سلام دوستان
مصطفی هستم از آبادان
به عنوان استارت انجمن می خاستم نظرتون رو در باره صنعت ضایعات بخصوص کاغذ بپرسم کسی اطلاعات داره بسم الله
(08-06-2012 11:04 AM)mostef نوشته شده توسط: [ -> ]سلام دوستان
مصطفی هستم از آبادان
به عنوان استارت انجمن می خاستم نظرتون رو در باره صنعت ضایعات بخصوص کاغذ بپرسم کسی اطلاعات داره بسم الله
مصطفی جان به انجمن خودت خوش آمدی.
سؤالتو متوجه نشدم آیا منظورت خرید و فروش ضایعات هست یا بازیافت و تولید مجدد؟
سلام دلتا جان
توی ایران و خوزستان صنعت بازیافت خیلی جا برای کار داره چه خرید و فروش چه خود بازیافت و تولید به نظرم همه جوره می شه روی موضوع مانور داد
بخصوص کاغذ که الان داره هزینه های میلیاردی براش صرف می شه و هر روز شاهد دور ریختن هنگفتها پول بی زبون هستیم
سلام دوستان من روبان هستم و اهل مسجد سلیمان خیلی خوشحالم که با شما و این گروه اشنا شدم
از تمام عزیزانی که در اهواز حضور دارند یا از شهرهای دیگه میتونن در جلسه حضوری شرکت کنند دعوت میشه اعلام آمادگی کنند.
سعی میکنیم ابتدا یک جلسه آنلاین بگذاریم و بعد یه قرار حضوری با همه ی دوستان در اهواز
هرکس ایده ای مدنظر داره هم مطرح کنه تا گروه را فعال کنیم.
من هماهنگی های لازم را انجام میدم اگر ایده خوب دارید من حاضر به مذاکره و مشارکت هستم.
در زمینه حمل و نقل مصالح ساختمانی و راهسازی هم الان فعالیت دارم .
بسم الله منتظر دوستان خوزستانی هستیم.
سلام به همه دوستای گلم مخصوصا آقا حمزه.
بنده آماده حضور در جلسه حضوری هستم و خیلی خوشحال میشم از نزدیک با دوستان آشنا بشم.
علی زبید 09359303202
(08-27-2012 01:14 AM)ali zobeid نوشته شده توسط: [ -> ]سلام به همه دوستای گلم مخصوصا آقا حمزه.
بنده آماده حضور در جلسه حضوری هستم و خیلی خوشحال میشم از نزدیک با دوستان آشنا بشم.
علی زبید 09359303202
سلام علی جان خیلی خوش آمدی
اگر بقیه دوستان اعلام آمادگی کنند انشالله جلسه را برگزار میکنیم.
سلام . من عضو جدید هستم خوشحال میشم در کنار همشهری های عزیز فعایت کنم.
من ساکن اهواز هستم برای جلسه حضوری با کمال میل آماده هستم
خیلی خوش آمدید
دوستان عزیز لطفاً مختصری از تخصص، فعالیتها، علایق و قابلیتهای خود را ذکر کنید تا در مورد موضوعاتی برای گفتگو به توافق برسیم انشاالله
با سلام به دوستان.
من علی هستم 30 ساله از اهواز.مهندسی متالوژی خوندم و الانم به صورت مجازی دوره ارشد MBA رو دارم میخونم در حال حاضر کارمند فولاد خوزستانم و پاره وقت در دانشکده فنی حرفه ای تدریس میکنم.
دوست دارم که به استقلال مالی برسم و کسب و کار خودم رو راه اندازی کنم.عاشق تجارت و بیزنس هستم و بعضی اوقات با پولی که دارم خرید و فروش میکنم ،توی هر زمینه ای.
هدف و آرزوی من راه اندازی شرکت هلدینگ و مادر میباشد که بتونم در تمامی زمینه هایی که دوست دارم تجارت کنم.
با تشکر از شما.