با درود خدمت دوستان
جلسه امروز هم به خوبی انجام شد .
خیلی ممنون از دوستان که در جلسه شرکت کردند و بیشتر ممنون به خاطر سر موقع رسیدن بچه ها .
واقعا جعبه شیرینی چه میکنه .
به امید خدا هرطوری که هست دوتا از پروژه های کار شده توسط انجمن مشهد این هفته به مرحله تولید و توزیع خواهد رسید .
خیلی ممنون از جناب رضایی جهت اداره جلسات و دوستان که انجمن مشهد را تنها نمیگذارن .
موفقیت روز افزون را برای تمامی دوستان خواستارم .
سلا م من هم مشهدی هستم دوست دارم در زمینه کار های کشاورزی وزراعت فعالیت کنم رشته تحصیلی ونوع کارم غیر مرتبطه.دوست دارو در زمینه کشت گلخانه ای فعالیت کنم.
سلام
ضمن سپاس از آقای رضایی بزرگوار؛
یکی از اتفاق های خوب اینن جلسه آشنایی و دیدار نزدیک با خانم فیاض دوست داشتنی و متین و همسر محترمشون و خواهر خیلی عزیز و خوش اخلاق خانم سیدی زاده بود......
به امید ملاقات های بعدی ایشان.
-------------------------------
هرچقدر هوای دیروز گرم و کلافه کننده بود، امروز چه هوای خنک و مطبوع و بارانی برقرار شده.
این لحظه به خاطر وجود ابرهای بارشی و سیاه رنگ، به اندازه لحظه غروب همه جا تاریک و خیلی رومانتیک شده.......
اینقدر تاریک شده بعضی از ماشینها در بزرگراه چراغ روشن کردن!
سلام بر همشهری های عزیز
علی هستم، فوق لیسانس مکانیک و علاوه بر رشته خودم علاقمند به کارهای تجاری و کار و سرمایه گذاری در زمینه های غیرمرتبط با رشته ام هستم.
ممنون میشم اگه لایق بدونید من هم در جلسات بعدی گروه در خدمت گذاری و همکاری با شما عزیزان هم قدم بشوم.
(05-19-2013 11:17 PM)ali_004 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام بر همشهری های عزیز
علی هستم، فوق لیسانس مکانیک و علاوه بر رشته خودم علاقمند به کارهای تجاری و کار و سرمایه گذاری در زمینه های غیرمرتبط با رشته ام هستم.
ممنون میشم اگه لایق بدونید من هم در جلسات بعدی گروه در خدمت گذاری و همکاری با شما عزیزان هم قدم بشوم.
سلام
خوش آمدید به گروه خوب مشهد.
من هم ضمن تشکر از مدیریت خوب و صبوری زیبای آقای رضایی .
از آشنا یی نزدیک با خانم مالارمه مهربان ودوست داشتنی وپر معلومات بسیار خوشحال شدم
همچنین از دیدار مجددخانم سیدی و آقای سیدی زاده و سایر دوستان بسیار لذت بردم.
به امید ملاقاتهای پربار والهی وعالی بعدی در مشهد الرضا.
به امید موفقیت هرچه بیشتر عزیزان خوشفکر مشهدی.
(05-21-2013 03:51 PM)نرگس فیاض نوشته شده توسط: [ -> ]من هم ضمن تشکر از مدیریت خوب و صبوری زیبای آقای رضایی .
از آشنا یی نزدیک با خانم مالارمه مهربان ودوست داشتنی وپر معلومات بسیار خوشحال شدم
همچنین از دیدار مجددخانم سیدی و آقای سیدی زاده و سایر دوستان بسیار لذت بردم.
به امید ملاقاتهای پربار والهی وعالی بعدی در مشهد الرضا.
از حضور سرکار خانم فیاض و همسر گرامی ایشان در جلسه بینهایت خرسند شدیم .
انشاءالله در ادامه بتوانیم بیشتر در خدمت شما باشیم ، چه اینکه در این جلسه بخاطر بحث راجع به اساسنامه فرصت پذیرایی میهمانان عزیز بخوبی فراهم نشد .
