با سلام خدمت عزیزان
در اول صحبت سال جدید رو به شما تبریک میگم و انشالله سالی پر از سلامتی و ثروت رو برای شما ارزو میکنم .
راستش با توجه به صحبت های که با آقای رضایی شد انشالله در سال 93 برنامه های ویژه ای برای دوستان خواهیم داشت .
1. مکان جلسات
با توجه به اینکه به غیر از دفاتر قبلی شرکت پنجره سبز دو دفتر دیگر نیست افتتاح گردید یک در احمد آباد ، رضای 11 و دیگری شهرک غرب مشهد ( قاسم آباد ) ابتدای ورودی امامیه . که مخصوص جلسات و برنامه های انجمن در نظر گرفته شده .
البته اولین جلسه در دفتر شهرک غرب صورت خواهد گرفت انشالله .
2. برنامه آموزش
انجمن مشهد در جلسات توسط اساتید محترم برنامه آموزش موفقیت و بازاریابی و سیستم سازی شغلی و ... خواهد داشت
3. شروع کار جمعی
با توجه به شرایط دوستان برنامه مشارکتی شغلی برای دوستان انجمن خواهد بود .
4. افراد مطرح
دعوت و جلسات با افراد مطرح کشور .
زمان جلسه و آدرس مکان توسط جناب رضایی اطلاع رسانی خواهد شد.
شاد باشید
[دعوت به جلسه گروه خراسان انجمن میلیاردرهای ایران
سلام به همه دوستان و عزیزان گروه فعال خراسان
از همه شما دعوت می شود در اولین جلسه سال 1393 سال شروع موفقیت های بزرگ حضور بهم رسانید .
سعی کردیم تا بعد از تعطیلات عید نوروز این جلسه را شروع کنیم تا اغلب دوستان از مسافرت های نوروزی برگشته باشند .
زمان شروع جلسه : یکشنبه 1393/1/17
ساعت شروع : 3/5 بعد الظهر
مکان : شهرک غرب قاسم آباد- بین امامیه 1و3 - شرکت پنجره سبز
تلفن های هماهنگی : 09156549060 رضایی 09159148829 سیدی زاده
میهمان ویژه : در این جلسه از یکی از مهندسان خبره شرکت زیمنس آلمان که در ایران حضور دارند ، دعوت گردیده تا در جمع دوستان گروه حضور داشته باشند .
از همه دوستان علاقمند دعوت می کنیم تا در این جلسه که با پذیرایی نیز همراه است
و مطمئناً بسیار مفید و پر از انرژی و انگیزه خواهد بود شرکت کنند .
لطفاً اعلام حضور خود را به تلفن های مشخص شده sms فرمایید .
سلام دنیای موفقیت
گفتم خبر های خوشی در راه است...
با تشکر از استاد رضایی جهت اطلاع رسانی و زحمت دعوت دوستان
محور صحبت های جلسه :
1. مسیر جلسات اینده
2. صحبت در مورد عادت های به ظاهر خوب ، ولی عامل مهم در عدم رسیدن به موفقیت ، مانند : کوچک شمردن خود به اشتباه به منظور فروتن بودن و ...
3. سیستم سازی و مدیریت شعبات
4. سورپرایز
انشاالله یکشنبه فراموش نکنید دوستان ، حتما یک سررسید جهت یاداشت برداری همراه داشته باشید .
راستش همان طور که قول داده بودم امسال رو با مهمان ویژه سورپرایز تون خواهیم کرد .
اولین مهمان جلسه انجمن میلیاردرهای مشهد جناب مهندس صفاییان می باشد که ایشون مهندس ارشد شرکت زیمنس آلمان می باشند و مشاور ، طراح قطعات هواپیما در امریکا و استاد دانشگاه در امریکا می باشند ، که از دوستان نزدیک من بوده و دعوت تیم انجمن مشهد رو قبول نموده اند .
خوب بهتر از این چی میخواهید . با امید دیدار
![[تصویر: IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B3...%DB%B8.jpg]](http://s5.picofile.com/file/8118634542/IMG_%DB%B2%DB%B0%DB%B1%DB%B4%DB%B0%DB%B3%DB%B3%DB%B0_%DB%B2%DB%B2%DB%B1%DB%B9%DB%B5%DB%B8.jpg)
(04-01-2014 06:39 PM)alireza091111 نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام خدمت اساتيد و سروران گراميم آقايان رضايي و سيدي زاده
اگر امكانش هست و ميتوانيد ترتيبي دهيد تا از اين جلسات كه تمام دوستان مثل بنده كه درشهرهاي ديگر حضور داريم و نميتوانيم در اين جلسات پربار شركت كنيم فيلم و يا حداقل فايل صوتي آن تهيه شود و براي دانلود علاقه مندان در سايت قرار داده شود تا دوستان حداكثر استفاده از اين جلسات را ببرند ممنون
.
سلام دوست عزیز
به نکته خوبی اشاره فرمودید ، در برنامه سال 93 فیلم برداری از تموم جلسات و مراسم ایحاد خواهد شد و انشا الله با برنامه ویژه که با جناب رضایی برنامه ریزی کردیم تقدیم دوستان خواهد گردید .
باتشکر
با سلام خدمت دوستان عزیز
راستش دوستان میخوام در باره موضوع خیلی مهمی صحبت کنم
میدونیند ، کلا ادم ها به دو دسته تقسیم میشن :
1. گروهی هستند که دنبال حقوق کار مندی هستند و با یک خونه معمولی و یک ماشین پراید یا خیلی کار کنند سمند و دوتا بچه حقوق بازنشستگی خوش هستند .
