروه خراسان که با اتحاد و همدلیشان تشکیل و به مرحله اجرا رسید رو تبریک عرض کنم
و از تک تک ایشان صمیمانه سپاسگذارم
حقیقت امر بسیار خسته هستیم
انشاالله گزارش مفصل را جناب آقای رضایی عزیز به اطلاع خواهند رسانید
گروه مشهد - گروه طلایی انجمن
شاد و پیروز باشید
ارداتمند شما محمودی
(03-01-2013 10:05 PM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام و عرض ادب خدمت تمامی بزرگواران ارجمند
همانطور که اطلاع دارید امروز ، گروه پس از چندین روز پیگیری و مهیا نمودن شرایط لازمه، نسبت به عرضه محصول انتخابی با قیمت بسیار عالی در نمایشگاه تخصیص یافته همت گمارد
و در حقیت امروز شاهد به جریان افتادن عملی گروه اقتصادی بزرگ خراسان بودیم
که جای دارد این گام بلند رو به تمامی اعضای گروه خراسان که با اتحاد و همدلیشان تشکیل و به مرحله اجرا رسید رو تبریک عرض کنم
و از تک تک ایشان صمیمانه سپاسگذارم
حقیقت امر بسیار خسته هستیم
انشاالله گزارش مفصل را جناب آقای رضایی عزیز به اطلاع خواهند رسانید
گروه مشهد - گروه طلایی انجمن
شاد و پیروز باشید
ارداتمند شما محمودی
واقعا خسته نباشید

ســــــــــلام و شب بخیر و خستـــــــــــــه نباشید به همه دوستان
روزهایی پر از لذت تلاش و خستگی های شیرین کارهای گروهی دوستانه را با هیچ چیزی معاوضه نمی کنم .
دوستان عزیز :
یک روز پر از اتفاقات و خاطره های با هم بودن شکل گرفت که خاطره یک روز جمعه بسیار زیبا برایمان نقش بست .
از راه شگفت خداوند اتفاقات خوب خوب و مثبت در اطراف ما رخ می دهد و همگی میدانیم که پایان راه موفقیت آمیز است .
از صیح زود ساعت 7 همگی شروع به آماده کردن و انتقال اجناس و لوازم ، به محل نمایشگاه شدیم .
راس ساعت 10 صبح با ازدحام مراجعین که از روز قبل با خبر شده بودند ، مواجه شدیم و خرید لذت بخش همراه با ابراز رضایت خریداران انگیزه های ما را دو چندان کرد .
این اولین روز فروش برای تست و تخمین میزان فروش و فهمیدن سلایق مشتریان و همچنین نقاط قوت و ضعف کارمان بود .
گرچه برآورد تقریبی ما از میزان فروش در روز اول بر آورده نشد ، اما به مهمترین نکته که همانا فهمیدن نقطه های موثر در این نوع فروش بود دست یافتیم .
گرچه سفارشی خاص برای واحد اداری در حین فروش گرفتیم که در صورت عقد قرار داد به میزان 5 برابرکل فروش خواهد بود .[[/s/font]
انشاءالله پس از فروش کل محصولات روز اول ، مقدار سود و هزینه های انجام یافته در سایت گروه درج خواهد شد .
شب خوش و متشکر از همراهی دوستان
دامنه نام شرکت بنام CENOCO.IR به همت آقا مهدی عزیز به مدت 5 سال خریداری گردید .
طراحی لوگوی شرکت هم انجام شد که منبعد در همه محصولات درج خواهد شد .
در ادامه با تمهیداتی که برای اخذ مجوز در نظر گرفته شده ، شاهد تاسیس شرکت های زیر مجموعه استان خواهیم بود .
دوستان نظرات خود را در باره ایده های فعالیت بازار شب عید درج نمایند .
موفق باشید
آقای رضایی اسم دامنتون چرا با برندتون فرق می کنه؟؟؟
بابا دست مریزاد شما کی اومدید این مطالب رو گذاشتید 
ما که دیشب بیهوش شدیم
اومدم بگم دست همگی درد نکنه خیلی عالی بود
راستی به چه جرأتی هم آجیلها رو به ما دادین هم پولا رو!!!!!!!!! 
فراررررررررررر