سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: لطیفه ها
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
اگر حرف مفت را می خریدند

الان میلیاردر بودم
صمیمیت تو ، بیشتر از شماست
گاهی حتی تاجر نمک هم نمک نشناس می شود
موش توی سوراخ نمی رفت ، گربه گفت آخ جون
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
مرگم را از چشم تولدم می بینم
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
همیشه میدانستم مارها دست ندارند

اما در عجبم چگونه ماری چون تو دست دوستی به سویم دراز کرد
غضنفر رفته بود زیارت امام رضا. بعد از زیارت دستش را برای احترام روی سینه اش گذاشت و عقب عقب آمد بیرون. یه دفعه دید که خورده به یه چیزی. نیگاه کرد، دید که یه تابلو است و روش نوشته: تبریز 5 کیلومتر!
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
یک بار یک غضنفر زنگ میزنه تاکسی تلفنی میگه اقا ماشین دارید. مردی که پشت تلفن بوده جواب میده بله. غضنفر میگه خوش به حالتون ما نداریم!
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
غضنفر رو برق 3 فاز می گیره پرت می کنه بلند می شه می گه: اگه مردین یه فاز یه فازبیاین جلو.
مدت هاست که تنها درآمدم پدرم بوده است!!
ماهی خودش حافظه ش افتضاحه
اونوقت دکترا میگن واسه تقویت حافظه
هفته ای سه بار ماهی بخورین
خدا حفظ کنه همه پدرارو...
(09-25-2015 10:35 PM)abdolhossein نوشته شده توسط: [ -> ]مدت هاست که تنها درآمدم پدرم بوده است!!

خدا حفظ کنه همه پدرارو...
دسته بیل رو بده به من !
پدر بیل گیتس خطاب به همسرش
هنگام عبور از خیابان دوطرفه
من که میدونم چه دسته گلی به آب دادی،
میخوام از زبون خودت بشنوم !

قدیمی ترین تاکتیک اعتراف گیری مادرا از بچه ها در طول تاریخ!
یه سوزن به خودت بزن یه جوالدوز به دیگران !

سوراخ کردن ، کرم ریختن و خودآزاری ریشه در سنتهای ما داره !
لینک مرجع