خوب خوش به حالشون
نمی دونم اگه این دوستان هم به دنیا نمی اومدند شاید زیاد تغییری در این دنیا ایجاد نمی شد .
گروه دوم آدمهای جالب تری هستند :
آدم هایی که جاه طلب نیستند و سپاس گذار هستند ، آدم هایی که زیاد خواه نیستند ولی به فکر بقیه هم هستند . این افراد خودشون رو لایق زندگی معمولی نمی دونند و به احسن الخالقین ایمان دارند .
این افراد به این واقعیت رسیدند که اگه یک آپارتمان عالی و ماشین پورشه و ویلای لب دریا خونه در دبی بخواهن با حقوق کار مندی و یارانه و سبد کالا به دست نمی آورند .
این فراد افرادی هستند که با کار آفرینی و رسیدن به سود حلال هم زندگی رو برای خودشون گلستون کردند و هم برای دیگران .
این دسته دوم جادوگر و ساحره و آدم فضایی نیستند .
بلکه به سه اصل معتقد هستند .
1. اعتقاد
2. توکل
3. اراده
این سه اصل هم نمیشه رفت از سرکوچه خرید و نمی شه از هیچ جا تهیه کرد .
چون همیشه درون ما وجو داره و فقط باید مانند ورزیده کردن ماهیچه ها در باشگاه بدن سازی اون هارو هم ورزیده کرد .
من هم از همین پایین مایین ها شروع کردم و شروع به تقویت این موضوع کردم که الان به درآمد حدود 25 میلیون تومن در ماه رسیدم .
حالا تنها آرزوی من اینکه بقیه دوستان هم به این سه اصل برسند.
راستش یک داستان رو براتون تعریف کنم شاید کمک تون بکنه .
یک روز یکی از دوستان اومد گفت : آقای سیدی زاده من دیگه از کار آژانس شهری خسته شدم و میخوام پیشرفت کنم .
خوب ما شروع به ساختن کار گاه فکر کردم و همیشه من بهش میگفتم تمومه حرفاهای من راهنمایی هست و مثل حول دادن ماشین برای روشن شدن است و باید خودت به این سه اصل برسی .
خلاصه با ایشون شغل ساندویچ فروشی رسیدیم . همین طور آموزش و درامد و سود های خوب
تا اینکه من سرم شلوغ شد و تا چند وقت از این دوست خبر نداشتم .
بعد از چند ماه می دونید چی شد ؟
دوباره آژانس
باورتون میشه !
با اون درآمد اون طوری و امکان افزایش شغل .
ایشون بعد از گذشت چند وقت و بازار کساتی به جای اینکه راهی برا ی مشکل بازکنه ، کارو جمع کرد . و بازم آژانس
علت اصلی این موضوع نداشتن اصل است ( توکل)
بعد نداشتن ( اراده )
و بعد هم نداشتن اعتقاد
پس رفقا ، دوستان ، سروران ، هیچ کس به غیر از خود آدم نمی تونه به موفقیت دائم برسه .
رفقا منتظر هیچ کس نباشید و نمونید
خوب و در آخر حرف ها لطفا انتخاب کنید می خواهین جزء کدوم گروه باشید اولین یا دومی
جز این دو راه هیچ راهی وجود نداره
(04-01-2014 11:37 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ][دعوت به جلسه گروه خراسان انجمن میلیاردرهای ایران
سلام به همه دوستان و عزیزان گروه فعال خراسان
از همه شما دعوت می شود در اولین جلسه سال 1393 سال شروع موفقیت های بزرگ حضور بهم رسانید .
سعی کردیم تا بعد از تعطیلات عید نوروز این جلسه را شروع کنیم تا اغلب دوستان از مسافرت های نوروزی برگشته باشند .
زمان شروع جلسه : یکشنبه 1393/1/17
ساعت شروع : 3/5 بعد الظهر
مکان : شهرک غرب قاسم آباد- بین امامیه 1و3 - شرکت پنجره سبز
تلفن های هماهنگی : 09156549060 رضایی 09159148829 سیدی زاده
میهمان ویژه : در این جلسه از یکی از مهندسان خبره شرکت زیمنس آلمان که در ایران حضور دارند ، دعوت گردیده تا در جمع دوستان گروه حضور داشته باشند .
از همه دوستان علاقمند دعوت می کنیم تا در این جلسه که با پذیرایی نیز همراه است
و مطمئناً بسیار مفید و پر از انرژی و انگیزه خواهد بود شرکت کنند .
لطفاً اعلام حضور خود را به تلفن های مشخص شده sms فرمایید .
به جهت یاد آوری همه دوستان گروه که آگهی دعوت را بازدید نکرده اند ، این دعوتنامه دوباره به استحضار دوستان می رسد .
همه دوستان با هر هدف گزاری جدید ، و ایده های بزرگ ، به حضور در جلسات گروه که در سال جدید انشاءالله بصورت مستمر برگزار خواهد شد ، به عنوان یک مرکز انگیزشی و
کمکی و سرمایه گذاری آموزشی عنایت ویژه ای داشته باشند تا کنار هم به اوج موفقیت برسیم .
فردا ساعت 3.5 منتظر دوستان گروه هستیم .
از همه دوستانی که توانایی ارائه همفکری و کمک ابزاری از قبیل آموزش - ایجاد پایگاه اطلاعاتی و برنامه نویسی دارند دعوت به حضور می شود . متشکـــریم
سلام خدمت دوستان هم استانی عزیز بنده هم خراسانی هستم ودوست دارم در جمع شما باشم .خوشحال میشم منو تو جمع خودتون بپذیرید