سلام بر شما سامان عزیز
همانطور که در پیام خصوصی هم عرض کردم همکاری و همراهی شما با گروه خوزستان باعث افتخار خواهد بود و خوشحال می شویم شما را از نزدیک زیارت کنیم.
سلام به دوستان عزیز .
آقا سامان به جمع ما خوش آمدی و امیدوارم که شاهد حضور گرمت باشیم.
از دوستان خوب خوزستانی که در تاپیک های مختلف حضور دارند و نظر میدهند خواهش میکنم که در گروه خوزستان هم فعالیت کنند و در صورت تمایل برای همکاری های نزدیک و بیشتر جهت ورود به صندوق استانی و همچنین همکاری با گروه عالی و بزرگ(( راهکار))
با آقای حمزه سلمان پور در تماس باشید.
با تشکر.[/php]
سلام دوستان -من مدت هاست عضو سایت هستم اما فراموش کرده بودم تا عضو گروه استانی بشم
از بودن با شما عزیزان در این مجموعه خوشحال هستم و روی کمک من هم حساب کنید.
حقیقتشو بخواین من در مدت زیادی است که کارهای متفاوتی رو از ذهنم گذروندم و مزایا و معایب اونا رو بررسی میکنم که شما هم بتونید تو این کار کمک کنید مطمئن هستم همه ما به نتایج خوبی خواهیم رسید.
امیدوارم که همه ما بتونیم با کمک همدیگه به بزرگترین اهداف سالممون برسیم.
سلام دوستان من هم خوزستانی هستم.
خوشحال هستم که استان عزیزم حضور فعالی در اینجا دارد.
سلام عرض ميكنم خدمت همشهري هاي گلم ،محمدهستم ساكن
اهواز،باعث افتخاره كه عزيزان من رو هم تو جمع خودشون راه بدن.
سلام .
بسیار خوشحال هستیم که دوستان خوب خوزستانی در حال معرفی خودشون هستند و ورودشون رو به گروه خوزستان تبریک میگیم.به امید تشکیل جلسه حضوری با مشارکت حداکثری اعضا در اهواز.
سلام به تمامی دوستان عزیز
من هم ساکن اهواز هستم در کار ساخت و تولید و خیلی مایلم که دوستان خوزستانی عضو انجمن رو از نزدیک زیارت کنم.
09166035269
سلام محمد هستم فعال بخش مسكن و بازار سرمايه و ساكن اهواز
بنده هم براي جلسه حضوري اعلام امادگي ميكنم و خوشحال
ميشم كنار دوستان باشم.
سلام خدمت دوستان .
خوشحال میشیم اگه دوستای خوبمون بیشتر از خودشون بگن و اینکه چه توانایی هایی دارند و به چه کاری مشغول هستند تا بشه بیشتر با هم آشنا بشیم.
(06-19-2012 06:08 AM)Delta.H نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
به عنوان عضو جدید پیشنهاد میکنم گروه خوزستان قطب صنعت و ثروت کشور تشکیل بشه!
سلام
اینجانب اماده همکاری با گروه شما هستم لطفا راهنمایی کنید درصورت تشکیل جلسات اماده حضور می باشم