سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه خراسان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
با سلام خدمت عزیزان
در اول صحبت سال جدید رو به شما تبریک میگم و انشالله سالی پر از سلامتی و ثروت رو برای شما ارزو میکنم .
راستش با توجه به صحبت های که با آقای رضایی شد انشالله در سال 93 برنامه های ویژه ای برای دوستان خواهیم داشت .
1. مکان جلسات
با توجه به اینکه به غیر از دفاتر قبلی شرکت پنجره سبز دو دفتر دیگر نیست افتتاح گردید یک در احمد آباد ، رضای 11 و دیگری شهرک غرب مشهد ( قاسم آباد ) ابتدای ورودی امامیه . که مخصوص جلسات و برنامه های انجمن در نظر گرفته شده .
البته اولین جلسه در دفتر شهرک غرب صورت خواهد گرفت انشالله .
2. برنامه آموزش
انجمن مشهد در جلسات توسط اساتید محترم برنامه آموزش موفقیت و بازاریابی و سیستم سازی شغلی و ... خواهد داشت
3. شروع کار جمعی
با توجه به شرایط دوستان برنامه مشارکتی شغلی برای دوستان انجمن خواهد بود .
4. افراد مطرح
دعوت و جلسات با افراد مطرح کشور .

زمان جلسه و آدرس مکان توسط جناب رضایی اطلاع رسانی خواهد شد.
شاد باشید
سال 1393 سال موفقیت های بزرگ و خیره کننده مبارک دوستان

سلام سلام و صد سلام نوروزی به همه دوستان و عزیزان گروه خراسان

دوستان من :

سالی سرشار از موفقیت و پروژه های بزرگ فرا رسیده ......

سالی که چشم انتظار آمدنش بودیم همین سال است ، سال کارهای بزرگ و موفقیت های خیره کننده

امسال سال حرکت و تلاش و امیدواری است و مطمئن باشید در این سال به اندازه تمام سال های عمرمان موفقیت درو خواهیم کرد .

کنار شما عزیزان هستیم و باهم مسیر موفقیت 12 پله ای را طی خواهیم کرد .

پله اول خواستن برای موفقیت برزگ است و من از همه شما عزیزان می خواهم در این سال نو بخواهید و بخواهید و بخواهید و
در راه این خواستن پافشاری و مداومت بخرج دهید تا موفقیت را بچنگ آورید .

همانطور که دوست و استاد عزیزم آقای سیدی زاده گفتند امسال با آماده سازی مکان مختص و زیبا
برای جلسات گروه قصد داریم در فضایی آموزشی از وجود همه دوستان
در این هدف مقدس و بزرگ بهره مند شویم .

از تمامی دوستانی که توانایی ارائه تخصص های آموزشی و مشاوره ای - برنامه نویسی اندروید-
بازی- ایجاد و اداره سایت و فروشگاه مجازی -و توانایی های برگزاری سمینار و گرد همایی را دارند
در خواست می شود در این قسمت شرح سوابق خود و یا اعلام آمادگی خود را مرقوم نمایند .

امسال سال حرکت و اجرای ایده های بالفعل است .

پس اراده کنید وبه آنچه لایق آن هستید دست پیدا کنید ..............................
[دعوت به جلسه گروه خراسان انجمن میلیاردرهای ایران

سلام به همه دوستان و عزیزان گروه فعال خراسان

از همه شما دعوت می شود در اولین جلسه سال 1393 سال شروع موفقیت های بزرگ حضور بهم رسانید .

سعی کردیم تا بعد از تعطیلات عید نوروز این جلسه را شروع کنیم تا اغلب دوستان از مسافرت های نوروزی برگشته باشند .

زمان شروع جلسه : یکشنبه 1393/1/17

ساعت شروع : 3/5 بعد الظهر

مکان : شهرک غرب قاسم آباد- بین امامیه 1و3 - شرکت پنجره سبز

تلفن های هماهنگی : 09156549060 رضایی 09159148829 سیدی زاده

میهمان ویژه : در این جلسه از یکی از مهندسان خبره شرکت زیمنس آلمان که در ایران حضور دارند ، دعوت گردیده تا در جمع دوستان گروه حضور داشته باشند .

از همه دوستان علاقمند دعوت می کنیم تا در این جلسه که با پذیرایی نیز همراه است
و مطمئناً بسیار مفید و پر از انرژی و انگیزه خواهد بود شرکت کنند .

