با عنایات خاصه حضرت علی ابن موسی الرضا (ع) دومین جلسه دور جدید گروه هم با پذیرایی خانواده سیدی زاده برگزار شد .
جا دارد از حضور دوستان عزیز تشکر ویژه ای داشته باشیم مخصوصاً سرکار خانم alma( قشقایی) جناب آقای نصرتی ودوست تازه واردمان جناب آقای چاره ساز - خانم سیدی - خانم رضایی و آقای جوان
همانطور که قول داده بودیم جلسه با بعد بیشتر آموزشی شروع شده و در فضایی صمیمانه تکرار اندیشه های نو و کاربردی در این جلسه ارائه شد که جا دارد از زحمت نگارش متن جلسه توسط خانم alma تشکر کنم .
ذکر همه نکته هاشاید مقدور نباشد اما با حضور دوستان خوشفکر و بسیار دانا به جمع و ارائه مطالب ،در حد کلاس آموزشی بسیار بالا ، جهت استفاده همگی دوستان ممکن خواهد بود .
انشاءالله با تحقق اسباب و امکانات اهداف ، در آینده ای نزدیک تحولی شگرف و پیشرفتی محسوس در ابعاد مختلف در جمع رخ خواهد داد که بسیار خاص و هدفدار خواهد بود .
دوستان می توانند با حضور در جلسات بعدی از این فضای مثبت استفاده بیشتری ببرند .
از تلاش و حضور همگی دوستان ممنونم و به همراهی همگی افتخار می کنم .
موفق باشید ...............تا جلسه دیگر
آرزوی موفقیت همگی دوستان رو دارم
موفق تر از همیشه باشید
(01-22-2014 03:13 PM)mohammadshamosi نوشته شده توسط: [ -> ]آرزوی موفقیت همگی دوستان رو دارم
موفق تر از همیشه باشید
زنده باشی محمد عزیزم
همچنین برای شما
با سلام خدمت دوستان ، اون دوستانی که وقتی تصمیم به کاری میگیرند تا وقتی که اون کاررو تموم نکردند دست از تلاش برنمی دارند .
سلام
یک چند وقتی حجم کار بالا بود البته الان هم کمی از برنامه زمانبندی شرکت عقب هستیم
ولی هروقتی پیدا کنم حتی گفتم توی ماشین منتظر دوستان بودم با تبلت برای جواب دوستان در پیام خصوصی وقت گذاشتیم .
اینو گفتم که یادتون باشه جادوگر همیشه به یادتون هست و اگر یکم هم جواب ایمیل و پیام خصوصی دیر بشه ولی حتما جواب میدم.
راستش در همین تاپیک ها ، تاپیکی بود که خفن نظرم رو جلب کرد .
ماشاالله خانوم قشقایی ( الما) انگار کل جلسه رو به صورت تصویری برای دوستان تعریف کردند .
واقعا نکته ظریفی هست لطفا دوستان دقت بفرمایند :
اون دسته از افراد که در دانشگاه نمره عالی میگرند ، دوستانی هستند که تموم دروس رو در کلاس یاد میگیرند .
یعنی چی ؟
بگذارین رفقا مثالی بزنم . وقتی ما در کلاس هستیم ولی نیستیم ، یعنی جسم ما هست ولی ذهن ما نیست.
وقتی در جلسه هستند هواسشون میره جایی دیگه و این نکته خیلی مهمی است که این امر باعث عدم یادگیری و موفقیت میشه .
شاید نزدیک یه 60% دوستان من از این مشگل رنج میبرند که به دور صورت میشه درمان بشوند /
1. یک خودکار و کاغذ همیشه همراهتون باشه و به مهض اینکه زهنتون خواست خارج بشه همون مطلبی که ذهنتون رو میخواد خارج کند رو بنویسید تا بعدا بهش فکر کنید .
1. جهش عصبی که مطلب گسترده ای است و باشه برای بعد .
خلاصه منظورم این بود که خدا به یک سری از بنده های خود استعداد هایی میده که بقیه باید اون ستعداد رو تقویت کنیم .
حالا خانوم قشقایی و امسال ایشون که چنین استعداد یادگیری در کلاس رو دارید که اکثرا هم یا استاد دانشگاه میشید یا مشاور امور مالی یا نویسنده و...
این استعداد رو میتونید با کمی مشاوره ، مطالعه و تمرین تبدیل کنید به فرصت شغلی و میلیارد ، میلیارد پول درآوردی و کلی هم کارآفرینی کنید که کلی دعای خیر هم پشت سرتون هست .
بازم به شما بابت این استعداد تبریک میگم و امید وارم راحت از این موضوع رد نشید و بتونید استفاده خوبی ازش ببرین .
خدایا شکرت که جلسه دوم با دوستان جدید برگزار شد و افتخار خادم و میزبانی این دوستان رو داشتیم .
خدا رو شکر این چنین افرادی مانند جناب استاد رضایی ، نصرتی ، جوان ، خانوم قشقایی ، خانوم جناب رضایی ( ببخشید فامیلتون یادم رفت ) دوست عزیزم ( بازم فامیلشون یادم رفت ) در کنار من هستند.
شاد باشین و از زندگی لذت ببرین .
شاد باشین و از زندگی لذت ببرین .
جناب سیدی ممنون از لطف شما
بدون تعارف برای بنده جلسه ی ویژه ای بود علاوه بر نکات آموزشی بسیار عالی به نوعی موفق شدم اشکال کار خودم رو در خلال صحبتهای شما و سایر دوستان کشف کنم .حالا اینکه چقدر بتونم بهشون غلبه کنم مبحث جداگانه ای است.
