ضمن سپاس از آقای رضایی گرامی
آدرس دقیق تر:
بلوار فارغ التحصیلان
ابتدای فارغ التحصیلان 10....
خانه معلم
با سلام
من ساكن مشهدم
در زمينه بازاريابي مواد غذايي4ساله فعاليت دارم
در حال حاضر هم فروش قند شكر پنير(آبنبات) و تن ماهي و گوشت برزيلي را انجام ميدم
خوشحال ميشم با هم بتونيم همكاري مستمري داشته باشيم
با تشكر و آرزوي موفقيت براي شما دوستان عزيز
نصرتي
09375378750
(05-15-2013 12:23 AM)manoto نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام
من ساكن مشهدم
در زمينه بازاريابي مواد غذايي4ساله فعاليت دارم
در حال حاضر هم فروش قند شكر پنير(آبنبات) و تن ماهي و گوشت برزيلي را انجام ميدم
خوشحال ميشم با هم بتونيم همكاري مستمري داشته باشيم
با تشكر و آرزوي موفقيت براي شما دوستان عزيز
نصرتي
09375378750
با سلام
من هم علاقمندم ...
می تونیم همکاری کنیم
دوستان عزیز
آقای نصرتی و آقای عطاردی عضو قدیمی
می توانید با حضور در جلسه از قابلیت های بسیار خوبی که در شرف آماده شدن است استفاده کنید .
نکته بسیار مهم : پیش شرطی برای انجام فعالیت های گروهی است و آن عضویت اعضا به مدت 1 ماه قبل در صندوق استانی ، واریز وجه ثبت نام به میزان 10 هزار تومان و شرکت در جلسات برای آشنایی و حسن اعتماد متقابل .
در خدمت دوستان جدید هستیم
اساسنامه گروه اقتصادی خراسان آماده شد
بعد از چندین روز بررسی و پی ریزی زیر بنای فعالیت های گروه ، جهت شروع اصولی فعالیت ها و تعیین جایگاه های عوامل اجرایی ، اساسنامه ای کامل و منطبق با شرایط فعالیت گروه آماده گردیده است .
دوستان عنایت فرمایند با بررسی دقیق اساسنامه و اعلام نقطه نظرات خود برای ارائه آن در جلسه روز جمعه ، به جمع بندی نهایی برسیم .
برای بازدید از متن کامل اساسنامه به سایت گروه مراجعه فرمایید
www.goldenline.ir کلیــــــــــــک کنـــــــــید
.
جلسه ششم سال 92
زمان : جمعه : 1392/2/27
مکان : خانه معلم ، بلوار وکیل آباد - فارغ التحصیلان - ابتدای فارغ التحصیلان 10
ساعت جلسه : 3.5 ظهر
از همه دوستان که در جلسات قبلی حضور نداشته اند دعوت به حضور می شود .
در این جلسه بسیار مهم نظرخواهی و تایید اساسنامه گروه صورت خواهد گرفت ، پس حضور تمامی دوستان الزامی است
موفق باشید و کامیاب
سلام ، جناب رضائی گل ؛ فعلا تمرینات را ادامه بدهیم ،انشاءالله در آینده نزدیک مسابقات استانی خودمون رو به صورت رفت برگشت اجرا کنیم.
با درود خدمت دوستان
ببنید دوستان همنطور که قبلا هم گفته شد هسته اولیه گروه انجمن مشهد تشکیل و احتمالا در آینده نزدیک بسته خواهد شد . پس دوستانی که در جلسه ها حضور پیدا میکنند لطف کنند مسیر خودشون رو انتخاب کنند . کارهای اجرایی پروژه جدید نیاز به زحمت و صرف وقت دارد ، خوب منی که توی جلسه حضور دارم و تا جلسه بعد زنگ که هیچی یک مطلب توی سایت نمی گذارم و خبری از مسیر کارهای انجام شده نمی گیرم ، چقدر میتونم در ثمره کارهای انجام شده سهم داشته باشم .
یکم روک گفتم ، ولی اگه وضعیت به همین صورت باشد . دوستان فعال شناسایی شده و با همین دوستان پروژه شروع خواهد شد .
لطفا جلسه فردا دوستان دیر نکنند ، هنوز جریمه جعبه شیرینی سر جاش هست.
تا فردا .
فعلاً تا زمانی که منشی جلسه گروه رسماً شروع به فعالیت نمایند ، دستور جلسه فردا را اعلام می کنم .
ساعت 3.5: حضور به موقع اعضا
ساعت 3.5 الی 4: پذیرایی و معارفه و آشنایی با دوستان جدید
ساعت 4 الی 4.5: باز خوانی اساسنامه و اعلام نقطه نظرات دوستان و تکمیل آن
ساعت 4.5الی 5: صحبت تکمیلی راجع به ایده نهایی مطرح شده و شروع بکار پروژه با تعیین نفرات اجرایی و سرمایه گذاری .
ساعت 5 الی 5.5: ایده های جدید دوستان و صحبت های پایانی اعضا .