(05-04-2013 10:41 PM)M3HDI نوشته شده توسط: [ -> ]سلام و شب بخیر
بر گروه طلایی انجمن
جناب رضایی عزیز ، طرحهای هدرتون خیلی زیبا شده ، و بسیار متشکر از اینکه حتی در این ساعات پایانی شب هم در حال انجام کارهای محوله تان هستید
موفق باشید
ممنون مهدی جان ، وظیفه به تاخیر افتاده بنده بود .
امروز بعد الظهر وقت داشتم ، تا الان روی طراحی کار کردم تا به موقع آماده شود . در روزهای آینده طراحی های تکمیلی برای قرار گیری در سایت انجام خواهد شد .
دیگه بایستی به منزل برگردم ، شب همگی دوستان گروه خوش
جناب رضایی عزیز هولوگرام جالبه زحمت کشیدید .
مهدی جان منتظر تلفنت برای اون حمله بازاریابی بودم .
جناب رضایی وظیفه محوله به اینجاننب و آقای ملک پرور امروز بعد از ظهر انجام شد و قضیه فردا به پس فردا صبح موکول شد . انشاالله من و خانوم سیدی و آقای ملک پرور و مهدی جان با دست پر خدمتون میرسیم .
بازم جناب رضایی عزیز متشکر
(05-04-2013 11:38 PM)حمید سیدی زاده نوشته شده توسط: [ -> ]جناب رضایی عزیز هولوگرام جالبه زحمت کشیدید .
مهدی جان منتظر تلفنت برای اون حمله بازاریابی بودم .
جناب رضایی وظیفه محوله به اینجاننب و آقای ملک پرور امروز بعد از ظهر انجام شد و قضیه فردا به پس فردا صبح موکول شد . انشاالله من و خانوم سیدی و آقای ملک پرور و مهدی جان با دست پر خدمتون میرسیم .
بازم جناب رضایی عزیز متشکر
سلام حمید جان
میخواستم تماس بگیرم ، منتهی باز موکول شد برای فردا
حتما فردا بعد از ظهر وقتتو خالی کن که میخوایم بریم و انشاالله دست پر برگردیم

سلام به همه دوستان گرامي و عزيز.منم تازه عضو شدم.30 سالمه.شغلم فروشندگيه.مشهد هستم.خيلي دوست دارم بدونم كسي هست به منم كمك كنه؟
من مي خوام يه فروشگاه لباس زنانه بزنم.سررشته كمي دارم.در حال حاضر هم تو كار مبلمان وسرويس خواب هستم.چون از اين كار خسته وهم سرمايه زياد مي خواد ، نمي تونم ادامه بدم تا واسه خودم مستغل بشم.واسه همين مي خوام با يه آشنا شريك بشم.كمي پرسو كردم كه اگر از قشم و اون سمتا خريد داشته باشم مي تونم خوب سود كنم.
حالا ممنون مي شم از راهنماييتون!
سلام آقا محمد عزیز
خیر مقدم بابت ورودتان .
حضوری در جلسات تشریف داشته باشید و با دوستان مشهدی آشنا بشوید .
هر کمی از دستمان برآید در خدمتیم .
ممنون آقاي رضائي عزيز.اگر بتونم حتما"
ولي تا جايي كه من مطالبتون رو خوندم متوجه فعاليتتون نشدم.اگر كمي توضيح بديد ممنون ميشم.
دعوت به جلسه گروهی استانی :
آفرین به همت گروه فعال و طلایی مشهد :
در پی چندین جلسه گروهی که از ابتدای سال برگزار گردیده است و جمعی بسیار فعال که در کنار یکدیگر مشتاق و مترصد فعالیتی هدفدار و آینده دار هستند ، به نتایج عالی رسیده است که ماحصل آن شروع فعالیت گروهی پایدار خواهد بود .
برای جمع بندی مباحث مطرح شده کاری جلسه پنجم سال 1392 برگزار می گردد :
تاریخ برگزاری جلسه : جمعه 1392/2/20
ساعت جلسه : 3 بعد الظهر
مکان : مشهد - خیابان سجاد - نبش دستغیب 16 - طبقه زیرین کرایه چی سجاد - دفتر تبلیغاتی - رضایی
از همه دوستانی که تازه به جمع ما ملحق شده اند و دوستانی که مشتاق حضور در جلسات هستند و باقی دوستانی که توسط پیام خصوصی خواستار عضویت در گروه بوده اند ، دعوت به حضور می شود .
