(09-22-2012 08:01 PM)feroid نوشته شده توسط: [ -> ]سلام میدونم نمیشه راحت از طریق نت بهم اعتماد کرد ولی من یه شریک سرمایه گذار میخوام هرگونه تضمینی که بخواد بهش میدم در حد توان البته ترجیح میدم از خوزستان باشه میخوام خودش هم کامل حضور داشته باشه ببینه حساب کتاب کنه تصمیم خودش رو بگیره و اما
سرمایه واسه چه کاری . خرید لنج من خودم آبا و اجدادی توی این کارم البته خودم رو نمیگم منظورم پدر و عمو پدربزرگ خلاصه فک و فامیل خودم مهندس صنایع و کارمند پتروشیمی هستم . سرمایه مورد نیاز برای دو درآمد هستش . در آمد پایین و بالا. با هفتاد میلیون میشه حداقل ۷ میلیون درآمد خالص داشت. که میتونه تا ۱۰ میلون درآمد برسه .
با ۲۵۰میلیون میشه ماهیانه درآمد حداقل ۲۵ میلیون داشته باشیم که البته من سرمایه ام فقط ۳۵ میلیون تومانه و سرمایه در حدود ۳۵ میلیون میخوام سودشت هم تضمینیه یعنی حداقل در آمد ماهیانه ۱۰درصد ویک سال ۱۲۰درصد سرمایه برگشت پذیره اما چطوری تلفنی توضیح میدم . کاملا قانونی و شرعی که یه وقت کسی شک و شبهه ای واسش پیش نیاد . شماره تماس ۰۹۱۶۸۵۱۲۳۰۸
سلام.اگه اینجور که گفتی باشه من آماده همکاری هستم
فقط میشه بگی از کجا هستی و کمی بیشتر توضیح بدی???
(12-13-2012 05:10 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ] (12-13-2012 04:47 PM)sshoseini نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
من سید صادق حسینی هستم کاردانی الکترونیک دارم و در شرکت نفت مشغول به کار هستم من سرمایه زیادی ندارم ولی دوست دارم با شما باشم و پیشرفت کنم
با تشکر
ایمیل : sshoseini65@yahoo.com
شماره همراه : 09163060024
سلام بر شما دوست عزیز
خیلی خوش آمدی
برای حضور و فعالیت در این انجمن نیازی به داشتن سرمایه نیست فقط اگر ممکن است کمی درباره تجارب و ایده هایتان توضیح دهید.
متشکرم
سلام.شما آبادان هستید?
همشهری های عزیز اسممو اشتباه نوشتم
سیاوش هستم
در حال حاضر مشغول کار ام دی اف
سلام یه سوال میگم بلخره جلسه اهواز کیانپارس برگزار شد یا نه؟
اگه آره کیا شرکت کردن؟
دوم اینکه برنامه چی بود؟
سوم اینکه کی دوباره برگزار میشه؟
اگه کسی خبر داره لدفا" بگه که ما هم بیاییم
با سلام به دوستان خوزستانی
بنده ایده ای برای تولید نوشیدنی های سنتی مناسب فصل گرما دارم که در تاپیک زیر شرح داده ام .
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=12585
از شما دوستان خواهشمندم به این تاپیک سری بزنید و در صورت امکان راهنمایی بفرمایید
با سپاس و آرزوی بهترینها
سلام دوستان همشهری من خواهشا فعالیت ها وجلسات گروه رو به ماهم اطلاع رسانی نمائید اینم شماره تماس بنده۰۹۳۷۲۵۳۵۴۳۸
سلام.منم از ایذه هستم
بچه ها اهواز و بقیه شهرها خوزستان کدوم نوع زغال بیشتر فروش داره؟
زغال قلیونی یا کبابی؟
و من میخوام تولید کنم از دوستای گلم هرکی نظری داره لطفا راهنماییم کنین
و از هم استانیای گلم اگه کسی واسه بازاریابی خواست همکاری کنه در خدمتش هستم.امیدوارم روزای خوبی با هم استانیای گلم داشته باشم.
با تشکر
سلام.به هم استانیهای عزیز
لطف میکنید بنده رو راهنمایی کنید من تازه عضو شدم وچند تا سوال داشتم ونمیدونستم کدوم قسمت باید تایپیک میزدم
من دوست دارم کار ازاد شروع کنم هیچ سر مایه ای هم ندارم فقط تحصیلات فوق لیسانس دارم خانم هم هستم
من چند روز پیش یه سایتی دیدم که لباسهای مارک معروف ترکیه رو عمده میفروشه یعنی خودشون از ترکیه وارد میکنن
منم دوست داشتم این کار شروع کنم ولی مشکلی که هست من سرمایه اونقدر ندارم شاید 1میلیون بشه
مغازه هم ندارم واینکه بخوام توی خونه اول جنس بیارم بفروشم چجوری میتونم به این فروشگاه اینترنتی اعتماد کنم؟
واینکه واقعا به صرفه هست بخوام از این کارا انجام بدم؟
دوست داشتم فروشگاه اینترنتی باز کنم ولی چجوری باید اعتماد مشتری رو جلب کرد؟
الان خیلیا نمیتونن اعتماد کنن در حالی که کم هزینه ترین راه برای فروش یک کالا برای افراد بی سرمایه ای مثل من همین فروشگاه اینترنتیه
چون دیگه هزینه بالای رهن واجاره مغازه رو نداره.
حالا از شما دوستان با تجربه میخوام بنده رو راهنمایی کنید واگه راه حل درستی به نظرتون میرسه بهم بگین.
اگه هم جای سوالم اشتباهه لطف کنید بگین تا توی بخش مربوطه بزارم.
با سلام و خوش آمدید.
در مورد سوال های که پرسیدین همه اونها توسط اساتید انجمن پاسخ داده شده که با یه گشت در صفحات و موضاعات انجمن میتونین جواب بگیرید.
در مورد فروشگاه اینترنتی هیچ تفاوتی با فروشگاه فیزیکی نداره و هم سرمایه میخواد هم پیشتیبانی و هم تخصص.
در مورد فروش خانگی با سرمایه ای که شما دارید نیازی به پوشاک ترک و گرون قیمت نیست و پیشنهاد من خرید عمده از بازار تهران به خصوص لباس زیر هست.
و مورد آخر شما که فوق لیسانس هستین منطقی ترین کار استفاده از تخصص خودتون هست در زمینه ای که مدرک دارین و علمش رو هم دارین.
موفق باشید.