لطفاً اعلام حضور خود را به تلفن های مشخص شده sms فرمایید .
سلام دنیای موفقیت
گفتم خبر های خوشی در راه است...
با تشکر از استاد رضایی جهت اطلاع رسانی و زحمت دعوت دوستان
محور صحبت های جلسه :
1. مسیر جلسات اینده
2. صحبت در مورد عادت های به ظاهر خوب ، ولی عامل مهم در عدم رسیدن به موفقیت ، مانند : کوچک شمردن خود به اشتباه به منظور فروتن بودن و ...
3. سیستم سازی و مدیریت شعبات
4. سورپرایز
انشاالله یکشنبه فراموش نکنید دوستان ، حتما یک سررسید جهت یاداشت برداری همراه داشته باشید .

راستش همان طور که قول داده بودم امسال رو با مهمان ویژه سورپرایز تون خواهیم کرد .
اولین مهمان جلسه انجمن میلیاردرهای مشهد جناب مهندس صفاییان می باشد که ایشون مهندس ارشد شرکت زیمنس آلمان می باشند و مشاور ، طراح قطعات هواپیما در امریکا و استاد دانشگاه در امریکا می باشند ، که از دوستان نزدیک من بوده و دعوت تیم انجمن مشهد رو قبول نموده اند .

خوب بهتر از این چی میخواهید . با امید دیدار
[تصویر: IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B3...%DB%B8.jpg]
با سلام خدمت اساتيد و سروران گراميم آقايان رضايي و سيدي زاده
اگر امكانش هست و ميتوانيد ترتيبي دهيد تا از اين جلسات كه تمام دوستان مثل بنده كه درشهرهاي ديگر حضور داريم و نميتوانيم در اين جلسات پربار شركت كنيم فيلم و يا حداقل فايل صوتي آن تهيه شود و براي دانلود علاقه مندان در سايت قرار داده شود تا دوستان حداكثر استفاده از اين جلسات را ببرند ممنون10_00410_004.
(04-01-2014 06:39 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت اساتيد و سروران گراميم آقايان رضايي و سيدي زاده
اگر امكانش هست و ميتوانيد ترتيبي دهيد تا از اين جلسات كه تمام دوستان مثل بنده كه درشهرهاي ديگر حضور داريم و نميتوانيم در اين جلسات پربار شركت كنيم فيلم و يا حداقل فايل صوتي آن تهيه شود و براي دانلود علاقه مندان در سايت قرار داده شود تا دوستان حداكثر استفاده از اين جلسات را ببرند ممنون10_00410_004.

سلام دوست عزیز
به نکته خوبی اشاره فرمودید ، در برنامه سال 93 فیلم برداری از تموم جلسات و مراسم ایحاد خواهد شد و انشا الله با برنامه ویژه که با جناب رضایی برنامه ریزی کردیم تقدیم دوستان خواهد گردید .
باتشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز
راستش دوستان میخوام در باره موضوع خیلی مهمی صحبت کنم
میدونیند ، کلا ادم ها به دو دسته تقسیم میشن :
1. گروهی هستند که دنبال حقوق کار مندی هستند و با یک خونه معمولی و یک ماشین پراید یا خیلی کار کنند سمند و دوتا بچه حقوق بازنشستگی خوش هستند .
خوب خوش به حالشون
نمی دونم اگه این دوستان هم به دنیا نمی اومدند شاید زیاد تغییری در این دنیا ایجاد نمی شد .

گروه دوم آدمهای جالب تری هستند :
آدم هایی که جاه طلب نیستند و سپاس گذار هستند ، آدم هایی که زیاد خواه نیستند ولی به فکر بقیه هم هستند . این افراد خودشون رو لایق زندگی معمولی نمی دونند و به احسن الخالقین ایمان دارند .
این افراد به این واقعیت رسیدند که اگه یک آپارتمان عالی و ماشین پورشه و ویلای لب دریا خونه در دبی بخواهن با حقوق کار مندی و یارانه و سبد کالا به دست نمی آورند .
این فراد افرادی هستند که با کار آفرینی و رسیدن به سود حلال هم زندگی رو برای خودشون گلستون کردند و هم برای دیگران .

این دسته دوم جادوگر و ساحره و آدم فضایی نیستند .
بلکه به سه اصل معتقد هستند .

1. اعتقاد
2. توکل
3. اراده

این سه اصل هم نمیشه رفت از سرکوچه خرید و نمی شه از هیچ جا تهیه کرد .
چون همیشه درون ما وجو داره و فقط باید مانند ورزیده کردن ماهیچه ها در باشگاه بدن سازی اون هارو هم ورزیده کرد .

من هم از همین پایین مایین ها شروع کردم و شروع به تقویت این موضوع کردم که الان به درآمد حدود 25 میلیون تومن در ماه رسیدم .

حالا تنها آرزوی من اینکه بقیه دوستان هم به این سه اصل برسند.

