سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه خراسان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
(04-05-2013 06:29 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]در این جلسه آقای ملک پرور روی ایده ای که به تکمیل آماده شده بود به تفصیل صحبت کردند که با موافقت دوستان قرار به بررسی ببیشتر همگی اعضا تا زمان جلسه بعدی در روز چهارشنبه گردید .

سلام جناب رضایی عزیز
مشتاقانه منتظر دومین جلسه سال جدید هستیم.
لطفاً اگه جلسه برای فردا قطعی هست هماهنگی اونو انجام بدید.
متشکرم
موفق باشید
(04-09-2013 01:30 PM)Andisheh نوشته شده توسط: [ -> ]
(04-05-2013 06:29 PM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]در این جلسه آقای ملک پرور روی ایده ای که به تکمیل آماده شده بود به تفصیل صحبت کردند که با موافقت دوستان قرار به بررسی ببیشتر همگی اعضا تا زمان جلسه بعدی در روز چهارشنبه گردید .

سلام جناب رضایی عزیز
مشتاقانه منتظر دومین جلسه سال جدید هستیم.
لطفاً اگه جلسه برای فردا قطعی هست هماهنگی اونو انجام بدید.
متشکرم
موفق باشید

==جلسه برای فردا چهارشنبه ساعت 3 الی 5.5

==مکان: پارک ملت ، مکان قبلی

دوستانی که در جلسه قبلی حضور نداشتند ،

==محل تجمع درب شرقی پارک ملت روبروی زیر گذر سجاد می باشد .

حتماً سر ساعت 3 حضور داشته باشید تا بتوانیم مباحث مطرح شده قبلی و جدید را جمع بندی نهایی کنیم .

ایده ها و طرح های خوبی را مخصوصاً خانم سیدی و آقای سیدی و همچنین آقای ملک پرور آماده کرده اند که در جلسه عنوان خواهد شد .

انشاءالله با جمع بندی ایده ، در این جلسه برای اجرای آن بعد از مسافرت اصفهان اقدام خواهد شد و تمهیدات لازم در این مدت پیش بینی خواهد شد .
ظهر دوشنبه یک دستگاه خودروی قدیمی و لوکس «آلفا رمئو» توسط پلیس راهنمایی و رانندگی مشهد توقیف شد.

این مدل خودروی قدیمی و کمتر دیده شده که تاریخ ساخت آن به سال 1973 برمی گردد به علت فقدان پلاک جلو توقیف و از آنجا که تردد آن در خیابان های مشهد اندکی عجیب و غریب بنظر می رسید لذا توسط افسران و کارشناسان راهور، مدارک و موتور این خودرو مورد راست آزمایی و بررسی قرار گرفت.
Yosef.gif

در عین حال پارک این نسخه ی قدیمی «آلفا رمئو» در حاشیه میدان دکتر شریعتی مشهد باعث شد تا عابران و علاقمندان به خودروهای قدیمی و تاریخی به وجد آمده و با تجمع از این فرصت استفاده و به تماشا، عکاسی و فیلمبرداری مشغول شوند.!!Huh

[تصویر: t2941_558471_4745906626141.jpg]
سلام شنيدم فردا جلسه است و من خبر ندارم حتي كجا برگزار ميشه از بجه هاي بيحال مشهد ممنونم در ضمن از دوستم جناب سعيديان ممنون هستم كه اطلاع دادند/اگهر دوستان بخان ميتونن شماره هاشون رو بهصورت خصوصي بدن تا وقت جلسات من با هزينه شخصيم به همه بگم /در ضمن زميني در روستاي كلاكوب دارم 400 متر است اب هم در شرفه كه داشته باشه/ درخت بادام هم داره/فكري كسي داره يا فروش يا استفاده يا هرچي ديگه/
(04-09-2013 10:13 PM)ehsan21 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام شنيدم فردا جلسه است و من خبر ندارم حتي كجا برگزار ميشه از بجه هاي بيحال مشهد ممنونم در ضمن از دوستم جناب سعيديان ممنون هستم كه اطلاع دادند/اگهر دوستان بخان ميتونن شماره هاشون رو بهصورت خصوصي بدن تا وقت جلسات من با هزينه شخصيم به همه بگم /در ضمن زميني در روستاي كلاكوب دارم 400 متر است اب هم در شرفه كه داشته باشه/ درخت بادام هم داره/فكري كسي داره يا فروش يا استفاده يا هرچي ديگه/

