سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: گروه استانی خوزستان
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
دوست عزیز با زدن این تایپیک عزیزان خوزستانی خونگرم شما را پیدا میکنند.
سلام به همه دوستان و
ahmad1363.

خیلی خوشحالیم که به جمع ما اومدی .لطفا بیشتر از خودتون ،فعالیت هاتون و ایده هایی که دارین بگین که بیشتر با شما آشنا بشیم.
(10-21-2012 11:00 PM)ahmad1363 نوشته شده توسط: [ -> ]سلام من هم اهوازی هستم. چطور باید عضو گروه شد؟ چیکار باید بکنیم؟

لطفاً اگه میتینگی یا جلسه ای یا هرچیزی داشتین بنده رو هم مطلع کنید .

سلام دوست عزیز
خیلی خوش آمدید
لطفاً نظرات و ایده های مطرح شده در تاپیک را مطالعه و نظرتان را اظهار بفرمائید.
ضمناً همانطور که آقای زبید گفتند کمی از تخصصها و طرحهای خود بگویید تا پس از آشنایی امکان شرکت شما در جلسات حضوری گروه فراهم گردد.
با عرض سلام خدمت دوستان مخصوصاً دوست بزرگوارمون آقای هوشنگ قربانیان که بنده ارادت خاصی نسبت به ایشون دارم.

بنده احمد هستم 28 سالمه دو ترم دیگه انشاالله فارغ التحصیل مهندسی صنایع میشم.بیکار هستم و سرمایه ای آنچنانی ندارم که بخوام باهاش کاسبی راه بندازم.

حدود 5 سالی عمرمونو تو اینترنت به بطالت گذروندیم تا یه سری چیزها یاد بگیریم . از تاسیس وبلاگ و سایت و راه اندازی سیستم ها ورد پرس و جوملا و بازاریابی ایمیلی و فعالیت در شبکه های اجتماعی مختلف و راهکارهای جذب مخاطبین.

اهل ریسک پذیری هستم ولی نه در اون حدی که متحمل هزینه فرصت بشم . هرکاری رو به دقت بررسی میکنم بیشتر ضرر کار هم نگاه میکنم چون سود شیرینه بدست اوردنش ولی تلخی های ضرر هم هست که اگه راهکار مقابله با اون اعمال نشه شیرینی سود رو کاملن از بین میبره.

ایده که زیاد هست ولی مهم بستریه که باید فراهم باشه تا ایده تحقق پیدا کنه.

یک خصلتی هم که دارم شاید به مزاق کسانی خوش نیاد هدفم از کار رسیدن به پول و سود نیست هدفم خدمت به جامعست و بدست اوردن پول درست بیشتر سرلوحه کارمه .

اگه لازم به توضییح جزئیات بیشتر باشه بنده در خدمتم.
(10-22-2012 03:15 PM)ahmad1363 نوشته شده توسط: [ -> ]با عرض سلام خدمت دوستان مخصوصاً دوست بزرگوارمون آقای هوشنگ قربانیان که بنده ارادت خاصی نسبت به ایشون دارم.
بنده احمد هستم 28 سالمه دو ترم دیگه انشاالله فارغ التحصیل مهندسی صنایع میشم.بیکار هستم و سرمایه ای آنچنانی ندارم که بخوام باهاش کاسبی راه بندازم.
حدود 5 سالی عمرمونو تو اینترنت به بطالت گذروندیم تا یه سری چیزها یاد بگیریم . از تاسیس وبلاگ و سایت و راه اندازی سیستم ها ورد پرس و جوملا و بازاریابی ایمیلی و فعالیت در شبکه های اجتماعی مختلف و راهکارهای جذب مخاطبین.
اهل ریسک پذیری هستم ولی نه در اون حدی که متحمل هزینه فرصت بشم . هرکاری رو به دقت بررسی میکنم بیشتر ضرر کار هم نگاه میکنم چون سود شیرینه بدست اوردنش ولی تلخی های ضرر هم هست که اگه راهکار مقابله با اون اعمال نشه شیرینی سود رو کاملن از بین میبره.
ایده که زیاد هست ولی مهم بستریه که باید فراهم باشه تا ایده تحقق پیدا کنه.
یک خصلتی هم که دارم شاید به مزاق کسانی خوش نیاد هدفم از کار رسیدن به پول و سود نیست هدفم خدمت به جامعست و بدست اوردن پول درست بیشتر سرلوحه کارمه .
اگه لازم به توضییح جزئیات بیشتر باشه بنده در خدمتم.
دوست عزیز قدمت گلباران.ممنونم از محبت شما.
پول داشتن بتنهائی باعث خوشبختی نمی شود و پول نداشتن بتنهائی باعث بدبختی است.
این جمله نتیجه بالای نیم قرن زندگی کردن من است.با داشتن پول می توان به جامعه خدمت کرد(خرید جهیزیه - آزادی زندانی - ساختن مراکز مورد نیاز جامعه و...)ولی با نداشتن پول باید فقط نظاره گر بود.
همیشه نوشتن اهداف مادی است و معنوی.هر دو باید مکتوب شود.اهداف معنوی همپای اهداف مادی می تواند شما را به خواسته زیبایتان برساند.
به هرحال امیدوارم با این ایده زیبائی که دارید روز به روز موفقتر باشی.
سپاسگزارم آقای قربانی سخن شما به علت تجربه گرانقدریه که در زندگی بدست اوردین و بنده با کمال اشتیاق پذیرای آن هستم.
خدا را هزاران بار سپاسگزارم که در میان شما عزیزان هستم:
هم می آموزم و هم آموزش می دهم.
به نظرم من در حال حاضر خرید و فروش تو بازار اهواز بیشتر جوابگوئه با توجه به نوسانات قیمت اجناس البته منظورم احتکار نیست که جنس خریداری بشه و نگهداری بشه و بعد از مدتی فروختش منظورم خرید از محلی ارزونتر و فروش با کمی سود بیشتر . حالا این که چی خریداری بشه از کجا خریداری بشه و بعد تو بازار پخش این خودش جای بحث داره.