اما به عنوان یک نتیجه گیری کلی :ریز شدن و وسواس زیاد در درک حقایق همیشه موفقیت آمیز نخواهد بود یا بهتر است بگویم موفقیت از حد تئوری فراتر نخواهد رفت .گاه لازم است به بزرگان در هر حوزه اعتماد کرد و به جای آزمون و خطا برای رسیدن به تجربه ای ،از تجربیات دیگران بیشترین بهره را برد.گاهی لازم است ذهن منطقی و تحلیلگر را خاموش کرد و دستورات بزرگان را مانند فرمول ریاضی مو به مو برای حصول به نتیجه مطلوب انجام داد. حتی ممکن است هیچگاه به کنه قضیه پی نبریم اما به نتیجه خواهیم رسید.فقط باید راهی برای پیدا کردن ایمان قلبی یافت.
جناب سیدی شما به خوبی هر 2حسن رو برخوردارید .در عین اشراف بر مسئله ی موفقیت به خوبی به آن اعتماد دارید و نتایج آن در زندگی شما جاری و ساری است.با آرزوی موفقیتهای بیشتر
زرنگ بودن به معنی عام در خیلی قضایا مساوی است با ایجاد قید و بندهای ناخواسته و دشوار کردن مسیر.
با سلام به اساتید پرانرژی گروه خراسان
جلسه دوم هم واقعا عالی بود همینطور که اساتید جلسه رو توضیح دادند
بازم از جناب سیدی زاده و جناب رضایی عزیز که واقعا به نکاته خیلی مهم که گهگاهی یا خیلی وقتا از دیده شون غافل میشیم رو با بیانه خیلی عالی شون هر کسی رو مجذوب خودشون میکنن جوری که به قول جناب سیدی زاده مو به تنه آدم سیخ میشه راهنمایی کردن
امیدوارم که جلسات رونده مدوام خودشو داشته باشه جوری که تا به اهداف و موفقیتهای چشم گیر عالی در این گروه برسیم
واقعا اساتیدی در این گروه هستن که مطمئنن با برنامه ریزی عالی به موفقیت حتما میرسیم
برای همه ی دوستان عزیز این گروه آرزوی موفقیتهای روز افزون دارم
و از اینکه باز هم جناب سیدی زاده عزیز قبول زحمت کردن و میزبانی این جلسه رو به عهده داشتن کمال تشکر را ازشون دارم
و اینکه تو جلسه یادم رفت بهتون بگم جناب سیدی زاده اینسری خیلی شاداب تر از جلسه اول شده بودید واقعا تو چهره ی شما همونجور که خودتون گفتید موفقیت رو که با سرعت دارین رو به بالا میرید رو میشد دید و حس کرد
با سلام و روز بخیر خدمت دوستان خراسونی
بنده بوشهری هستم و دارم سعی میکنم که گروه بوشهر را به فعالیت وادارم اما هنوز موفق به این کار نشدم. اما وقتی گروهایی چون گیلان، خراسان و ... میبینم انرژی میگیرم که کارم رو بیش از پیش و جدی تر دنبال کنم.
....بعد از تشکیل گروه از دوستان خراسان میخوام که با هم همکاری نزدیکی داشته باشیم.
اگر کاری داشتید یا اطلاعاتی از بوشهر میخواستید من در خدمتم
کوچک شما احسان

(01-25-2014 12:19 PM)Ehsan555k نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام و روز بخیر خدمت دوستان خراسونی
بنده بوشهری هستم و دارم سعی میکنم که گروه بوشهر را به فعالیت وادارم اما هنوز موفق به این کار نشدم. اما وقتی گروهایی چون گیلان، خراسان و ... میبینم انرژی میگیرم که کارم رو بیش از پیش و جدی تر دنبال کنم.
....بعد از تشکیل گروه از دوستان خراسان میخوام که با هم همکاری نزدیکی داشته باشیم.
اگر کاری داشتید یا اطلاعاتی از بوشهر میخواستید من در خدمتم
کوچک شما احسان
سلام هم وطن من
زنده و شاد باشی انشاالله نظر لطف شماست .
تموم موفقیت ها بر پایه ارتباط شکل گرفته و هیچ وقت کسی بدون ارتباط و کمک دیگران به جایی نرسیده و نمی رسه .
ارتباط و جلسات باید در محیطه غیر از محیطه مجازی باشه ، چون وقتی شما ارتباط از نزدیک رو لمس کردین و از شرح و حال کاری هم آگاه شدید می تونید در مسیر اون هدف قدم بردارین .
به نظر من کاری رو شروع کنید و در مسیر همون کار خارج از محیط مجازی دوستان رو جهت هم کاری دعوت کنید و پیگیری کاری و نظر کاری رو در سایت دنبال کنید .
اینطوری دوستان دیگه مشتاق و کنجکاو به جمع شما اضافه میشوند.
توکل کن و شاد باش .
سلام به تمام دوستان خوب

من دو روز وقت گذاشت تا بتونم کل مطالب گروه مشهد رو بخونم
یه جاهایی در بازه های زمانی طولانی خلأ دیده میشد.
در کل خیلی تمایل دارم در این گروه فعالیت کنم
شماره من 09371479880
(02-19-2014 11:54 PM)reza2005ahmad نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به تمام دوستان خوب 
من دو روز وقت گذاشت تا بتونم کل مطالب گروه مشهد رو بخونم
یه جاهایی در بازه های زمانی طولانی خلأ دیده میشد.
در کل خیلی تمایل دارم در این گروه فعالیت کنم
شماره من 09371479880
دوست عزیز بابت وقتی که برای مطالعه تاپیک گذاشتید متشکریم .
امیدواریم بتوانیم از وجود شما در جمع گروه بهره مند شویم .
در صورت برپایی جلسات به اطلاع خواهد رسید .