گزارش خلاصه جلسات :
از 8 ماه پیش که جلسات شکل گرفته است ، اعضای فعالی دور هم جمع شده اند که هرکدام صاحب ایده و خصوصیات و تواناییهای بسیار عالی می باشند .
در طی این جلسات شالوده و هسته اصلی پایدار گروه شکل گرفته است که با تفکیک وظایف در بخش های مختلفی شرح وظایف مختلفی قبول کرده اند :
بخش تولید
بخش بازاریابی
بخش توزیع
بخش سرمایه گذاری
بخش گرافیک - طراحی و بسته بندی
بخش طراحی سایت و بازاریابی آنلاین
بنابراین با این نیروهای بالقوه ایده ها از این به بعد در سریعترین زمان ممکن قابلیت انجام خواهند داشت .
دوستان تازه وارد می توانند با ملحق شدن به گروه و حتی ارائه ایده های بکر از توانمندی اجرای گروهی استفاده ببرند .
گزارش ایده ها :
ایده هایی که تاکنون مطرح گردیده حول فعالیت های تولیدی و بازاریابی و ارائه آنها بوده است که برای اولین مرحله روی ایده تولید ....... به نتیجه آخرین در همین جلسه خواهیم رسید .
ایده فروش بازار شب عید در قبل از سال مطرح شد که سریعاً به مرحله عمل رسید ولی به دلیل ادامه دار نبودن فروش ، ادامه آن خاتمه یافت .
چندین ایده دیگر در مرحله تکمیلی است که با اتمام طرح تحقیقی و توجیهی در گروه ارائه خواهد شد .
دوستان می توانند ایده های تجاری ،نظیر تشکیل شرکت های تجاری برای فعالیت های پر سود را مد نظر داشته باشند . انشاءالله .
در ادامه چشم انداز فعالیت گروه و همچنین اساسنامه تکمیلی در جلسه ارائه خواهد شد .
باشد که در طی مدت کوتاهی شاهد پیشرفت های عالی گروهی باشیم .
و من الله التوفیق
برای جمع بندی مباحث مطرح شده کاری جلسه پنجم سال 1392 برگزار می گردد :
تاریخ برگزاری جلسه : جمعه 1392/2/20
ساعت جلسه : 3 بعد الظهر
مکان : مشهد - خیابان سجاد - نبش دستغیب 16 - طبقه زیرین کرایه چی سجاد - دفتر تبلیغاتی - رضایی
از همه دوستانی که تازه به جمع ما ملحق شده اند و دوستانی که مشتاق حضور در جلسات هستند و باقی دوستانی که توسط پیام خصوصی خواستار عضویت در گروه بوده اند ، دعوت به حضور می شود .
روز قبل در دفتر بنده جاسه هماهنگی توسط آقای سیدی زاده - ملک پرور - محمودی - خانم سیدی و هلیا جون کوچولو برگزار گردید , و مراسم جشن تولد هلیا جون به خوشی انجام شد .ما محصول تولیدی را تست کردیم و از کیفیت آن ابراز رضایت شد.
تنها بحثی که هست ، افزایش قیمتهای مواد اولیه در این چند روز و افزایش قابل ملاحضه هزینه تولید است .
اصل اول در ارائه محصولات : قیمت اولیه مناسب و قابل رقابت
و اصل دوم : کیفیت محصولات می باشد .
بنابراین در این یک روز باقی مانده تا جلسه با بررسی قیمتهای تولید و شرایط عرضه ارزان ، می بایست به نتیجه عالی برسیم .
هر کدام از دوستان که توانایی دارند ، برای تولید با قیمت پایینتر پیشنهادات خود را در سایت گروه مطرح کنند .
www.goldenline.ir
(05-08-2013 11:53 AM)Aseman نوشته شده توسط: [ -> ]سلام سایتتون مشکل داره!
سلام خانومم
نه گلم من الان توش بودم که....
چه مشکلی داره؟