سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه خراسان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
(06-24-2012 12:55 AM)kooroush نوشته شده توسط: [ -> ]سلام ... این قسمت کلا خوابیده ؟؟ من کوروش کریم پور هستم ...ساکن مشهد ... تمام دوستانی که به نحوی طرح و ایده دارند ، و تا به امروز به دلیل نداشتن دفتر کاری نتونستن کار خودشون رو جلو ببرن ما حمایت خودمون رو اعلام می کنیم و استقبال می کنیم از دوستان عزیز ...
آقای کریم پور به گروه خوش اومدید.و از اعلام حمایتتون هم سپاسگزاریم.امیدوارم که روزهای پربار و پر از موفقیت پیش رو داشته باشید و تمام اعضای گروه بتونیم همکاری خوبی داشته باشیم.
سلام دوستان.
منم مشهدی هستم ولی ساکن تهرانم.

نمی دونم چرا تا حالا تو این مدت نیومدم اینجا Smile)

خوب اگر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.

فقط یک پیشنهاد :
یک جلسه حضوری بگذارید تا همو ببینین و از پتانسیل های همدیگه با خبر بشن ، ممکنه یکروز یک سرایطی واستون پیش بیاد که بتونید از پتانسیل های بقیه کمک بگیرید.

من 19 تیر دارم میام مشهد و 5و6 روزی هستم.
اگر مایل بودین همدیگه رو ملاقات کنیم. مطمئنا ضرر نداره Smile
(06-24-2012 02:23 PM)azim نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-24-2012 02:13 PM)sam.in نوشته شده توسط: [ -> ]
(06-24-2012 01:21 PM)azim نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان.
منم مشهدی هستم ولی ساکن تهرانم.

نمی دونم چرا تا حالا تو این مدت نیومدم اینجا Smile)

خوب اگر کمکی از دستم بر بیاد انجام میدم.

فقط یک پیشنهاد :
یک جلسه حضوری بگذارید تا همو ببینین و از پتانسیل های همدیگه با خبر بشن ، ممکنه یکروز یک سرایطی واستون پیش بیاد که بتونید از پتانسیل های بقیه کمک بگیرید.

من 19 تیر دارم میام مشهد و 5و6 روزی هستم.
اگر مایل بودین همدیگه رو ملاقات کنیم. مطمئنا ضرر نداره Smile
آقای عزیم خوش اومدید به گروه باعث افتخار ماست که شما به ما ملحق شدید.
عظیم Smile
Smile) سوتی بزرگی بود،صداشو در نیار!!!
قابل توجه دوستان مشهدی.

اگر کسی از دوستان با هتل ها یا رستوران های بزرگ مشهد ارتباط داره و میتونه برای بازاریابی ماهی قزل آلا که توضیح شرایطش در آدرس زیر امضا هست ، لینک برقزار کنه لطفا به من اطلاع بده تا در سفری که 20 تیر به مشهد دارم بتونیم با هم همکاری داشته باشیم.
من یه آشنایی جزئی دارم ، آمار شو میگیرم

ان شاالله جواب بده
سلام بر دوستان مشهدی
اگه کسی از دوستان دستی توی پخش خشکبار در مشهد داره میتونم کشک رشته ای رو با بهترین قیمت جهت پخش بهش برسونم.با اطمینان میگم اگه کسی سه چهار ساعت در روز برای بازاریابی این محصول وقت بزاره مطمئنم بالای یک میلیون ماهیانه براش درامد داره.اینکار به عنوان یک کار پاره وقت میتونه پیشنهاد خوبی باشه.میتونین پیام یا ایمیل برام بفرستید.البته جنسهای تاپ و انحصاری در حیطه خشکبار نیز دارم.
سلام به همه ی دوستان انجمن
چند وقتی هست که به انجمن سر نزدم که دلیلش مشغله ی زیاده .
الحمد لله سرم خلوت تر شده و امیدوارم بتونم زمان بیشتری در محضر اساتید باشم و از علم و تجربه ایشان فیض ببرم.
من بر ای عضویت در گروه مشهدی ها اعلام آمادگی میکنم.
(07-24-2012 04:51 PM)toranj63 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه ی دوستان انجمن
چند وقتی هست که به انجمن سر نزدم که دلیلش مشغله ی زیاده .
الحمد لله سرم خلوت تر شده و امیدوارم بتونم زمان بیشتری در محضر اساتید باشم و از علم و تجربه ایشان فیض ببرم.
من بر ای عضویت در گروه مشهدی ها اعلام آمادگی میکنم.

سلام دوست قدیمی
دوباره به انجمن خوش آمدید.
همیشه موفق باشید
سلام به دوستان گلم خیلی خوشحالم تو مسیری(الان اسمشو به جرات میتونم بلند بگم میلیاردر شدن ) که از پارسال استارتش خورد وچن سال قبل فکرش بهتر بگم ارزوش تو ذهنم بود، بااینجا اشنا شدم
سلام منم مشهدم مهندس نرم افزارم رشتمم بسیار دوست دارم الانم دارم ای اس پی دات نت می خونم اووووووووم
اما ایده و این جیزها و پول ندارم
لینک مرجع