03-13-2013, 11:19 AM
بدون مقدمه بگویم.حدود 9 ماه پیش به دلایلی از کار قبلی خودم کناره گیری کردم و در همان احوال بیکاری بود که یک روز در یک مسیر خلوت که اغلب ماشینها کسی رو سوار نمی کردن شخصی رو دیدم که به ظاهر عجله داشت ومن هم که مسیر رو طی میکردم ایشون رو بطور کاملن اتفاقی سوار کردم و تا مسیر خودم ایشون رو رسوندم و چون عقیده دارم هیچ چیزی اتفاقی نیست سر صحبت رو با ایشون باز کردم و متوجه شدم در کار خرید و فروش معدن هستن و شماره ها رد و بدل شد .
دو هفته پیش بازهم چنین اتفاقی افتاد و شخص دیگه ای رو سوار کردم که مسئول کیفیت توی یه کارخونه بود و ازشون سوال کردم که مواد اولیه رو چه جوری تهیه میکنین که ایشون هم گفتن با مشکلاتی روبرو هستیم .
من این دو اتفاق رو به هم پیوند زدم و با شخص اول تماس گرفتم برای تامین مواد اولیه و ایشون هم یک معدن رو بهم معرفی کردن.
حالا در صدد هستم اون معدن رو بخرم و برای مواد اولیه اون شرکت اقدام کنم
اما :
1- ترس زیادی وجودم رو فرا گرفته که نیاز به انرژی مثبت دارم
2- نگرانم که نکنه درست اقدام نکنم و باعث بشه اون شرکت موادشو از من نگیره
به طور کلی نیاز به مشاوره و راهنمایی دارم .
ته دلم ایمان دارم که این ها اتفاقاتیه که میتونم ازش استفاده کنم ولی نگرانم
امیدوارم با خلاصه گوییم چیزی رو کم نگذاشته باشم و امیدوارم با راهنمایی های شما بتونم موفق تر بشم
انرژی میخام
انرژی انرژی انرژی انرژی انرژی
حق یار شما باد
دو هفته پیش بازهم چنین اتفاقی افتاد و شخص دیگه ای رو سوار کردم که مسئول کیفیت توی یه کارخونه بود و ازشون سوال کردم که مواد اولیه رو چه جوری تهیه میکنین که ایشون هم گفتن با مشکلاتی روبرو هستیم .
من این دو اتفاق رو به هم پیوند زدم و با شخص اول تماس گرفتم برای تامین مواد اولیه و ایشون هم یک معدن رو بهم معرفی کردن.
حالا در صدد هستم اون معدن رو بخرم و برای مواد اولیه اون شرکت اقدام کنم
اما :
1- ترس زیادی وجودم رو فرا گرفته که نیاز به انرژی مثبت دارم
2- نگرانم که نکنه درست اقدام نکنم و باعث بشه اون شرکت موادشو از من نگیره
به طور کلی نیاز به مشاوره و راهنمایی دارم .
ته دلم ایمان دارم که این ها اتفاقاتیه که میتونم ازش استفاده کنم ولی نگرانم
امیدوارم با خلاصه گوییم چیزی رو کم نگذاشته باشم و امیدوارم با راهنمایی های شما بتونم موفق تر بشم
انرژی میخام

حق یار شما باد