سلام خراسان
جناب رضایی خیلی ممنون بابت اطلاع رسانی
والا دوستان زیادی اطلاع رسانی کردند ، خوب یک سری ماشین دارند و یک سری دوستان وسیله ندارند که هماهنگی چهت دوستان وسیله دار برای دوستان بدون وسیله شده .
انشالله این جلسه بدون سقف هم برای دوستان مفید و به عزیران خوش بگذاره .
لطف کنید شاد باشید
درود .. خسته نباشید
من یک میلیاردر جدید هستم ..
و اهل مشهد .. خواستم در این جلسه شما شرکت کنم ..
وسیله نقیه موجود نیست اما خودم رو به انتهاب آب و برق میرسونم ..
خیلی ممنون از لطف همگی شما دوستان
دوستان یک سوال ...
ساعت شروع 7 صبح می باشد ..
ساعت اتمام جلسه تقریبا چند هست ؟
خیلی ارادت ؟
خدمت پسر و دخترهای جذاب و موفق عرض کنم این جمعه کوه همه ماهارو طلبیده
ساعت شروع 7 صبح انشالله 9.30 خدا حافظی میکنیم .
تم جلسه : اسپرت و اصلا هم خجالتی در کار نیست ، تازه الان مد شده با تم اسپرت میرن سر کار ختی .
مبلغ جلسه : ای بابا دیگه دوتا چای و بیسکویت که این حرفا رو نداره خودم و برادر عزیزم جناب رضایی ردیف میکنیم .
آیا کسی می تونه مهمون بیاره : بله اشکالی نداره صحبت در جلسه کاملا رایگان و برای دوستان آزاد است .
والا قرار بود مهندس صفاییان شرکت داشته باشند که با توجه ایشون کرج هستند قسمت نشد .
ولی من از چهره های سر شناس ام بی ای دعوت کردم که تشریف بیارند در خدمتشون باشیم .
موضوع صحبت :
1.راز فروش اینترنتی
2. نحوه نگرش موفق
اون بالا خدمتون عرض میکنم چرا کوه !
فعلا دوستان
درود ...
فردا ساعا 7 بامداد به امید خدا ملاقاتتون میکنم
شدیدا مشتاق دیدار
تا دوستان فعال و اکتیو گزارش مصور جلسه رو بذارن جا داره از تمام عزیزان به خصوص میزبان این جلسه خانم و آقای سیدی زاده و جناب رضایی قدردانی و تشکر کنم.
از ملاقات سایر دوستان خوشحال و خوشوقتم.
از انتقال تجربه ی جناب سروری و جناب دلاوری هم بسیار سپاسگزارم.
به امید دیدار.
صبح عالی شنبه همگی دوستان پر از انرژی های بیکران باشه انشاءالله
سلام به همه دوستان با انگیزه ای که خواب صبح جمعه رو به تنفس در فضای بی نظیر موفقیت ترجیح دادند و همراه ما بودند .
سلام به همه عزیزانی که جمع کوچک ما را با بزرگی خودشان ، گسترده کردند
و سلام به همه دوستانی که همراه ما نبودند ، اما دلشان با ما بود . انشاءالله دفعه بعد ، یک مکان مقدس دیگه
صبح جمعه ساعت 7 ، جمع دوستان و میهمانان عزیز و فضایی دلپذیر چه خبر بود؟
انگیزه :
من می تونم به جرات بگویم که کسانی که همراه ما بودند را باید از همین امروز جزو ثروتمندان به حساب بیاورید چرا؟
چون انگیزه و حرکت در اونها بسیار بالابود .تا یکساعت مانده به قرار ،هوای مشهد
توفانی و باد شدید بود و قرار ما سر کوه ، اونهایی که با ما بودند ، کسانی بودند که یک
لحظه فکر نکردند ، ممکنه چه اتفاق بدی رخ بده ، شاید بارون بیاد و یا فضای جلسه
خوب نباشه ، بلکه فقط به این فکر می کردند که باید به جمع موفقیت گروه برسند و
خوشحالم که بانوان عزیزی در جمع حضوریافتند که سر زنده تر از ما بودند .
اشتیاق :
اشتیاق به پیشرفت و موفقیت در وجود همگی موج می زند و این جلسات و صحبتهای انگیزشی دوستان ، آتش این اشتیاق را شعله ور تر می سازد.
میهمانان عالی و موفق :
خوشحالم از اینکه جمع ما شایسته میزبانی عزیزانی است که یک دنیا بزرگی دارند و جزو افراد بسیار موفق جامعه هستند .جناب سروری - جناب دلاور از حضورتان متشکریم .
دوستی پایدار :
وقتی صمیمیت و دوستی و علاقه اعضا به حضور دائمی در جلسات
را در این فضا می بینیم ،انگیزه ما هم برای حفظ این جلسات و کمک به همدیگه بسیار بیشتر از قیل می شه و امیدوارم که در کنار دوستان به موفقیت های بزرگ دست پیدا کنیم .
از حضور همه عزیزان سپاسگزاریم و به امید دیداری دوباره و شرح موفقیتهای بیشتر دوستان .
دوستان عکاس و فیلمبردار ، لطفاً در ادامه با توضیحات شخصی ، عکس های جلسات را آپ نمایند .
یا علی
دوستان گروه مشهد،اعضای عزیز میلیاردر و همراهان گرامی
لحظات عالی و خوشی داشته باشید و در راستای رسیدن به اهدافتان ما را کنار خود احساس کنید
یک خبر خوش
بزودی مقدمات یک تور یکروزه به ییلاق کلات تدارک دیده خواهد شد ،تا در فرصت یکروزه به تجدید روحیه و یک دوره برنامه ریزی برای رسیدن به اهداف سال 93 برگزار کنیم .
دوستانی که تمایل دارند در تور یکروزه که احتمال زیاد دو هفته بعد خواهد بود اعلام آمادگی کنتد.
شرایط تور با هناهنگی آقای سیدی زاده و دیگر دوستان به اطلاع خواهد رسید.
کوله هایتان را آماده سفر کنید........
سلام و درود و شادباش خدمت استاد عزیز آقای رضایی
خبر خیلی خوبی و خوشحال کننده ایی بود ..
فقط امیدوارم روز سفر با برنامه امتحانی (خرداد) بنده همخوانی داشته باشد تا همراه با پدرم با در کنار شما لحظات خوشی را سپری کنیم
بنده و پدرم آماده اییم
ارادتمند شما
علی دلاور