سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی خوزستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
سلام به همه دوستان و یه دنیا تشکر از اقای سلمان پور به خاطر اطلاع رسانی به موقع همایش دکتر ازمندیان من رفتم یه دنیا از دکتر ازمندیان انرزی گرفتم همون موسسه در پایان همایش اعلام کرد جمعه 21 مهر دکتر جهانگیری استاد نمونه کار افرینی همون کسی که در جلسه حضوری درموردش گفتم (عکسش ایشون و مصاحبه ایشون توی انجمن هست ) میاد اهواز من حتما جمعه میرم پیشنهاد میکنم دوستان هم اگر مایل هستند تشریف بیارن همایش از نزدیک هم با استاد اشنا بشید وبا ایده های جالب و کاربردی برای راه اندازی کسب و کار هم اعضا برای شروع بهتر طرح با ایشون در بین انتراک جلسه مشورت کنیم البته ساعت 18 تا 21 این طور که مدیر موسسه روزنه نگاه اقای کاشانی میگفت من میپرسم دقیقشو اطلاع میدم
ادرس همایش کسب و کار و کارافرینی دکتر جهانگیری

سه راه فرودگاه تالار اجتماعات دانشگاه ازاد واحد علوم تحقیقات
21 مهر 1391

در مورد جلسه جمعه

من تا قبل ساعت همایش احتمالا همون 18 باشه هر ساعتی باشه میام
مرسی آقای قشونی که اطلاع رسانی کردید سعی میکنم حتما شرکت کنم. فقط شما اطلاعات دقیقش رو لطفا بهمون بدید.

آقای سلمان پور از شما به عنوان یکی از اعضای فعال کمال تشکر رو دارم.

با این اوصاف دوستان آمادگی جلسه ی این هفته رو ندارن.

تعیین زمان جلسه ی حضوری رو به عهده خودتون میذارم هر وقت آمادگی داشتید لطفا اعلام کنید.

امیدوارم تا اون موقع اعضا اطلاعات مفیدی رو درمورد نحوه اجرای طرح به دست آورده باشند.
من برای جلسه روز جمعه در هر ساعتی آمادگی دارم.
پس با این اعلام امادگی دوستان ساعت 10 صبح جمعه اگر دوستان پیشنهاد دیگه ای دارند برای ساعت جلسه با توجه به این که اقا حمزه تا قبل 13 فقط میتونه بیاد منم که عصر ساعت 18 باید برم همایش اعلام کنید
من هم برای ساعت 10 روز جمعه آماده ام.
پس لطفا محل قرار رو مشخص کنیم.

امیدوارم که روز جمعه هوای خوبی داشته باشیم....10_003
خوزستانی های عزیز و خونگرم لطفا حتما جلسه را برگزار فرمائید.
من برای روز جمعه 10 صبح آماده ام مکان هم ساحل غربی زیر پل هفتم!
برای مکانی که قبلاً گفتم، دیشب مراجعه و با مالک صحبت کردم متأسفانه موافقت نکردند!
حیف که من به خاطر یه سری مشکلات نمیتونم تو جلسات باشم اگه ازاد شدم از دست این مشکلات صد در صد در اولین جلسه شرکت میکنم
دوستان به جای ما
خوش باشید
با تشکر
با سلام
دومین جلسه حضوری اعضای گروه خوزستان امروز جمعه 21مهرماه در ساعت 10 صبح برگزار شد.
بحث های مفصلی درباره امکانات و طرحهای عملی صورت گرفت و بیشترین تمرکز روی طرحی که خانم طاوسی در مورد توزیع میوه بسته بندی شده داده بودند بود که متأسفانه خود ایشان نتوانستند در جلسه حاضر شوند اما درباره طرح پیشنهادیشان مفصلاً بحث شد و به نتایج خوبی هم دست یافتیم.
قرار بر این شد که هرکدام از اعضا درباره مکان و نوع آن(کارگاه،منزل مسکونی،مغازه یا...) در محدوده هایی از شهر که تعیین کردیم تحقیق و پرس و جو کند و روش ابداعی و خوبی هم برای شروع پیشنهاد شد که بدلایلی فعلاً در اینجا ذکر نمیشود.
در مورد صندوق استانی هم انشالله در بانک حساب مشترک افتتاح میکنیم اما بدلیل اینکه کل گروه ما فعلاً 4نفر است و یک نفر غایب بود برای انتخاب بازرس و حق امضا تصمیم گرفته نشد و به زمان افتتاح حساب موکول شد.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
لینک مرجع