سلام
عذر خواهی منو پذیرا باشید از اینکه نتونستم در جلسه ی حضوری شرکت کنم.
لطفا از طریق ایمیلم من رو در جریان نتایج جلسه قرار بدید.
soosan.raha@yahoo.com
سلام,کریم هستم از اهواز,خوشحال میشم اگر با همشهریان عزیزم فعالیت کنم[/font]
به انجمن خودت خوش آمدی آقا کریم
در صورت امکان از علایق، تخصص و ایده هایی که دارید بگوئید تا بیشتر با هم آشنا شویم و انشاالله زمینه همکاری فراهم شود.
(09-19-2012 08:10 PM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]از حضور شما عزیزان بسیار خوشحالم و انشالله در وقت مناسب قرار جلسه حضوری گذاشته خواهد شد.
پیشنهاد میکنم ابتدا جلسه آنلاین بگذاریم اگر آمادگی دارید در چت روم انجمن یا مسنجر یاهو یا هر جا راحت بودید تاریخ هم روز جمعه 31 شهریور ساعت 11 شب هرکس آمادگی داره اعلام کنه لطفاً.
برای هماهنگی متوانید با من تماس بگیرید از طریق ایمیل یا تلفن
09166165449
(09-19-2012 05:30 AM)mohammad62 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
دوستان حتما استاد جهانگیری کار افرین نمونه کشوری میشناسید اگر شما دوستان بجنبید یه گروه تشکیل بدیم با حداقل سرمایه با کمک و راهنمایی ایشون بنا به گفته خودشون هر کسی که بخاد کاری شروع کنه ایشون ده ها طرح تضمین شده داره که 0 تا 100 خوده ایشون و گروه شون کمک میکنند که به جلو بره یعنی ما باید یه گروه تشکیل بدیم با هر مقدار سرمایه ای با همکاری ایشون طرح ما اجرا میکنیم 09393058052
من منتظره نظرات دوستان هستم
سلام محمدجان حتما درباره این موضوع در جلسه مفصل صحبت میکنیم.
با سلام متاسفانه بدلیل مشغله کاری ار جلسه انلاین با خبر نشدم از دوستان تقاضا دارم برای کسانی که اهواز نیستن چت روم راه بندازن که بقیه هم امکان مشارکت داشته باشن.البته دوستان اگه واقعا طرحی توجیه اقتصادی داشته باشه حاضر به سرمایه گذاری هستم
سلام دوستان,
از استقبال گرمتون سپاسگذارم,من سالها تجربه کار کشاورزی دارم و هم اینکه فارغ التحصیل از این رشته,اگر ایده یا سوالی باشه تا اونجایی که میتونم از دوستان دریغ نمیکنم.
با سلام.
دوستان عزیز همچنان از ایده هاشون و تخصص هایی که دارن صحبت کنن.
سمینار رایگان کسب و کار روز جمعه 5/8/91 با استاد جهانگیری در اهواز.
سلام.
مرسی آقای زبید که اطلاع رسانی کردید لطفا ساعت و مکان رو هم ذکر کنید.
خواهش میکنم خانوم طاووسی.
یه سانس صبح داره و یه سانس هم بعد ازظهر.
من خودم صبح میرم .جمعه 10 صبح تالار آفتاب.
متاسفانه اسم موئسسه برگزار کننده رو چون تبلیغ میشه نمیتونم بگم.

سلام من هم اهوازی هستم. چطور باید عضو گروه شد؟ چیکار باید بکنیم؟
لطفاً اگه میتینگی یا جلسه ای یا هرچیزی داشتین بنده رو هم مطلع کنید .