(08-05-2013 10:21 AM)ali zobeid نوشته شده توسط: [ -> ] (08-01-2013 04:33 PM)saman. نوشته شده توسط: [ -> ]سلااااام،سامان هستم ازاهواز،خیلی خوشحال میشم بتونم با بچه های خونگرم استانمون همکاری داشته باشم.خلاصه بگم پایه ام .
شاد وموفق وسلامت وپولدارباشید...
با سلام و خوش آمد به آقا سامان عزیز.
سامان جان خوشحال میشیم برای آشنایی بیشتر از خودت و فعالیتهات بگی.
...............................
24ساله،حسابداری خوندم،علاقه مندبه کارهای تیمی وگروهی،با عموم هم تو کاردستگاه های راهسازی وپیمانکاری خاکبرداری وخاکریزی مشغولیم..
از بورس وسرمایه گذاری هم یه خورده سردر میارم..
تو کاره حمل ونقل (کمرشکن ،حمل دستگاه های راهسازی) هم هستم...
(08-07-2013 03:24 PM)مهرشاد میردائمی نوشته شده توسط: [ -> ]بچه های خوزستان خوش آمدید.....خدا وکیلی استان شما بهترین جا واسه میلیاردر شدنه ....من خودم هم دارم واسه یه معامله نفتی میام یه سر اونجا....پیروز باشین ایشاله
سلام دوست عزیز.من رشته مهندسی نفت خوندم.الان در جستحوی کار هستم.میشه درباره معامله نفتیتون واسم بگید.هم واسه تجربه خودم و هم شاید ما هم تونستیم یه کاری پیدا کنیم.
مرسی

با عرض سلام خدمت دوستان عزیز،
دانشجوی کارشناسی ارشد اقتصاد انرژی هستم و خیلی علاقه مند با گروه استانی خوزستان هستم و اعتقادم اینه توی ایران راحت میشه پول درآورد و توی استانهای جنوبی با خصوص خوزستان بسیار راحت تر.
من تموم تایپیک های این سی صفحه رو خوندم با عرض معذرت خیلی ناراحت شدم از این بی برنامگی، و عدم تشکیل صندوق خوزستان بعد از این همه مدت و جلساتی که دائم تشکیلشون عقب میفته و....
و با تایپیک جناب قربانیان مبنی بر تشکیل صندوق اصفهان در عرض نیم ساعت واقعا شرمنده استاد شدم.
دوستان لطف کنن یه حرکتی به خودشون بدن و به این استان و سرمایه هاش که مهترینش همه این جوونهای پر انرژی و تحصیل کرده است،و قطره قطره تجربه و ایده هایی هست که دوستان صادقانه در اختیار همدیگه گذاشتن.
یه یاعلی بگیم و انشاله صندوق رو تا قبل از مهر ماه تشکیل بدیم.
یا علـــــــــــــــی
(08-09-2013 01:43 AM)em5871 نوشته شده توسط: [ -> ] (08-07-2013 03:24 PM)مهرشاد میردائمی نوشته شده توسط: [ -> ]بچه های خوزستان خوش آمدید.....خدا وکیلی استان شما بهترین جا واسه میلیاردر شدنه ....من خودم هم دارم واسه یه معامله نفتی میام یه سر اونجا....پیروز باشین ایشاله
سلام دوست عزیز.من رشته مهندسی نفت خوندم.الان در جستحوی کار هستم.میشه درباره معامله نفتیتون واسم بگید.هم واسه تجربه خودم و هم شاید ما هم تونستیم یه کاری پیدا کنیم.
مرسی

دوست من سلام .
کار من ثبت سفارش تجهیزات نفتیه و واردات از کارخانجات صاحب نام دنیاست توسط شرکتی که با ان کار میکنم.
با سلام خدمت همه ی هم استانیهای عزیز
بنده اهل بهبهان هستم ، تازه عضو سایت و انجمن شما شدم .
امیدوارم کنار هم صادقانه، شجاعانه، قاطعانه و مصرانه
کارهای خیلی خوب و بزرگی بتونیم انجام بدیم . یا حق . . .
سلام هم استانی ها
من جز اولین کسایی بودم که عضو گروه خوزستان شدم والان چندین ماه از اون قضیه میگذره و به دلیل مشکلاتی که توی این مدت داشتم نتونستم یه سری به این گروه بزنم ولی الان بعد از این همه مدت اومدم ولی دیدم که توی این مدت همه اعلام آمادگی کردن ولی کسی شروع نکرده.....پس کی میخواهید شروع کنید ..
لطفا هر یک از دوستان تخصص و تجربشون رو توی تایپیک بنویسن و اگر ایده ای یا یه فکری که به صورت تکی قابل انجام نباشه و نیاز باشه گه بصورت گروهی انجام شه لطفا بقیه دوستان رو هم اطلاع بدید تا با هم بتونیم ایشالله شروع کنیم.من شوشتر هستم ولی در هفته چند روز اهواز میام و همچنین با شهر های شمال خوزستان ارتباط خوبی دارم.
راستی یادم رفت بگم من ارشد مکانیک هستم و سابقه در کارهای پروژه ای و ساخت و نصب تجهیزات مکانیکی دارم -توی زمینه بازار هم بودم و علاقه زیادی هم به کارهای آزاد پیدا کردم .......

سلام خدمت تمام هم استانی های عزیز...
خبری نیست ... جلسه ای،برنامه ای ،طرحی!!!!!!!!!!
[/quote]
سلام دوستان عزیز
میخواستم بپرسم توی اهواز اموزشگاه برنامه نویسی و طراحی وب خوب هستش یا نه
اگه کسی در جریان هست و لطف کنه شماره تلفن یا اسم اموزشگاه رو برام ارسال کنه
ممنون میشم
با تشکر
سلام دوستان خوزستانی
اسماعیل هستم از بهبهان ولی 2 ساله که اهواز زندگی میکنم. امیدوارم اینجا بتونیم کنار هم کارهای بزرگی انجام دهیم