سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه خراسان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
سلام بر تمام بچه مشهدی وخراسانی های عزیز
من خودم خراسانیم و در تهران بازار مشغول عمده فروشی خشکبار میباشم.البته این مغازه تنها به عنوان یک پایگاه تو بازار برام هست.من از اینجا نیاز بازار رو ارزیابی میکنم و سعی در تولید یا تهیه ارزان اون محصول از تولید کننده میشم.با تمام دوستان مشهدی وغیره نیز میتونم همکاری داشته باشم .اگه ایده ای برای تولید یا فروش یک محصول داشتید میتونید رو من حساب کنید.ضمنا فعالیتم بیشتر روی محصولات خراسانه.
مویم مشهدیوم بچه ها.دمتان گرم تا حالا کجا بودن کلپاسه ها ؟
سلام به همه دوستان قدیمی و جدید انجمنSmile
اگه امکان داره عضوهای جدید هم خودشون رو معرفی کنند خیلی ممنونم.
سلام بچه ها:
من گرچه اصالتاً آذری زبان هستم ولی 20 سالیه ساکن مِشَدُم.
کارم تبلیغاته و ازش خیلی سرم میشه ،بازار رو خوب می شناسم و راه پول در آوردنش رو با اینحال چون تنهایی کار می کردم پیشرفتم بالا و پایین داشته حالام از بچه های مشهد اگر کسی مکان ثابتی برا دفتر زدن داره ایده های کاری خوبی دارم .
یک کار توپ که درآمدش خوبه .
اگه کسی هست این تلفن من : 09156549060 رضایی
(06-09-2012 10:01 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]سلام بچه ها:
من گرچه اصالتاً آذری زبان هستم ولی 20 سالیه ساکن مِشَدُم.
کارم تبلیغاته و ازش خیلی سرم میشه ،بازار رو خوب می شناسم و راه پول در آوردنش رو با اینحال چون تنهایی کار می کردم پیشرفتم بالا و پایین داشته حالام از بچه های مشهد اگر کسی مکان ثابتی برا دفتر زدن داره ایده های کاری خوبی دارم .
یک کار توپ که درآمدش خوبه .
اگه کسی هست این تلفن من : 09156549060 رضایی

خوش آمدي يره به جمع

يكي ازاهدافي كه اين گروه داشت درمرحله اول اين بود كه يك دفتر تبليغاتي تاسيس كنيم وبه مرور گسترش بديم

ازلحاظ مكان اعضاي گروه جاي خاصي رو ندارد
ولي بچه ها بيان شماهم ايده هاتون رو بيان كنيد تابتوانيم گروه فعالي رو ايجاد كنيم
اگه دفترش جور باشد چند نفر حاضرند همکاری کنند .
هر کسی علاقه منه و مشتاق اعلام کنه من حاضرم با دوستان مشارکت کنم .
اگه طراحی فتوشاپ - طراحی سایت - بازاریابی و....بلدید من در خدمتم .
سلاام
من در زمینه تبلیغات چه روی نت و چه در محیط واقعی امادگی همکاری دارم البته اگه دوستانی که پست گذاشتن واقعا پایه باشن و دارای طرح وایده جالب
به طراحی سایت ایجاد بانکهای اطلاعاتی و ساختارهای تجارت الکترونیک آشنایی کامل دارم
یه سایت به نام مشهد 118 دارم که در حال حاضر از طری اون کار طراحی وب ویا کارهای تبلیغاتی سفارش می گیرم .
خلاصه کلام اگه طرح و برنامه ای باشه یا جلس های واسه رسیدن به یه طرح خوب من هستم
http://WWW.MASHHAD118.COM اینم شماره من 09155099615
سلام دوستان اگه موافقید راجع به این طرح یه جلسه چت بزاریم و بیشتر بحث کنیم.
بله خوبه اگر دوستان مشهدی علاقه مند باشند یک تیم تبلیغاتی میشه تو کار نت و تبلیغات محیطی و نمایشگاهی ترتیب داد .مشهدی های عزیز نظر بدهند.....
سلام به همه دوستان گروه مشهد.
با توجه به ایده های مطرح شده و بحث و تبادل نظر در باره اونها و آشنایی بیشتر اعضا جلسه چت گروهی 3 شنبه شب ساعت 11 ،دوستان در صورتی که تمایل به شرکت داشته ولی با روز یا زمانش مشکل دارید لطفا اعلام کنید.موافقین هم اعلام کنن لطفا.
با آرزوی موفقیت بیشتر برای همگیSmile
لینک مرجع