سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی خوزستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
مرسی آقای سلمان پور از اینکه پاسخ دادید.

آقای سبتاوی درمورد حضورتون در جلسه ی حضوری با آقای سلمان پور موافقم در صورت تضمین حاضر به سرمایه گذاری هستم
سلام .

من برای جلسه روز جمعه اعلام آمادگی میکنم.و پیشنهاد میکنم چون جلسه در فضای باز هستش میتونیم کمی ساعتش تغییر بدیم که گرمای هوا کمتر باشه و تمرکز رو از ما نگیره.
امیدوارم هر چه زودتر جلسه حضوری شما انجام شود. موفقتر باشید.
با تشکر از راهنمایی های استاد قربانیان مابرای فعال تر شدن گروه خوزستان به راهنمایی ایشون نیاز داریم
دوستان امروز و فردا روزه تحریم سایت گوگل میباشد
آقای زبید به این دلیل گفتیم ساعت 5 چون ممکن است دوستانی از مناطق دورتر یا حتی شهرهای دیگر استان بخواهند شرکت کنند.
آخر هفته اگر دیدیم فقط بچه های اهواز بودند یک ساعت دیرتر شروع میکنیم.

فعلا 4 نفر هستیم:
1-خانم طاوسی
2-علی
3-محمد
4-حمزه

فکر میکنم آقای سبتاوی هم اگر به انجمن سر بزنند حتماً اعلام آمادگی خواهند کرد.
سلام اقا حمزه نه من که مشکلی ندارم تاقبل جمعه هم یه جلسه انلاین هماهنگ کنیم بد نیست همون 3 نفر استارت کار بزنیم بهتره هیچ کاری نکردنه
سلام خدمت آقاي سلمانپور متاسفانه بنده امكان شركت در جلسه رو ندارم چون هميشه براي اخر هفته برنامه ريزي كردم در ضمن آبادان هستم نزديك به 6ماه از سايت ديدن ميكنم . ميدونم اكثرا آدمهاي مثبتي هستن براي همين اينجا من كامنت گذاشتم . خودم شركت بازاريابي تاسيس كردم و حدود يكماه كه شروع كردم همه كار كردم از فاركس گرفته تا خريد و فروش سكه زمين الان موقعيت خوبي پيش اومده كه با توجه به افزايش روز افزون دلار و كم ارزش شدن ريال ايراني تنها راه سود صادرات مي باشد.
. يعني صادراتي كه در قبال آن دلار دريافت مي كني آنهم در زماني ايران تحريمه و شديدا به دلار نياز داره درامد بالايي كه پيشنهاد دادم نيازمند تجربه فراوان و ارتباطات زيادي داره . كه با توجه به اينكه عموهاي من هر دوي موارد رو دارن پيشنهادي دادند كه بسيار وسوسه انگيز است . اين هم بگم كه خودم هم دريا زياد رفتم با لنج كاركردم و ميدونم كه پيشنهاد آنها فوق العاده است . فردا قرار با يكي از اونا ديدار داشته باشم احتمالا با هم شريك شويم . ولي ميتونيم با هم سرمايه بيشتري جمع كنيم و يك لنج صيادي بخريم كه از باربري بهتره . فردا يا پس فردا نتيجه رو به شما اعلام ميكنم . اگر كسي مايله شريك بشه قطعا قبلا جلسلتي برگزار مي كنيم با حضور عموهايم تا تضمينهاي لازم رو بگيريم . در غير اينصورت خودم هم حاضر نمي شم ريسك كنم
سلام
مهدی هستم
30 سالمه توی حسابداری شرکت شونیز دفتر اهواز مشغول به کار هستم
با توجه به توانایی های مدیریتی ک در خودم میبینم این کار واسم خیلی کوچیک شده
و دوست دارم کارای بزرگ و مدیریت کنم در ضمن بگم من دیپلمه هستم و هرگز بابت این قضیه متاسف نیستم چون هیچ وقت نزاشتم این کمیمیت کیفیت کارمو پایین بیاره
(09-24-2012 11:11 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]آقای زبید به این دلیل گفتیم ساعت 5 چون ممکن است دوستانی از مناطق دورتر یا حتی شهرهای دیگر استان بخواهند شرکت کنند.
آخر هفته اگر دیدیم فقط بچه های اهواز بودند یک ساعت دیرتر شروع میکنیم.

فعلا 4 نفر هستیم:
1-خانم طاوسی
2-علی
3-محمد
4-حمزه

فکر میکنم آقای سبتاوی هم اگر به انجمن سر بزنند حتماً اعلام آمادگی خواهند کرد.

آقای سلمانپور عزیز می توانید تلفنی هماهنگ کنید.
سلام به اقا مهدی خوش امدی اگر اهل کار گروهی هستید حتما در بحث انجمن مشارکت کنید تا با اعضا هر چه زودتر به کار عملیاتی برسیم
دوما مشکل فعلی جامعه ما هم مدرک بدون مهارت شده مدرک من و شما مهم نیست این مهارت و تجربه ماست که برای موفقیت کار لازمه جهت اطلاع شما روز جمعه گروه اولین جلسه رو برگزار میکنه اگر مایلید شما هم برای شرکت در جلسه اعلام امادگی کنید
سایر دوستان حتی برای کمک فکری هم شده در گفت و گو های انجمن مشارکت کنید تا گروه خوزستان فعال تر بشه ممنون از هرکی که مشارکت مکنه
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
لینک مرجع