سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
(01-22-2014 06:10 PM)Elixir نوشته شده توسط: [ -> ]سلام،
2تا امتحان دارم..
شديدا به انرژي هاتون نياز دارم..مرسي!

تمام انرژی ها تقدیمت باد 12_002
بی گمان پیروز خواهی بود 10_004
انرژی من رد خور نداره Blush

12_00212_00212_002
سلامی با عشق و دوستی و سرشار از محبت به تمامی کاربران عزیز این سایت
Heart 12_002 10_004 4yajuyo 10_003 Angel Blush 36 35 Heart
اگر حس میکنی که این انجمن یا این سایت به شما انرژی میده(به من که انفجاری انرژی داده)
به این دلیله که کاربرانی که دارن فعالیت میکنند با تمام وجود به همدیگر عشق میورزند و چون
این محبت سبز، پاک، زلال و آرامه تبدیل به انرژی میشه و مغناطیس اون ماها را جذب میکنه که
در اینجا کامنت بزاریم انرژی بدیم
آقا ما امروز سرسار انرژیومممم
تمام انرژیمم تقدیم شما دوستای انجمنیییی
+++++++++
++++++++
++++++
++++
+++
+
سلام
امروز تولدمه ...نمیخواید بهم هدیه بدید؟؟؟انرزی مثبت تا یک هفته بعد از تولد نیزپذیرفته خواهد شد!ببینم نیروی انرژهاتون تا یک هفته بعد چه اثری داره...هرکی هرچه کـرمشه انرژی بفرسته...شکلکا نمیاد براتون از خودم گل وقلب در کنم شما خودتون تصورکنید مثبت اندیشها که تصورشون خوبه...فعلا بای
(01-27-2014 10:46 PM)makok نوشته شده توسط: [ -> ]سلام
امروز تولدمه ...نمیخواید بهم هدیه بدید؟؟؟انرزی مثبت تا یک هفته بعد از تولد نیزپذیرفته خواهد شد!ببینم نیروی انرژهاتون تا یک هفته بعد چه اثری داره...هرکی هرچه کـرمشه انرژی بفرسته...شکلکا نمیاد براتون از خودم گل وقلب در کنم شما خودتون تصورکنید مثبت اندیشها که تصورشون خوبه...فعلا بای

تولدت مباااااااااااااااااااااااارک دوست عزیز
یک هفته ی اتی انرژی مثبت مهمون من12_002

10_004 12_002 10_004 12_002 10_004 12_002

تولدت مبارك دوست عزيز......
12_00212_00212_00212_00212_002
10_00410_00410_00410_004
تولدت مبارککککک
یوهوووو
انرژی بیشمار نصیب شما
+++++
++++
دوست عزیز تولدتون مبارک.
منم 12 تولدمه.
-------------
امروز برام یه اتفاق خوب افتاد ،خدا رو شکر interchange کلاس زبان با نمره 98 قبول شدم
مرسی دوستان گلم ...اقا ما به اینجا ایمان آوردیم واگه دستمون می رسید نخ می بستیم تو این تاپیک ..اگه اینجور پیش بره دیگه من جل وپلاسمو برمی دارم میام همین تاپیک می شینم ازتون سوءاستفاده های انرژی مثبتی می کنم ....منم به شما یه عالمه دوستی وعشق با انرژی مثبت فوق العاده تقدیم می کنم آلما مریار دیوار گلدمن سپاسگذارم از شما سپاسگذارم
ماکوک عزیز ما گروه پشتیبان شما برای جذب ثروت و آرامش هستیمممم.
خوش اومدید به گروه انرژی مثبت
لینک مرجع