(01-23-2014 03:45 PM)ملکه نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من ملکه هستم از خوزستانم با کلی ایده های نو، امیدوارم خوزستان زیبا ترین استان ایران بشود با توجه به ثروت عظیم اش
به امید اون روز...
من ملکه هستم ،از خوزستان با کلی ،طرح و ایده، تاکنون به هر هدفی خواسته ام رسیده ام، امیدوارم با تلاش دلسوزان،خوزستان بر تارک ایران بدرخشد..،من نیز آماده همکاری با دوستان هستم
سلام
دوستان دقت کردید ما خوزستانیا تو سایت 200000000 نفریم اما وقتمون رو صرف خوش و بش و معرفی خودمون تو سایت میکنیم بابا ایده ایدددددددده !!!!!!!!!!
(02-24-2014 01:21 PM)mostef نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
دوستان دقت کردید ما خوزستانیا تو سایت 200000000 نفریم اما وقتمون رو صرف خوش و بش و معرفی خودمون تو سایت میکنیم بابا ایده ایدددددددده !!!!!!!!!!
دوست عزیز ، طبق بند 6 قوانین انجمن ، کسی وظیفه ای در مقابل دادن ایده به شما ندارد .
لطفا قوانین را مطالعه کنید . در صورت تکرار نقص قوانین ، اکانت شما بسته و ای پی شما برای همیشه مسدود خواهد شد .
سلام
دوست عزیز ظاهرا کج گرفتی قضیه رو !! منظورم این نبود که کسی بمن ایده بده میخواستم بگم جای احوالپرسی و خوش وبش (که اونهم بجای خودش خوبه ولی جاش تو چت رومه ) حرفای مفید بزنیم تا شاید زمینه ای فراهم کنیم که بشه از تجربیات اساتید استفاده بهتری کرد . آخه حیفه فضای به این توپی و دوستان به این درستی و امکانات خوزستان .... هرز بره خاستی اکانت ما رو ببندی ببند نوش جونت .
سلام دوستان
بنده نمایندگی خوزستان مجیک اگ (برچسب حادویی تخم مرغ) از محصولات انجمن رو دارم . دیروز خودم بخش هایی از شهر اهواز رو بازاریابی کردم به خاطر خاص بودن محصول استقبال خوب بود ولی برای پوشش دادن بقیه مناطق اهواز و یا شهرستان ها به نیرو نیاز دارم . اگر از دوستان کسی آماده همکاری هست با من تماس بگیرید.
همراه : 09165909020
لینک مجیک اگ در انجمن
http://forum.unc-co.ir/showthread.php?tid=10895&page=1
دوستان اگر میشه جلسه یا میتینگی بذارید خدارو شکر این روزها هم هوا خوبه هم اینکه فضای سبز اهواز خیلی گسترده شده براحتی میشه باهم هماهنگ کنیم و یه جا تو فضای آزاد باهم تبادل اطلاعات کنیم
با سلام و خیر مقدم به دوستان جدید انجمن.
با توجه به آمادگی دوستان جهت جلسه حضوری از اساتید اهوازی انجمن آقای سلمان پور و محمودی عزیز در صورت امکان درخواست برگزاری جلسه را دارم.