راستش یک داستان رو براتون تعریف کنم شاید کمک تون بکنه .
یک روز یکی از دوستان اومد گفت : آقای سیدی زاده من دیگه از کار آژانس شهری خسته شدم و میخوام پیشرفت کنم .
خوب ما شروع به ساختن کار گاه فکر کردم و همیشه من بهش میگفتم تمومه حرفاهای من راهنمایی هست و مثل حول دادن ماشین برای روشن شدن است و باید خودت به این سه اصل برسی .

خلاصه با ایشون شغل ساندویچ فروشی رسیدیم . همین طور آموزش و درامد و سود های خوب
تا اینکه من سرم شلوغ شد و تا چند وقت از این دوست خبر نداشتم .
بعد از چند ماه می دونید چی شد ؟
دوباره آژانس

باورتون میشه !
با اون درآمد اون طوری و امکان افزایش شغل .
ایشون بعد از گذشت چند وقت و بازار کساتی به جای اینکه راهی برا ی مشکل بازکنه ، کارو جمع کرد . و بازم آژانس

علت اصلی این موضوع نداشتن اصل است ( توکل)
بعد نداشتن ( اراده )
و بعد هم نداشتن اعتقاد

پس رفقا ، دوستان ، سروران ، هیچ کس به غیر از خود آدم نمی تونه به موفقیت دائم برسه .
رفقا منتظر هیچ کس نباشید و نمونید

خوب و در آخر حرف ها لطفا انتخاب کنید می خواهین جزء کدوم گروه باشید اولین یا دومی

جز این دو راه هیچ راهی وجود نداره
(04-01-2014 11:37 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]
[دعوت به جلسه گروه خراسان انجمن میلیاردرهای ایران

سلام به همه دوستان و عزیزان گروه فعال خراسان

از همه شما دعوت می شود در اولین جلسه سال 1393 سال شروع موفقیت های بزرگ حضور بهم رسانید .

سعی کردیم تا بعد از تعطیلات عید نوروز این جلسه را شروع کنیم تا اغلب دوستان از مسافرت های نوروزی برگشته باشند .

زمان شروع جلسه : یکشنبه 1393/1/17

ساعت شروع : 3/5 بعد الظهر

مکان : شهرک غرب قاسم آباد- بین امامیه 1و3 - شرکت پنجره سبز

تلفن های هماهنگی : 09156549060 رضایی 09159148829 سیدی زاده

میهمان ویژه : در این جلسه از یکی از مهندسان خبره شرکت زیمنس آلمان که در ایران حضور دارند ، دعوت گردیده تا در جمع دوستان گروه حضور داشته باشند .

از همه دوستان علاقمند دعوت می کنیم تا در این جلسه که با پذیرایی نیز همراه است
و مطمئناً بسیار مفید و پر از انرژی و انگیزه خواهد بود شرکت کنند .

لطفاً اعلام حضور خود را به تلفن های مشخص شده sms فرمایید .

به جهت یاد آوری همه دوستان گروه که آگهی دعوت را بازدید نکرده اند ، این دعوتنامه دوباره به استحضار دوستان می رسد .

همه دوستان با هر هدف گزاری جدید ، و ایده های بزرگ ، به حضور در جلسات گروه که در سال جدید انشاءالله بصورت مستمر برگزار خواهد شد ، به عنوان یک مرکز انگیزشی و
کمکی و سرمایه گذاری آموزشی عنایت ویژه ای داشته باشند تا کنار هم به اوج موفقیت برسیم .

فردا ساعت 3.5 منتظر دوستان گروه هستیم .

از همه دوستانی که توانایی ارائه همفکری و کمک ابزاری از قبیل آموزش - ایجاد پایگاه اطلاعاتی و برنامه نویسی دارند دعوت به حضور می شود . متشکـــریم
سلام خدمت دوستان هم استانی عزیز بنده هم خراسانی هستم ودوست دارم در جمع شما باشم .خوشحال میشم منو تو جمع خودتون بپذیرید
(04-06-2014 01:31 AM)حجوی نوشته شده توسط: [ -> ]سلام خدمت دوستان هم استانی عزیز بنده هم خراسانی هستم ودوست دارم در جمع شما باشم .خوشحال میشم منو تو جمع خودتون بپذیرید

دوست عزیز جلسات متعلق به همه اعضای انجمن است ودر خدمت همه دوستان هستیم

آدرس و شماره تلفن را در خاطر داشته باشید و ساعت جلسه امروز را فراموش نکنید .

ساعت 3.5 همگی در جلسه ای عالی با میهمانانی بسیار مهم .

کاغذ و قلم فراموش نشود ....................
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71
لینک مرجع