سلام خدمت تمامی دوستان عزیز انجمین
امیدوارم حال همه خوب باشه
بنده برنامه نویس اندروید و وب هستم
اگه کسی ایده ای داشته باهش می تونیم یه تیم تشکیل بدیم و کار رو انجام بدیم
موفق و موید باشید
تلگرام
@BlueSkys
سلام به همه خوزستانی های عزیز
(12-06-2016 02:28 AM)alireza kh نوشته شده توسط: [ -> ]]سلام به همشهریهای عزیز
دوستان چند وقتیه که پخش لوازم یدکی فکرمو مشغول کرده لطفا اگه کسی ایده یا نظر خاصی داره عنوان کنه در حال حاظر فروشگاه لوازم یدکی دارم.
دوست گرامی به جز بحث نیاز به انبار و ملک نیاز به تخصص کافی سرمایه واعتبار در بازار نیاز داره شغل بسیار مشکل تخصصی و پر سودی هست بنده خودم قبلا لوازم یدکی داشتم بابت همین دوست داشتم راهنماییتون کنم البته انجام دادنش شدنیه وغیر ممکن نداریم کلا
(07-16-2012 06:42 AM)mohammad62 نوشته شده توسط: [ -> ]
سلام به همه من تازه اومدم من اهوازم ایده های دارم اگر شما همراهی کنید تا گروه خوزستان قطب ثروت و صنعت ایران فعال تر بشه
فقط هم حرف نباشه یه نتایج هم برسیم
اول ما باید هرچی سوال داریم بپرسیم در مورد موضوع انجمن همه هرچی جواب و ایده بدون کم و کاست دارن حتی کوچیک بفرستن
سلام.منم تازه اومدم.خوشحال میشم ایده هاتون رو بدونم.تشکر
[quote='Delta.H' pid='38039' dateline='1345896052']
از تمام عزیزانی که در اهواز حضور دارند یا از شهرهای دیگه میتونن در جلسه حضوری شرکت کنند دعوت میشه اعلام آمادگی کنند.
سعی میکنیم ابتدا یک جلسه آنلاین بگذاریم و بعد یه قرار حضوری با همه ی دوستان در اهواز
هرکس ایده ای مدنظر داره هم مطرح کنه تا گروه را فعال کنیم.
من هماهنگی های لازم را انجام میدم اگر ایده خوب دارید من حاضر به مذاکره و مشارکت هستم.
در زمینه حمل و نقل مصالح ساختمانی و راهسازی هم الان فعالیت دارم .
بسم الله منتظر دوستان خوزستانی هستیم.
سلام.منم اهوازم و خوشحال میشم از این جلسات بگذاریم.
سلام.رسول هستم ۲۷ ساله از اهواز.لیسانس حسابداری.کارمند شرکت آب و برق.یه شرکت کوچیک ساختمانی دارم.امیدوارم که دوستان همکاری کنن و جلسات هرچه زودتر برگزار بشه.ممنون