سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی خوزستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
ببخشید من هر چند وقت جسارت میکنم و میام خوزستان.
در جواب دوستمون عرض کنم کنجدی که در ایران هست اکثرا خارجیه که بصورت سفید و پوست کنده وارد کشور میشود ولی کنجدهای داخل ایران مشکی هست و پوستش سیاهه و در خراسان کشت میشه و فکر کنم کرمان و یزد هم داشته باشه.
کنجد ارزان رو باید از وارد کننده های بزرگ که اکثرشان در تهران هستند خریداری کرد تا جایی که من اطلاع دارم شرکتهایی مثل حلوا شکری عقاب و مزمز و ... از تهران میخرند.قیمت خواستید پیام بدین براتون بگیرم.
(02-11-2013 11:14 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]ببخشید من هر چند وقت جسارت میکنم و میام خوزستان.
در جواب دوستمون عرض کنم کنجدی که در ایران هست اکثرا خارجیه که بصورت سفید و پوست کنده وارد کشور میشود ولی کنجدهای داخل ایران مشکی هست و پوستش سیاهه و در خراسان کشت میشه و فکر کنم کرمان و یزد هم داشته باشه.
کنجد ارزان رو باید از وارد کننده های بزرگ که اکثرشان در تهران هستند خریداری کرد تا جایی که من اطلاع دارم شرکتهایی مثل حلوا شکری عقاب و مزمز و ... از تهران میخرند.قیمت خواستید پیام بدین براتون بگیرم.
ممنون بابت کمکهایتان،اگر آمارشو برام در بیارین ممنون میشم.10_004
(02-11-2013 11:14 PM)mir abas نوشته شده توسط: [ -> ]ببخشید من هر چند وقت جسارت میکنم و میام خوزستان.
اختیار دارید آقای خالدی
استان خودتونهBig Grin
عرضم به حضورتون کنجد در خوزستان هم کشت میشود در اطراف شهرهای اهواز، شوش، بستان، و منطقه دشت آزادگان خودم شخصاً مزارعش را دیدم البته چند سال اخیر ظاهراً کمتر شده نوعش هم همان قبل از پوست کندن سیاه است ولی بعد از پوست کندن سفید میشود.
یکی از مراکز تولید حلوا شکری و ارده هم شوشتر هست آقا ابراهیم شما اطلاعاتی درباره اش ندارید؟
(02-12-2013 12:01 AM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]
اختیار دارید آقای خالدی
استان خودتونهBig Grin
عرضم به حضورتون کنجد در خوزستان هم کشت میشود در اطراف شهرهای اهواز، شوش، بستان، و منطقه دشت آزادگان خودم شخصاً مزارعش را دیدم البته چند سال اخیر ظاهراً کمتر شده نوعش هم همان قبل از پوست کندن سیاه است ولی بعد از پوست کندن سفید میشود.
یکی از مراکز تولید حلوا شکری و ارده هم شوشتر هست آقا ابراهیم شما اطلاعاتی درباره اش ندارید؟
انواع حلوا ها در شوشتر تهیه و به فروش میرسد و طعم بسیار دلنشینی دارد و من یقین دارم اگر این محصولات را با بسته بندی شیک به بازار بیرون استان عرضه شود سود کلانی خواهد داشت.
اما یک سری مشکلات وجود دارد.
1-کسانی که این حلوا ها رو تولید میکنند چون که از بازاریان قدیم هستند فرمول کار خودشون رو به کسی نمیدن
2-تولید حلوا کار بسیار پر زحمتی هست
3-نیاز به سابقه طولانی مدت در این عرصه دارد زیرا کاری به شدت تخصصی هست
ولی با این حال این کار سود بسیار بالایی دارد.

دوستان کنجد فراورده های زیادی دارد
اگه اشتباه نکنم کنجاله(برای مرغداریها)ر-روغن-خوراک دام-و...
اگر کسی از دوستان صنایع غذایی خونده لطفا فراورده های کامل کنجذ رو برای ما بگه به طوری که کارمون هیچ دور ریزی نداشته باشه
(02-11-2013 08:34 PM)eev نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام...
من ابراهیم هستم و در شهرستان شوشتر زندگی میکنم.ایده های زیادی برای کار اجرایی دارم و شرکتم رو که در زمینه صنایع غذایی هست به زودی تاسیس میکنم.
راستی من دانشجوی معماری هستم و پاسخگوی سوالات احتمالی دوستان...10_004

سلام به افا ابراهیم خوش امدی به امید همکاری و دیدار شما
(02-12-2013 03:34 AM)mohammad62 نوشته شده توسط: [ -> ]
(02-11-2013 08:34 PM)eev نوشته شده توسط: [ -> ]با سلام...
من ابراهیم هستم و در شهرستان شوشتر زندگی میکنم.ایده های زیادی برای کار اجرایی دارم و شرکتم رو که در زمینه صنایع غذایی هست به زودی تاسیس میکنم.
راستی من دانشجوی معماری هستم و پاسخگوی سوالات احتمالی دوستان...10_004

سلام به افا ابراهیم خوش امدی به امید همکاری و دیدار شما

ممنون بابت لطفتون
سلام به دوستان عزیز.

آقا ابراهیم به گروه خودت خوش اومدی و امیدوارم همینگونه که شروع کردی با انرژی هم ادامه بدید.

از آقای خالدی عزیز بابت حضورشون در انجمن خوزستان تشکر میکنم و ممنونم که افتخار میدین.
و با تشکر از آقا حمزه یاور همیشگیه انجمن و بچه های خوزستان.
(02-12-2013 04:53 PM)ali zobeid نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به دوستان عزیز.

آقا ابراهیم به گروه خودت خوش اومدی و امیدوارم همینگونه که شروع کردی با انرژی هم ادامه بدید.

از آقای خالدی عزیز بابت حضورشون در انجمن خوزستان تشکر میکنم و ممنونم که افتخار میدین.
و با تشکر از آقا حمزه یاور همیشگیه انجمن و بچه های خوزستان.

ممنون بابت همه لطفی که دوستان نسبت بنده دارند.
دوستان طرز تهیه ارده خونگی رو براتون میزارم امیدوارم مفید واقع بشه10_004

مواد لازم:

کنجد سفید ۳ پیمانه
روغن کنجد یا روغن زیتون در صورت نبودن روغن مایع ۴/۳ پیمانه

طرز تهیه.

ابتدا فر را را روی درجه ۱۸۰ سانتیگراد به مدت یک ربع جلوتر روشن کنید تا کاملا گرم

شود.کنجد را درون سینی فر بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید تا کمی از

حالت خامی بیرون بیاید.سپس از فر درآورید و با روغن کنجد درون ظرف غذاساز بریزید

و کاملا له کنید خیلی راحت شما بهترین حلوا را درمنزل تهیه کرده اید.فقط قبل از هربار

استفاده کاملا ظرفی را که در آن حلوا را ریخته اید تکان دهید.مطمئن باشید از طعم و

مزه آن تعجب خواهید کرد.

منبع
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
لینک مرجع