سلام
دوست گرامی
حداقل میتونم ادعا کنم هیچکس تو این گروه بی حال نیست.
دو پست بالاتر که میخونید جلسه هست مکان و زمان دقیق هم ذکر شده !
ساعت 3 تا 5 فردا
پارک ملت
محل دیدار اولیه: درب روبه روی زیرگذر پارک ملت
سلام نميدونم چرا جرقه زده نميشه 1ماه و نيمه كه دايما در فكرم خيلي كارها رو ذهني مرور كردم كه پشيمون شدم فروشگاه اينترنتي زدم پشيمون شدم نميدونم توي اين شهر مشهد با اين پتانسيل بالا چرا من فكرم جواب نميده كمك كنيد /ممنون
[سريعا وصريحا حرفم رو پس ميگيرم لكن كسي در مدتي كه من نياز به كمك فكري داشتم كمك نكرد از اين بابت بي حالي را عنوان كردم/با تشكر
(04-09-2013 10:13 PM)ehsan21 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام شنيدم فردا جلسه است و من خبر ندارم حتي كجا برگزار ميشه از بجه هاي بيحال مشهد ممنونم در ضمن از دوستم جناب سعيديان ممنون هستم كه اطلاع دادند/اگهر دوستان بخان ميتونن شماره هاشون رو بهصورت خصوصي بدن تا وقت جلسات من با هزينه شخصيم به همه بگم /در ضمن زميني در روستاي كلاكوب دارم 400 متر است اب هم در شرفه كه داشته باشه/ درخت بادام هم داره/فكري كسي داره يا فروش يا استفاده يا هرچي ديگه/

سلام بر شما دوست عزیز

تاریخ و زمان جلسات علاوه بر اعلام در همین تایپیک در سایت گروه (مسیر طلایی) نیز اطلاع رسانی می گردد

موفق هستید موفق تر باشید

ارادتمند مهدی با حال

آقا و دوست بزرگوار :

جایی که وارد می شوید ، یا از قبل آگاهی بدست بیاورید و یا در مورد آن تحقیق کنید .

همیشه در ابتدا خود را مورد سنجش قرار دهید بعد از دیگران توقع داشته باشید .

برای آشنایی بیشتر شما بگویم : اینجا جایی است که دوستانی فعال و با انگیزه دور هم جمع شده اند که هر کدام صاحب اندیشه و توانا در زمینه های موفقیت هستند .

از دو پست شما مشخص است که آشنایی با گروه ندارید و اینکه ما را متعهد به اعلان
تلفنی جلسات می دانید و کمی جسورانه افراد را بی انگیزه و بی حال می خوانید !!

این رویه هماهنگی از طرق مختلف در قبل هم در پیش گرفته شده است ، اما خیلی از
بعد از کلی کش و قوس هنوز در پیچ و خم یک دیدار حضوری و یا حتی اینکه خودشان
پیگیر باشند مانده اند ، بنا براین ما به این نتیجه رسیدیم که دوستان مشتاق خود پیگیر باشند بهتر است .

شما هم می توانید در همین فروم پیگیر جلسات باشید و همانگونه که عنوان شد در
جلسه امروز حاضر باشید ، ببینیم انشاءالله انگیزه و انرژی شما در چه سطحی است ؟
سلام
ابتدا عرض کنم این پست رو دوستان آخرین آپ قبل از شروع جلسه در نظر بگیرن که انشاله شاهد حضور عزیزان بیشتری باشیم.
دوم اینکه با توجه به اینکه از من اسم برده شده نظر شخصی خودم رو عرض کنم.
سوم اینکه آشنایی من با ایشون از طریق همین انجمن بوده و یکی دو تماس تلفنی و انشاله اگه امروز تشریف بیارن اولین ملاقات حضوری.
چهارم اینکه من از یه منظر دیگه به قضیه نگاه می کنم و اون اینکه هر دوستی اینجا اعلام آمادگی میکنه شخصاً پیگیر میشم تا حداقل یه آشنایی اولیه با دوستان پیدا کنیم. بالطبع با توجه به اینکه همه عزیزان خودشون عاقل و بالغ هستن اگه در این ملاقاتها صلاح به ادامه کار بدونن گروه رو همراهی می کنن. (چون به توسعه شبکه اجتماعی خودم خیلی اعتقاد دارم.)
پنجم اینکه فرمایش شما در مورد نحوه درج پستهای ایشون صحیح که شاید زیاد مناسب نبوده اما بهرحال با توجه به اینکه هنوز شناختی نسبت بهشون نداریم من شخصاً قضاوت رو به بعد از ملاقات موکول می کنم. در واقع خوشبینانه به قضیه نگاه می کنم. مثلاً میشه اینطور تصور کرد که ایشون با حالتی خودمونی و طنزگونه مطلب رو بیان کرده و قصد ناخوبی نداشته.
ششم اینکه انشاله با حضور همه دوستان در جلسه یقین دارم این سوءتفاوت ببخشید سوءتفاهم هم حل میشه.
هفتم اینکه این عدد مقدس رو عشقه و به امید دیدار دوستان در جلسه

ارادتمند همه دوستان ، رفیق مهدی باحال
سلام آیدین جان

باید عرض کنم که دو تا احتمال رو درست حدس نزدی

اول اینکه دوستان در جریان هستند که ما نیم ساعت رو شاخمونه Yosef.gif

چون تازه همین الان رسیدم خونه ، گفتم یه استراحتی کنم و نماز و نهار و بیام سمت شما ، پس ما شدیم آخر نفر قبل جلسه!

دوم اینکه این رفقیمون آقا احسان ، عزیز ماست ، ایشون اگر هم بگن بد حال فرقی در حال و روز ما نداره ، آخه ما باحالیم Yosef.gif

پس توء تفاوتی رخ نداده که بر طرف بشه
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
لینک مرجع