(05-02-2013 11:24 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار خوشحالیم که اعضای جدید و بسیار خوش فکری به جمع ما اضافه می شوند ، باور بفرمایید از حضور تک تک دوستان جدید بینهایت شادمانیم .
![[تصویر: b86hcrs7b2y1yvdka8os.jpg]](http://www.up.iranjoman.com/images/b86hcrs7b2y1yvdka8os.jpg)
اعضای جدید سمت راست بنده آقای قربانی ( متخصص حسابداری پیشرفته )
سمت چپ بنده : آقای کاویانی و سرکار خانم ساره پر هیزی
باسلام خدمت دوستان
باعرض خرسندی و خوشبختی از اشنایی با اعضای مثبت و پرانرژی گروه
مهدی کامرانی هستم که به اتفاق همسرم توفیق اشنایی پیدا نمودیم
امیدوارم بتونیم ما نیز به نوبه خودمون سهم کوچکی در رسیدن به هدف های ارزشمند گروه داشته باشیم.
(05-02-2013 06:32 PM)مهدی کامرانی نوشته شده توسط: [ -> ][quote='ahmad rezaee' pid='89581' dateline='1367477651']
باسلام خدمت دوستان
امیدوارم بتونیم ما نیز به نوبه خودمون سهم کوچکی در رسیدن به هدف های ارزشمند گروه داشته باشیم.
سلام
آقای کامرانی شما و همسر گرامی تان بسیار خوش آمدید.........
امیدوارم اساسنامه صندوق صبای مشهد هم با الهام گرفتن از صندوق صبای گیلان تهیه شود.
(05-02-2013 06:32 PM)مهدی کامرانی نوشته شده توسط: [ -> ] (05-02-2013 11:24 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار خوشحالیم که اعضای جدید و بسیار خوش فکری به جمع ما اضافه می شوند ، باور بفرمایید از حضور تک تک دوستان جدید بینهایت شادمانیم .
![[تصویر: b86hcrs7b2y1yvdka8os.jpg]](http://www.up.iranjoman.com/images/b86hcrs7b2y1yvdka8os.jpg)
باسلام خدمت دوستان
اولاً آرزوی موفقیت دارم برای تمام عزیزان گروه مشهد
دوماً احساس می کنم خاندان قربانی(ان) دارند از اقصی نقاط کشور مثل ستارگان لیانگشانپو تو این انجمن جمع میشن

سوماً آقای قربانی و بقیه اعضای جدید گروه مشهد خیلی خیلی به انجمن خودتان خوش آمدید و صفا آوردید.
(05-03-2013 12:03 AM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ] (05-02-2013 06:32 PM)مهدی کامرانی نوشته شده توسط: [ -> ] (05-02-2013 11:24 AM)ahmad rezaee نوشته شده توسط: [ -> ]بسیار خوشحالیم که اعضای جدید و بسیار خوش فکری به جمع ما اضافه می شوند ، باور بفرمایید از حضور تک تک دوستان جدید بینهایت شادمانیم .
باسلام خدمت دوستان
اولاً آرزوی موفقیت دارم برای تمام عزیزان گروه مشهد
دوماً احساس می کنم خاندان قربانی(ان) دارند از اقصی نقاط کشور مثل ستارگان لیانگشانپو تو این انجمن جمع میشن
سوماً آقای قربانی و بقیه اعضای جدید گروه مشهد خیلی خیلی به انجمن خودتان خوش آمدید و صفا آوردید.
از لطف و محبت شما بینهایت سپاسگذارم.امیدوارم به عنوان عضو کوچکی از گروه بتوانم انجام وظیفه کنم.
اقای رضایی بابت همه تلاش ها وزحمات شما و دوستان طراح سپاسگزارم....

سلام و شب بخیر
بر گروه طلایی انجمن
جناب رضایی عزیز ، طرحهای هدرتون خیلی زیبا شده ، و بسیار متشکر از اینکه حتی در این ساعات پایانی شب هم در حال انجام کارهای محوله تان هستید
موفق باشید