سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی خوزستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
سرویس رایگان میوه تازه بسته بندی شده به درب منزل

مزایای سبد میوه روزانه :

١- سرویس رایگان

٢- صرفه جویی در وقت مشتری

٣- صرفه جویی در انرژی مشتری

۴- جلوگیری از اسراف و فاسد شدن میوه به علت خرید اضافی

۵- خرید به مقدار کم از هر نوع میوه اما با تنوع بیشتر

۶- ارائه اطلاعات در مورد میوه جات بر روی برچسب کالا

٧- ارائه آموزش تهیه دسر با میوه مربوطه

٨- شرکت در قرعه کشی ماهانه

٩- ارائه خدمات حمل و نقل میوه شب عید به صورت رایگان

١٠- فروش رایگان میوه شب عید تا سقف ۵٠٠٠٠٠ ریال به مشتریان ثابت

تعداد میوه کمتر = ارزانتر و تنوع بیشتر

تمامی میوه ها شستشو و طی چند مرحله ضد عفونی میگردد و در یک بسته بندی شیک بفروش میرسد

بر روی بسته بندی میوه محافظ بهداشتی آنی قرار میگیرد که فیلمی ست شفاف دارای منافذ بسیار ریز که خروج بخار مواد غذایی را آسان ساخته و ضمن تازه نگه داشتن و حفظ رنگ اصلی از فاسد شدن آن جلوگیری می کند

طعم و بوی میوه ها را با استفاده از این روش بهداشتی حفظ نمائید و مانع سرایت و پخش بوی آنها در یخچال و منزل شوید

کشیدن محافظ بهداشتی آنی روی ظروف سبزیجات و میوه ها باعث تازه ماندن آن به مدت بیشتری میشود

محصولات ما : سیب قرمز ۶ عدد - سیب ترش ۶ عدد - هویچ - نارنگی - پرتغال - سبزیجات - کیوی - انگور - گوجه - خیار و ...

ادویه جات و تنقلات و گیاهان دارویی و ...

همچنین بنا بر سفارش شما بسته بندی متنوع میگرد ،‌بطور مثال : ٢ عدد سیب + ٢ عدد پرتغال + ٢ عدد کیوی

مناسب برای کلیه دانشجویان ،‌سالمندان ،‌شاغلان ،‌و افرادی که وقت و انرژِ‌ی گرانبهای خود را صرف چرخیدن در بازار و ... نمی کنند

کلیه میو ها دست چین شده و فاقد هرگونه زدگی می باشد و در صورت عدم رضایت تعویض میگردد

به همان قیمت بازار میوه و میوه فروشی ها ...
عزیزان خوزستانی بهتر است اول در جلسه هماهنگی وضعیت صندوق خود را مشخص کنید(براساس جلسه هماهنگی گیلانیهای عزیز)این موارد به راحتی پیاده می شود.
این طرح در رشت پیاده شده.

اگه این مزایا رو برای مشتری داشته باشه کسی بدش نمیاد تو خونه ش بشینه و سفارش بده و جنس خوب با همون قیمت بازار تحویل بگیره .

به نظرم اگه جا بیافته استقبال میشه. نیاز به تبلیغات بالا داره.

این کار به صورت گروهی امکان پذیره به خاطر اینکه باید تقسیم کار بشه. کارهایی از قبیل بازاریابی و تبلیغات، خرید میوه از میدون بار، گرفتن سفارشات ، تحویل درب منزل .....

در ابتدا نیازی نیست کار به صورت گسترده ارائه بشه کم کم و گام به گام باید گسترش پیدا کنه.

درمورد اینکه این کار چقدر سرمایه نیازه و جزئیات کار چی هست باید تحقیقات جامع انجام بشه.
جلسه هماهنگی و تعیین وضعیت صندوق در اولویت کاری است.
آقای قربانیان و سلمان پور ممنون از اینکه همراهی میکنید.
باتشکر از خانم طاووسی و طرح جالب شون بهتره در جلسه حضوری بعد از تشکیل صندوق روی طرح و جزییات اون بحث کنیم
درمورد اقلام آرایشی و بهداشتی این رو بگم که جز اقلام ضروری و لاینفک خانم های ایرانی خصوصا اهوازی ست.

خانم ها به راحتی برای تهیه این اقلام پول خرج میکنن . و استفاده کنندگان این اقلام طیف وسیعی رو تشکیل میده.

مغازه های لوازم آرایشی اهوازم بیشترین اجناس خود رو از بندر گناوه با قیمت نازل تهیه میکنن و در اهواز با قیمت گزاف میفروشن.

من بارها شاهد بودم که خانم ها بابت این اقلام مبالغ زیادی می پردازند. حتی این رو ذکر کنم که خیلی از اقلام بی کیفیت هستن. ولی این موضوع مانع خرید خانم ها نمیشه.

اگر جنس باکیفیت با قیمت مناسب در اختیار این طیف وسیع قرار دهیم اونها رو مشتری های دائمی خود کردیم.

همون طور که گفتم بازار صد دستگاه بازار شلوغ و کاملی هستش تنها چیزی که خیلی کم به چشم میخوره همین فروشگاه لوازم آرایشی و بهداشتی ست.
نسبت به همه عزیزان انجمن احساس مسئولیت میکنم و امیدوارم بتوانم کمکی باشم برای تحرک بیشتر شما عزیزان در رسیدن به اهدافتان.
آقای قربانیان به گروه خیلی لطف دارید امیدوارم که همه ی اعضا به هدفهایشان برسند.

خواهش میکنم آقای قشونی.
سلام.

خانم طاوسی عزیز بسیار ایده های جذابی داشتین.طرح میوه به نظر من جواب میده.
اولا اینکه در مناطق بالای شهر مثل کیانپارس و زیتون کار بشه .همچنین در شهرک های کارمندی که از بازار روز فاصله دارند مثل شهرک نفت و منازل 200 دستگاه صنایع فولاد.همچنین دانشجویان شهرستانی چمران و آزاد.

میتونیم روی پکیج هایی برای مهد کودک ها هم کار کنیم(تغذیه).

ولی به نظر من نباید به سمت خویش فرمایی(مغازه داری) بریم.ما باید کارآفرینی و سرمایه گذاری کنیم.

با تشکر از آقای قربانیان که مارو تنها نمیزارن.من برای جلسه دوم حضوری و تشکیل صندوق آمادگی دارم.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
لینک مرجع