سلام به همه بهزاد هستم از ماهشهر خوشحالم که با هم استانیام تبادل نظر دارم به امید روزهای خوش برای همه
سلام بر همولایتی های عزیز
زاده خرمشهر ، دیمو بیبونی ، دانشگاهم معشور
و اما جنگ و ناآبادانی بعدش منو ساکن سه پایتخت سیاسی،فرهنگی و معنوی ایران کرد.
خداییش حال می کنم هر وقت این تاپیک بالا میاد
به امید موفقیت روز افزون گروه خوزستان قهرمان
انشاله
(04-10-2013 10:49 PM)Andisheh نوشته شده توسط: [ -> ]سلام بر همولایتی های عزیز
زاده خرمشهر ، دیمو بیبونی ، دانشگاهم معشور
و اما جنگ و ناآبادانی بعدش منو ساکن سه پایتخت سیاسی،فرهنگی و معنوی ایران کرد.
خداییش حال می کنم هر وقت این تاپیک بالا میاد
به امید موفقیت روز افزون گروه خوزستان قهرمان
انشاله
خیلی خوش آمدید دوست عزیز
انشالله بتوانیم در کنار هم همکاری هایی داشته باشیم.
لطفاً درباره تجارب، اهداف و امکانات خودتان توضیحاتی بفرمایید تا زمینه همکاری اعضای گروه فراهم شود.
باتشکر
سلام همولایتی
من که یه رزومه ای از خودمو در دو سه تاپیک گذاشتم. یه سری از اهداف و برنامه ها رو هم در تاپیکهای بدون لینک موجود در امضاء، اما گذشته از این حرفها و دوری فاصله، امیدوارم شرایطی فراهم بشه که بتونیم دو قطب خوزستان و خراسان رو با هم ارتباط بدیم.
نایب الزیاره همه همولایتی های عزیز هم هستم و انشاله که حال اخوی گرامی هم بهبود کامل پیدا کرده باشه.
موفق باشید
سلام به همه دوستان به امید فعال تر شدن گروه استان ما
سلام به اقا حمزه و علی افا
سلام . . . مهدي هستم از دزفول . . . انشالله بتوانیم در کنار هم همکاری هایی داشته باشیم . . .
(04-11-2013 03:37 AM)mohammad62 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستان به امید فعال تر شدن گروه استان ما
سلام به اقا حمزه و علی اقا
سلام بر محمد قشونی عزیز و کم پیدا
آقا ما دلمون واسه همه تنگ شده.
یه جلسه بذاریم هم دوستان جدید گروه رو ملاقات کنیم هم درباره طرح ها و برنامه ها صحبت کنیم
البته بنده ترجیح میدم جلسه بعد از برنامه سفر اعضای انجمن به اصفهان باشه که بتونیم طبق سیاستها و پیشنهاد دیگر گروه های استانی که در اصفهان ملاقات میکنیم حرکت کنیم.
(04-11-2013 03:08 PM)blacknight19 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام . . . مهدي هستم از دزفول . . . انشالله بتوانیم در کنار هم همکاری هایی داشته باشیم . . .
سلام مهدی جان به انجمن و گروه خودتان خوش آمدید.
به امید خدا برنامه هایی در پیش است که حتماً برای شهرهای شمالی استان به وجود شما نیاز خواهد بود.
موفق باشید.
با تشكر از حمزه عزيز . . . من همينجا آمادگي خودم رو اعلام ميكنم .
جلسه که بگذارید من هم سعی میکنم حتما حضور داشته باشم./
سلام
دوستان، من تو اصفهان تو کار تولید وپخش لباس (فعلا زیرپوش رکابی مردانه )هستم که از نوع زیرپوش های طرح داره . البته یه جور تاپ مردونه است.
باقیمت توافقی به نسبت شهر مورد نظر...
اگه کسی از بچه های انجمن خواستار باشه و میتونه توی شهرشون این جنس را بفروشه یا مثلا بازاریابی کنه و درکل بتونیم با هم همکاری کنیم یاعلی بگه و بهم پیام خصوصی کنه تا تاباهم تماس بگیریم
منتظرم...