نقل قول :ارسال شده توسط jahanagahi -
به امید موفقیت هرچه بیشتر عزیزان خوشفکر مشهدی.
از شما استاد عزیز که همیشه مشوق دوستان گروه هستید ، بسیار ممنونیم .
نقل قول :ارسال شده توسط ali_004 - ۲-۲۹-۱۳۹۲ ۱۱:۱۷ عصر
سلام بر همشهری های عزیز
خوش آمدید .گروه متعلق به همه دوستان انجمن است و در آینده انشاءالله از تواناییهای شما استفاده خواهیم کرد .
دوستان پرتلاش و عملگرا ، منتظر خبرهای عالی در آینده بسیار نزدیک باشید .
موفقیت از آن کسانی است که از دیوار های بلند ترس و بدبینی و شک ، عبور کنند .
سلام خدمت تمام دوستان عزیز
شرمندگی خودم را از چند بابت اعلام میکنم خدمت تمام دوستان عزیزم
یکی کم کار بودن در انجمن به چند دلیل یکی مشغله کاری . دوم زیاد کار کردن با گروه یاد نداشتم البته این بگم بیشتر گروه های صفحه اول مطالب جدید نه صفحه آخر.
شرمندگی دوم هم بایت حضور نداشتن در جلسه روز جمعه 27/2 بود که این از کم سعادتی من بود و کاریش هم نمیشه کرد ولی تمام مطالب عنوان شده در گروه از منشی جلسه پرسیدم و تمامش رو عنوان کرد.
به امید دیدار تمام دوستان در جلسه های بعدی
درود به دوستان
با تبریک فراوان خدمت دوستان جهت شروع تولید و توزیع محصولات هلسا و شروع برنامه کاری دوستان .
اول اینجانب عذر خواهم به خاطر موارد اتفاق افتاده در جلسه قبل ، که مجدداً با عرض پوزش مطمئناً دیگر اتفاق نخواهد افتاد .
ثانیاً با توچه به اتفاق های جلسه قبل ( منظور کاملاً با خودم هست و لطفاً دوستان به خود نگیرند ) تصمیم گرفتم بیشتر به جای صحبت کردن عمل کنم و سپس با کمک جناب رضایی و ملک پرور و خانوم سیدی که ایده نیز از ایشان بود قسمتی از تولید و توزیع کامل چیپس میوه با برند هلسا که محصولات دیگر نیز دارد و به زودی معرفی و توزیع میشود را شروع کردیم .
برای همین مدیریت این پروژه با این عزیزان میباشد و دوستانی که در جلسات انجمن حضورداشتند مانند دوستان عزیزم : جناب کاوسی ، محمودی ، سروری ، ملارمه ، قربانی ، وطن دوست و رحیمی و ... که از قدیم تشریف داشتند و دوستانی که در آینده تصمیم به مشارکت دارند به صورت همکاری در سمت های مختلف در خدمت دوستان هستیم و و زمان جلسه بعدی انشاالله به اطلاع دوستان خواهد رسید .
سوم : موضوع اساس نامه فعلا منتفی و ادامه همکاری برپایه اعتماد بوده و احتمالاً درقالب قرار داد ، در آینده میباشد .
چهارم: که خیلی مهم است .
با توجه به دوستان جلسه که از خانوم های محترم گرفته تا دوستان با سن بالا که اجترامشون خیلی واجب است و دوستان که ممکن هست کودکانشون رو در جلسه بیاورند رعایت موارد زیر کاملاً الزامیست و عدم رعایت آن ها باعث اخراج در جلسه بعدی میگردد:
1. حفظ احترام متقابل . هرگونه توهین به هر نحو و به هر یک از دوستان انجمن جایز نیست.
2. کنترل احساسات و نوع صحبت کردن و صدا .
3. دوستان اگه احساس ضایع شدن حقی میکنند میتوانند به رئیس جلسه به صورت خصوصی اطلاع دهند و جایز نیست که با قضاوت های شخصی نظم و وقت جلسه و دوستان را بگیرند .
با تشکر سیدی زاده .