راه اندازی کارگاه کوچک بسته بندی اعم از تولید گونی یا کارتن یا چیزهای دیگه هم با توجه به کارخانجات تولیدی بزرگی که در اختیار خوزستانیها هست مثل پتروشیمی برای گرفتن مواد اولیه و کارگاههای کوچک تولید هم که وجود داره.

به نظرم که نمیدونم این پروژه اجرا شده یا هزینه ای که در بر میگیره . بسته بندی آبزیان مثل میگو و انواع ماهی های مختلف که به صورت تازه اگه بشه اونهارو پاکیزه کرد و به صورت بسته بندی ارائه داد.

یا راه اندازی حوضچه پرورش آبزیان

با توجه به مصرف بیش از حد نوشابه و بطری های آب معدنی کارگاه کوچک بازیافت این گونه مواد هم میشه راه اندازی کرد.

و اگر دوستان تمایل داشته باشن همین جا بحث میکنیم حالا یا ایده ها من اشتباه هستن یا هزینه بردار یا قابل و اجرا و غیره از تجربیات همدیگر استفاده کنیم
(10-22-2012 08:14 PM)ahmad1363 نوشته شده توسط: [ -> ]به نظرم من در حال حاضر خرید و فروش تو بازار اهواز بیشتر جوابگوئه با توجه به نوسانات قیمت اجناس البته منظورم احتکار نیست که جنس خریداری بشه و نگهداری بشه و بعد از مدتی فروختش منظورم خرید از محلی ارزونتر و فروش با کمی سود بیشتر . حالا این که چی خریداری بشه از کجا خریداری بشه و بعد تو بازار پخش این خودش جای بحث داره.

راه اندازی کارگاه کوچک بسته بندی اعم از تولید گونی یا کارتن یا چیزهای دیگه هم با توجه به کارخانجات تولیدی بزرگی که در اختیار خوزستانیها هست مثل پتروشیمی برای گرفتن مواد اولیه و کارگاههای کوچک تولید هم که وجود داره.

به نظرم که نمیدونم این پروژه اجرا شده یا هزینه ای که در بر میگیره . بسته بندی آبزیان مثل میگو و انواع ماهی های مختلف که به صورت تازه اگه بشه اونهارو پاکیزه کرد و به صورت بسته بندی ارائه داد.

یا راه اندازی حوضچه پرورش آبزیان

با توجه به مصرف بیش از حد نوشابه و بطری های آب معدنی کارگاه کوچک بازیافت این گونه مواد هم میشه راه اندازی کرد.

و اگر دوستان تمایل داشته باشن همین جا بحث میکنیم حالا یا ایده ها من اشتباه هستن یا هزینه بردار یا قابل و اجرا و غیره از تجربیات همدیگر استفاده کنیم

با تشکر از مشارکت شما.
طراحهایی که گفتین رو همگی میتونین در مطالب انجمن جستجو کرده و مطالعه کنید.این طرح ها مستلزم کار زیاد همراه با سرمایه گذاری و گذاشتن وقت میباشد و هیچکدام از آنها به راحتی پیدا نمیشود و کارهایی هستند که در تمامی مناطق کشور هم در حال اجرای آن هستند و برآورد هزینه آن کار راحتی است که با توجه به توانایی افراد قابلیت اجرا دارند.

در مورد خرید و فروش اشاره کلی کردید در صورت امکان با جزییات بیشتر توضیح دهید.
و اینکه شما با سابقه ای که در مورد نت و کار آنلاین ذکر کردید بهتر نیست که در همان زمینه ای که تجربه دارید کار را ادامه دهید و پیشرفت کنید؟
البته اینها پیشنهادی برای بحث بود که بنده دادم نگفتم که حتماً باید عملی باشه. برای تبادل نظر در مورد راهکارها بود بلخره ما ممکنه یه موضوعی رو بررسی کنیم ولی به نتیجه ای نرسیم تو همین بررسی یه سری چیزها رو میفهمیم که شاید بتونیم در پروژه های بعدی استفاده کنیم.

روی خرید و فروش هنوز فعلن تحقیقی انجام ندادم ولی مثلاً یکی از امتیازاتی که اهواز داره وجود زیاد دستفروش هستش که حالا اینها به چه کار میان جای گفتگو داره.

در مورد نت بنده باید برنامه نویسی یاد بگیرم که واقعاً کار منو سخت میکنه چون رشته اصلی من صنایع هست و کار با پروژه ها و غیره و اما چرا این چیزهارو یاد گرفتم چون میدونم بلخره اگه کاری راه اندازی کنم که نیاز داشته باشم تو اینترنت هم کارمو شناخته تر کنم و به قولی بازار اینترنتیش هم در دست بگیرم خودم اون کسی باشه که میتونه انجام بده.

و اینکه بازار ایران سنتیه و اینترنت اون منبع عظیم خرید و فروش در ایران جوابگو نیست.
صفحه ها: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39
لینک مرجع