سایت کارآفرینی میلیاردرهای آینده ایران

نسخه کامل: تاپیکی که از آن انرژی مثبت می گیرید
شما در حال مشاهده نسخه تکمیل نشده می باشید. مشاهده نسخه کامل با قالب بندی مناسب.
من تا همین دو ساعت پیش کلی انرژی مثبت داشتم ، الان یکم اعصابم خورده ، یکم انجمن رو بخونم حالم جا بیاد انرژی ها جور بشه رو چشمم ، حتما میفرستم Heart
بالاخره وقتش رسید 4yajuyo
تلاش هام دارن میرن که نتیجه بگیرن Blush
بالاخره خدای اجازه داد به کائنات تا شروع کنند به دادن سهم من از زندگی ...
دوستان به شدت به انرژی نیاز دارم ، انرژی های خیلی زیاد ، این هفته ی پر استرس بهترین هفته ی زندگی منه ! طلسم های عدم موفقیت شکسته شدند و داریم میتازیم به سمت موفقیتی که از قبل عید در جریانش بودید ...
پس خواهش میکنم ، تمنا میکنم تا جایی که میتونید برام انرژی بفرستید
دوستان گروه پشتیبانی برای اینکه سبحان انجمن ما تاجر میلیاردر دنیا بهترین انرژی را داشته باشه یه فکری به ذهنم رسید بیاید هر کدوم از ما یکی از خصوصیات خیلی بارز سبحان را که باعث موفقیتش می شه با توضیحاتش بگیم
(04-09-2013 10:33 PM)m_sh نوشته شده توسط: [ -> ]دوستان گروه پشتیبانی برای اینکه سبحان انجمن ما تاجر میلیاردر دنیا بهترین انرژی را داشته باشه یه فکری به ذهنم رسید بیاید هر کدوم از ما یکی از خصوصیات خیلی بارز سبحان را که باعث موفقیتش می شه با توضیحاتش بگیم

اول من ،اول من ، اول من میگم
خیلی خوشتیپ خوشگل و جنتلمنه و تمام مشتری ها رو مث اب خوردن شیفته ی جمال زیبا و نورانیش میکنه Heart
سبحان مرد بزرگ

تاجر بزرگ

S600 سوار

هم اتاقی من

پسر من بت ایمان دارم و مطمئنم میای که با خبر موفقیت بزرگت تو انجمن کلی انرژی شادی مضاعف اضافه کنی

پسر من بت ایمان دارم و می دونم که می تونی

انرژی هام داره به سمتت میاد

هدایتش کن و جمعش کن

یادت باشه ما بهت ایمان داریم و این صد در صد موفقیتت رو تضمین می کنه

می دونم که می تونی

پس با قدرت به پیش10_004
سبحان
به اندازه کافی بلندپرواز است و با تفکر، تصمیم عالی را میگیرد.
سبحان سخت ترین شرایط زندگی رو در خارج از کشور گذرونده و خوب میدونه که چجوری با مشکلات کنار بیاد
مطمئنا موفق خواهی بود
انرژی + رایتل
برای
پسری شاد ، فعال و باهوش
در فرهنگ لغت و دایره المعارف انجمن میلیاردر های آینده ایران کلمه سبحان به معنی فرد موفق، موفق ترین و خیلی موفق و همیشه موفق ترین آمده است Yosef.gif
سبحان مثل سربازی است که یک گردان پشت سرش هستند .

با پشتوانه تیم همراهش با مشکلات می جنگد و از آن پیروز بیرون می آید

Vahidrk42kmoigVahidrk42kmoigVahidrk42kmoigVahidrk42kmoigVahidrk42kmoig
لینک مرجع